הראל ניסנוב- חצי אמת גרועה משקר

ylondon

New member
הראל ניסנוב- חצי אמת גרועה משקר

מר הראל ניסנוב, סבור כנראה, שתפקיד יו"ר ועד ההורים בהרצליה, "קטן עליו", ולכן הוא מתמודד על תפקיד ראש העירייה. בתעמולת הבחירות שלו אין הוא מהסס לפרסם דברים הגובלים בהטעיה. מר הראל ניסנוב פירסם מודעה שבה כתוב: ( השופט טירקל בבג"צ 4445/02 הור ואח' נ' עיריית הרצליה). הכותרת יוצרת את הרושם המוטעה שמדובר בבג"צ, שהגיש ועד ההורים, כאשר האמת היא שמדובר בבג"צ שהוגש ע"י ורדה מור ואח' בנושא קנסות בגין עבירה של חניה על מדרכה. למי שסבור שמר הראל ניסנוב פועל למען ילדינו, ראוי לתאר כיצד מתנהלת ישיבה של ועד ההורים. להלן ציטוט מצומת השרון מיום 17/1/2003:" כל הישיבה נראתה כמו הכלאה בין ישיבת הנהלת הק.ג.ב. וגנון. כל הויכוח הוא שעידן הוא שהדליף חומר לעיתונות שפגע בניסנוב. הראל ניסנוב אמר לו שהוא מנוול, ועידן האשים אותו בשקרנות ובתככנות. זה כמעט הגיע לתגרת ידיים". למרות שמר הראל ניסנוב מתמודד על ראשות העיר, הוא טרם התפטר מתפקידו בועד ההורים העירוני, למרות שהיה אמור להתפטר עד ליום 24/9/2003. כהורה לשני ילדים הלומדים בהרצליה, אינני סבור שאדם כדוגמת מר ניסנוב, ראוי לכהן בועד ההורים, או כחבר מועצה. למען הגילוי הנאות, ברצוני להודיע שאצביע בעד יעל גרמן לראשות העירייה. בברכה יוסף לונדון

כל הכבוד למר לונדון

אני מניח שזה אותו מר לודון מה שכותב בעיתונים. מה אני יגיד לכם, אני רץ כל יום שישי לפיצוציה בצומת - רק בשביל לראות אם יוסף לונדון כתב השבוע. איזה ביקורת שנונה, איך הוא מכניס למנגנון גרמן בהפוכה על הפוכה. וכאן למעלה, תראו איך הוא מכה בשיניו החדות את המנגנון העירוני, ואיך הוא מעודד את המתמודדים האחרים, את הדמוקרטיה ואת הביקורת. איך הוא חוזר ומביא את תעמולת הבחירות של האופוזיציה, שם אותה על השולחן, ומציג אותה בפני אלה שלא הזדמן להם לקרוא עיתון. נפלא, ממש נפלא. אם העיתונות היא כלב השמירה על השלטון, אז מר לונדון, עם שיניו החשופות ונהמתו המאיימת הוא לב לבה של הדמוקרטיה הביקורתית ומהחודדת. עיתונות במיטבה, אינטרנט במיטבו - ממש אין מלים בפה שלנו.

למעלה