הראיון עם איבון רוזנשטיין

SHAPSHA

New member
הראיון עם איבון רוזנשטיין

זה היה כמו לשמוע שתי פרחות מקשקשות- הדבר היחיד שהדהים אותי יותר מהשטויות שגברת רוזנשטיין מדברת על זה שבעלה הוא חף מפשע, מעולם לא התעסק בסמים וכד' - הייתה העיברית העילגת שלה... בהתחלה גיל ריבה עוד ניסה הלבין מה היא אומרת כשהיא אמרה משהו מוזר אבל אח"כ הוא פשוט זרם איתה והכי הרג אותי שעל כל השטויות שהיא מדברת הוא אומר לה "ברור" ומהנהן כמו איזו פוסטמה. אני מבינה שזה גיל ריבה ואל לי לצפות לתוכנית ראיונות רצינית... זה סוג של פרודיה על תוכנית אירוח שמנסה להיות רצינית... אבל באמת- יש גבול לטימטום!!!!! זה עלבון לאינטילגנציה.

שרימפי

New member
יש שידורים חוזרים כל יום בבוקר

שווה לבדוק ברייטינג או בפנאי פלוס, או אפילו בממיר הוט שלך יש אפשרות למידע על לוח המשדרים. חוצמזה אפשר תמיד לראות את הפרק ששודר בצורה מלאה בV.O.D. כל פרק עולה לV.O.D לפחות כפי שכך נראה למחרת השידור. אז כבר כל התכניות ששודרו כבר בVOD.

Cat79

New member
מסכימה איתך אבל...

הייתי רוצה לדעת... וזה בגלל שאני ממש לא מכירה את הגיל ריבה הזה הוא רציני או שהכל היה בצחוק והוא צחק עליה כל הראיון

xuphv

New member
ל- SHAPSHA

זו היא וכך היא מדברת לא כל האנשים בעולם אינטלגנטית וחכמים יש ויש למה לקטול אני כאקדמאית לצורך הדוגמא: לא אומר שמאוד נהנייתי אבל הראיון עימה סיקרן אותי והתרשמתי שהיא לא האשה החכמה בעולם,והיא מתנסחת לא משהו צריך לכבד כל אדם

למעלה