הראלי לאיי יוון יוצא לדרך-פגישה

הראלי לאיי יוון יוצא לדרך-פגישה

ביום שישי 21/6/02 בשעה 12:00 נערוך פגישה ראשונה למעוניינים להשתתף. הפגישה תערך אצל אוויה בשדה התעופה הרצליה. המועד שנקבע לראלי יהיה יום ב´ 26 לאוגוסט בשעות הבוקר יציאה מתואמת החל משעה 8 בבוקר. (המטוסים האיטיים יותר יצאו ראשונים). ביום זה, נטוס למיקונס עם חניית תדלוק ובקורת דרכונים ברודוס. יום ג, נבלה בחופי הים המדהימים של מיקונוס (פרדיז) יום ד´ בשעות הבוקר נטוס לאי סנטוריני ונבלה בו כולל ירידה רגלית של מדרגות המצוק, עליה בחמורים ובילוי יום כיף בחוף קמארי (חוף החול השחור) יום ה´ טיסה לרודוס , בהמשך היום טיול רגלי בעיר רודוס יום ו´ טיול ובילוי בחוף לינדוס . יום שבת, בבוקר טיול לעמק הפרפרים , בשעות אחה"צ יציאה לארץ. פרטים מפורטים יותר, ושינויים בתכנית ידונו בפגישה.

מה צריך לעשות שההודעה תשאר בראש ?

מה צריך לעשות שהמודעה שלי תשאר בראש הפורום. כי, לי אין שיתוף פעולה כמו לאלו שעושים ראלי תוך גבית דמי השתתפות, למרות שאני חבר מלא באגודת התעופה.

laronpilot

New member
לשלוח לצור צק

דבר עם צור, אם הוא ימצא לנכון בחשיבות הנושא הוא ישים אותך בראש

צור בנר

New member
כדאי לפעמים לנסות לבקש במקום לעקוץ

זה לא מזיק. יאיר , אני מעריך את המאמץ שאתה משקיע, אך משום מה אתה סבור שכולם נגדך. מעולם לא ביקשת ממני לשים הודעה זו או אחרת בראש. אם היית מבקש, היית רואה שכל מה שצריך זו בקשה קטנה ולא הודעה מתריסה בפורום. לגבי שיתוף פעולה - איך אתה מצפה לקבל שיתוף פעולה מהאגודה אם אתה יוצא במפורש נגד ארוע שהאגודה מארגנת (וכרגע ממש לא משנה אם הביקורת מוצדקת או לא)? אני בטוח שאדם עם נסיון כמו שלך היה יכול לארגן הראלי מעולה במתכונת הרצויה לך, במסגרת האגודה ואז היית מקבל שת"פ מלא מהאגודה. שיתוף הפעולה שלי בפורום לא קשור לכך שמישהו הוא חבר אגודה או לא. כל פגישה של ה EAA למשל (שאני מספיק לראות) - אני משתדל לפרסם בראש הפורום ויעיד על כך אריאלי, וזאת ללא כל בקשה אפילו. לבקשתך, מפורסמת הודעתך למעלה.

אני לא עקצתי, אני שאלתי מה

מה צריח לעסות, אבל אני רועה שאתם לא ממש סמים לב לשאלות שלי

eyalmnm

New member
מעוניין בפרטים נוספים אך.....

לא אוכל להגיע ביום שישי הקרוב. אנא צור עימי קשר. איל

מפריע לאנשים שאני מארגן ראלי

צ´ק בטח לא יעזור כי מפריע לאנשים שאני מארגן ראלי בהתנדבות וללא תמורה

laronpilot

New member
יאיר, עוד לא הבנת...

שבישראל יש מעטים שיודעים לפרגן בכל מקרה, ראיתי שצור כן שם אותך בכותרת. ה"צ´ק" היה כמובן בהומור.

יאיר,../images/Emo163.gif

תעלה את הדף מחדש, זה מן סבב כזה, כל 5 שנית נגיד מתחלף הנושא. הנושא שלך נמצא למעלה בין שאר הנושאים סמוך עלי

צור בנר

New member
יאיר

ההודעה שלך הוכנסה להודעות שבכותרת באופן קבוע. כל פעם שתעשה REFRESH - תראה הודעה אחרת, כולל את הודעתך.

למעלה