כן, ואתה מוזמן ללבוש כובע מאלומיניום
כיד שהNSA לא יקליטו לך את המחשבות.
יש בעיות, לדעתי לא נורא קשות, עם התאמת מהירות הגישה וזרימת המידע לצורך להגן על הפרטיות אבל לדעתי זה הרבה הרבה יותר שולי ממה שכל העדר גועה.
לא יודע מה המצב אצלך אבל אני לא פושע ואין לי מה להסתיר ואין שום דבר שהממשלה או כל ארגון אחר יכול לדעת עלי שיפגע בי, ויש גם דרכים לא רעות להגן על מידע, עובדה שלא פורצים כל הזמן את הבנקים ורוב התשתיות הציבוריות שרובן נשענות על רשתות מידע ממשיכות לתקתק בשקט ובשלווה יחסית.
לא מתחבר לפרנויה שלך ואין לי ספק שהרשת, ובכלל תפוצת המידע, עושה בדיוק את ההפך ממה שאנשים כמוך אומרים, הופכת את חזונו של אורוול לבלתי אפשרי כי דיקטטורות ושליטה על הפרט לא יכולות לשרוד במצב של זרימה חופשית של מידע,
וכזאת יש, למרות הפרנויה שלך לא תוכל להכחיש שברוב העולם אנשים מתקשרים הכי חופשי אחד עם השני ויותר ויותר כך.
אם משהו יכול לשבש את המגמה לשליטה נוסח האח הגדול זה רק הרשת,
אז כרגיל,
האמת היא כל מה שאתה כותב אבל בדיוק ההפך.
וזה לא שטויות ללכת עם הקידמה,
היתרונות בזרימה חופשית של מידע עולם עשרות אם לא מאות מונים על הדאגה לפרטיות שאינה אלא הגנה על זהות כוזבת,
ומכל בחינה,
לדעתי ככל שידעו על הפרט יותר כך פרטיותו תעמיק ותתרחב,
אין לי ספק בזה,
לא אוכל את הקיטש שאתה וכל העדר גועים כל הזמן.
נכון שצריך לשפר את הרגולצליה, שעד לא מזמן בכלל לא הייתה קיימת, באשר למחוייבות המגזר העסקי והממשלתי לפרט, אבל גם זה נעשה כל הזמן.
יש לך מושג איזה דברים אני ואנשים כמוני כותבים דרך המשטר ?
אתה הרי קצת מכיר את הסגנון שלי גם דרך מה שאני כותב נגדך,
אז תכפיל את זה במיליון,
ותמצא את מה שאני ואנשים כמותי כותבים כל הזמן נגד כל מה שזז,
נגד הקפיטליזם (שלו אתה סוגד) ונגד הממשלה הפשיסטית בישראל, ונגד הכל, ובשפה שאין חריפה ממנה,
ומעולם לא קרה לי שום דבר,
וגם לא יקרה
אז אתה מוזמן להמשיך להסתתר מתחת למיטה אבל תעזוב אותנו באמשך עם הפרנויות האלה
מהפכת המידע זה הדבר הכי טוב שקרה לאנושות
וגם אם בשוליים חזירי ההון ומטורפי השלטון עדיין מנסים לנצלה לרעה היא זאת שתחסל אותם סופית