הראיתם את זה

karnaf7

New member
הראיתם את זה../images/Emo35.gif

פירסמתי לי מודעות לחיפוש מחליפה (כן, בשעה טובה פגשתי את השותפה והודעתי שבכוונתי לעזוב). ובאתר של המד"ס נתקלתי במודעה הזו לפי המחירים, נשמע אטרקטיווי. איפה ה-catch?

snoopona

New member
מיקום, אוכלוסיה

זה מיקום שהיה בעבר מקום מאוד מפוקפק, אני לא יודעת אם הסביבה השתנה. עברו על המקום הזה הרבה חויות לא מרנינות במיוחד. האיזור נוראי. דבר נוסף, לא יודעת כמה אידיאלי זה לגור בחברת סודנטים בלבד. שכל אחד לא רואה את עצמו מתגורר בעתיד הרחוק במקום הזה. היה פה דיון מאוד מפורט בנושא, תריצי חיפוש בפורום.

דנטל

New member
זה לא נורא קטן בעיניך?

או שהבעיה היא אצלי שאני רגילה ליותר מטרים רבועים אז קשה לי להבין שהגודל בסדר גמור?

האמת היא שדווקא שמעתי על זה

אבל מעולם לא קראתי או שמעתי על מישהו שהיה שם בפועל ובדק את זה. אם זה נשמע לך משהו סביר, אולי כדאי שתלך לראות את זה. ייתכן שבאמת אין שם catch, בסופו של דבר המחיר פר סטודנט נשמע בערך מה ששותף משלם עבור דירה בחדר, וייתכן שכמה יזמים ישבו וזיהו כאן שוק פוטנציאלי. הרבה פעמים שומעים יפו וישר זה מעורר אסוציאציות גרועות, אבל לך תדע. שוב, לא שמעתי על אף אחד שהלך בעצמו לבדוק את זה. אתה הרבה יותר ממוזמן לעטות את חליפת הגשש בלש שלך ולחזור לפה עם התרשמויות הארדקור.

karnaf7

New member
כמו שכתוב במודעה

אחרי החגים... ואני אבדוק לגבי העלויות , חציש, זה זול יותר כי זה כולל חימום/מיזוג מים חמים חשמל גז ועד וארנונה.

לי זה נשמע אחלה,

בעיקר דירת שני החדרים - היא קצת פחות פצפונת מהאחרים. הייתי קונה שם דירה ומשכירה אותה - אם היה לי כסף. נראה לי שיהיה לזה הרבה ביקוש אז כדאי לך להזדרז.

פרח משי

New member
המממממממממ... אז ככה:

אני התקשרתי ובבררתי על הנושא לפני כחודש ואלו הממצאים: * אין דירה לדוגמא, אלא רק תרשימים. * יחסית רחוק מאונ' ת"א. * אזור די מפוקפק. * המחיר אינו כה זול (מדובר על דירת חדר ביפו). * בהתחלה אמרו שהכניסה לדירה תהיה באוקטובר, ואט אט דוחים את הכניסה לדירה (כשאני דיברתי איתם זה כבר היה דצמבר). בקיצור, לאור כל הנ"ל, חזרתי לאופציה של דירת שותפים ברמת אביב
ואם זה מאוד מעניין אותך, חפשי את הדיון שהיה בנושא גם בפורום סטודנטים.

karnaf7

New member
אני ללא כל ספק גבר ../images/Emo150.gif

לאור העובדה שפעמיים במהלך שרשור זה פנו אלי כאל בחורה, חשבתי שכדאי להבהיר זאת. לגבי המחיר, אני חושב שגם בשביל יפו זה די זול בגלל שהכל כול הכל כלול שם. לגבי עמידה בזמנים : נו מה - בכל זאת פרוייקט ישראלי אף אחד שם לא חשב על זה שהסטודנטים (להם מיועדות הדירות) צריכים לגור איפשהו החל באוקטובר...

למעלה