הראיון עם אורי גלר ראוי לפרס.

שרימפי

New member
האמת היא שמשום מה אני לא נוטה לחשוב

שגיל מסוגל יותר מידי להתמסחר. כבר הרבה שנים שהוא בתקשורת, ושומר על הקסם הריבאי שלו. ומסכים, הראיון עם אורי גלר היה ממש מוצלח. כל כך הרבה דברים שבחיים לא דמיינתי על אורי גלר... התחלתי לחבב אותו.חחח

zahlawi

New member
בטח שכן שמעתי עליו סיפורים לא נחמדי

אמא של ידידה שלי מנהלת בעיתון (עכבר) העיר, גיל בא אליה לראיון עבודה ולפיה הדבר היחיד שהוא התעקש זה כסף כסף כסף מעל סכום מגוחך.

שרימפי

New member
אפשר להתווכח על כסף

זה לא ממש הופך אותו לבנאדם לא נחמד. ככל הנראה מדובר בבנאדם שיודע להעריך את עצמו ויודע כמה הוא שווה. הרי הוא החזיק את טור הרכילות של המדינה לזמן שנחשב ממש תקופה שלדעתי הסלבס לא מתגעגעים אליה. ב'משחק מכור' הוא היה פשוט גאוני לדעתי ובאמת שהיה חבר הפאנל הכי מצחיק. (אומנם שליין שנון וגורי סתם מופרע אבל גיל פשוט הרס עם התגובות שלו של "מה?! לפלסטינאים יש מדינה?!") חוצמזה, אני לא יודע עד כמה אפשר באמת להאמין לסיפורים של אנשים. כי בינינו, לא משנה מי אתה ומה אתה. אם אתה מצליח בארץ- רוב הסיכויים שלא יפרגנו לך. וימצאו מליון ואחת סיבות ללמה אתה לא בסדר ולמה לא מגיע לך. אז יכול להיות שהבנאדם דרש סכום כסף גבוה שחשבו שהוא מגוחך. אבל אין ספק שהבנאדם שווה את זה. הוא עשה מספיק דברים בקריירה שלו שבכל אחד מהם נשאר ריח כזה של 'גיל היה פה'.

למעלה