הראלים

Data row

New member
הראלים

אני יודע שזה לא ממש קשור לפה אלא יותר לפורום תאולוגיה ,אבל בכל זאת רציתי לרשום את זה פה כי פשוט היום נכנסתי לפורום שלכם בפעם הראשונה וראיתי שיש פה אנשים חכמים עם דעות מאוד מגוונות ופשוט מבינים יותר מהאנשים בפורום תאולוגיה טוב בקיצור השאלה שלי על כת הראלים,פשוט יש לי חבר שהתחיל להאמין בזה ורבתי איתו על טיפשות הכת יש פה אולי מישהו שמכיר קצת ויכול להפריך את תורתה(מצטער שאני מדבר בשפה נמוכה אני פשוט בן 14)

הפרכות

קשה להפריך טענות שלא נטענו. לגבי חוצנים: סביר להניח שביקום יש עוד הרבה חיים. עם זאת, על סמך העדויות עד היום - לא סביר שהם הגיעו או יצרו קשר עם כדור הארץ.

גל נעים

New member
אפשר להתבונן במבנה הכת הזו|הדגש|

רק מהתבוננות פשוטה אפשר לשים לב שהכת הזו היא מעין "עמותה למטרות רווח", <תסתכל כמה עולה להיות חבר בכת...,לא מספיק שתאמין לאסופת הקשקושים שלהם,(על שיבוטים גנטיים ושאר פנטזיות שבסופן המטרה להגיע להחרבת המוסר האנושי והריסת התאים המשפחתיים) אתה גם צריך לשלם בשביל להיות מאמין טוב וצדיק (משהו שדומה בנוסחו לכנסיה הקתולית בימי הבניים) להזכירך :עד היום הד"ר הצרפתיה שטוענת לכתר השיבוט האנושי הראשון לא הביאה הוכחות חותכות וחד משמעיות בנושא. תוצאה:קשקושים בעלמא וחלומות באספמיה. <חוצן נעים גם לך.>

למעלה