הראיון של שלומי עם גיל ריבה

הראיון של שלומי עם גיל ריבה../images/Emo24.gif../images/Emo7.gif../images/Emo6.gif../images/Emo23.gif

השנייה הסתיים הראיון בערוץ 2 וישבנו מרותקים ו...כל האייקונים למעלה זה מה שהרגשנו... שאנחנו אוהבים אהבת נפש את האדם היקר הזה
התרגשנו מאוד מהראיון האישי והמרגש הזה שנגע בדברים אישיים
לא שהייתי צריכה חיזוק למה זה האיש והזמר שלנו בבית אך כל הזמן אמרנו ניצן ואני כמו שני זקנים"איזה איש זה איזה איש".... ושלומי שלנו המשך לעשות חייל בכל אשר ידך תיגע.
אתה ראוי ובגדול לגביע של "אהוב העם" זה היה רגע מרגש ממממאאאווודדדד
ואתה כל כך אנושי ומדהים שהתרגשת
עבורנו אתה זמר השנה, "שיר השנה" וה"איש" של השנה יותר נכון המאה!!! אוהבים אותך מתוך הנשמה משפחת ונטורה!!

ראיון מרגש ומקסים

שלומי שוב הוכיח שהוא פשוט מקסים ולמה אנחנו כל כך אוהבים אותו. שלומי ראוי לכל ההערכה ולכל ההצלחה ומי יתן עוד הרבה שנים של עשייה מבורכת ומוערכת מה שבטוח אצלנו אתה תמיד במקום הראשון. המשך לילה מקסים לכולם

karoleking

New member
איזה כיף שיש כאן מורות ומנהלות

ואנשים חכמים, שכותבים כל כך יפה שאחריהם נשאר לי רק להצדיק
דווקא מתאים לי. שלומייייייייייייי!!!! אתה ענק!!!! אוהבים אותך!!! אז חברים, אולי עכשיו יש הזדמנות לשלומי להיות זמר השנה או שיר השנה... מה דעתכם? פואו כולנו יחד ניתן פוש רציני בשבועיים הקרובים. להצביע בכל הכוח. בבקשה!!!!

אוהבים אותך שלומייייי../images/Emo189.gif../images/Emo189.gif

למרות שאתה יודע זאת . אח שלי ריגשת אותנו !!!!! אתה יודע שלנו , אתה זמר השנה כל שנה ושנה אנחנו לא צריכים טקסים ולא גביעים...בשבילנו אתה תמיד האחד , היחיד והמיוחד .וב"ה להרבה זמן אוהבים אותך משפחת חיון מ....אז ולתמיד .

karoleking

New member
קישור והסבר

http://www.mako.co.il/music-24/mitsad אילו היית עוקב אחרי הפורום היית יודע את הכל! בפעם הבאה תקבל הרשמה!
מצעד השנתי יש לנו כמה שירים וגם את שלומי ברשימה של זמר השנה. מה דעתכם? אולי כי פשוט מגיע לו. אז קדימה, להצביע, בבקשה. נראה לי שאפשר כמה פעמים. תתחילו מעכשיו, כל יום קצת. תנסו כל פעם בשם אחר ואם יש כמה מיילים, אז גם. בתגלית השנה יש לנו את אביהו. המלצה שלי. קדימה חברים. להצביע. בשירים יש לנו את "שתדעי" "לומר לך ש" "מה ששלי שלך

כן נראה שאפשר כמה פעמיים היום הצבעתי בשמות

של בני משפחה משני הצדדים אחיינים בני אחיינים...בקיצור כמה שיותר יותר טוב!

אלכס ב

New member
קרול קרול

לנו בני מעמד הפועלים לא תמיד יש זמן, שלא לדבר על תקופת המבחנים באוניברסיטה. ובכלל, מה אני מקבל ממך נזיפות? נהיית דודה?! חכי חכי אני אראה לך מה זה!! :)

אלכס ב

New member
את מי בוחרים בתור זמר השנה?

סתם סתם, בחרתי שלומי שבת! חבל שאני שר לא הופיע ברשימה, השיר הכי טוב ללא ספק.

karoleking

New member
כי הוא עוד לא היה כסינגל.

אבל לא חשוב תצביע שוב ושוב. אולי זה טופס מי יודע. ועל הדרך, תגלית השנה, אביהו כמובן. תצביעו

שלומי היקר../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

ריגשת אותי עד דמעות אתמול בתוכנית של גיל ריבה . כמו תמיד היית ענק !!!בשבילי אתה זמר השנה , תגלית השנה , שיר השנה וכו... אבל הכי חשוב אתה בן אדם עם נשמה טהורה , אתה אדם מקסים שלא יודע להגיד לא ואלוהים מעניק לך בחזרה אהבה ונתן לנו אותך שתשמח את הנפש שלנו כל פעם מחדש וזאת זכות הכי גדולה . שלומי היקר
הצניעות שלך טוב ליבך קולך הנעים וכשרונך המיוחד כבשו את ליבנו תודה על ועוד הרבה שנים של עשיה . אוהבת ריקי

למעלה