הראל סקעת אמר שהוא היה רוצה

aMiRi GiRl

New member
אתה בא לומר

בזה שהוא הולך להחליף את אמיר.. ? חחחחח... כי כל פעם שאתה אומר משו זה בסוף קורה....חחחח אני כבר לא יהיה מופתעת אם זה יקרה...

aMiRi GiRl

New member
אבל אחלה

לדעתי זה יהיה מאד נחמד

m o r s h

New member
זה ממש לא הולך לקרות לפי מה שאני

יודע לזה התכוונתי בממש לא

aMiRi GiRl

New member
בדוגרי

עוד לא ראיתם אותו בתור גבריאל.. אתם לא יודעים איך הוא יהיה.. לא צריך לשלול לפני שראיתם אותו..

LOVEאמיר

New member
מ=ו=ש=ל=ם!!!../images/Emo9.gif

אגב, על כל הרעיון הזה שאולי סקעת יחליף את אמיר ב-"מרי לו", חשבתי על זה עוד מזמןןןןןן... כשסקעת שר את "שלכת", יש שם שורה בשיר שתמיד הייתה נשמעת לי כמו קטע מ-"מרי לו": "והלילות, משקאות שלי שיכור כלוט, כל ספינותי הולכות טובעות אבל ממשיך לשתות, כי את הלכת בחוץ.. שלכת..." לא יודעת, תמיד זה היה נראה לי כ"כ מתאים שגבריאל ישיר את זה על מרי לו אחרי שהיא עזבה אותו והוא נשאר בודד.. הקיצר, אני לא יודע מה אתכם, אבל אני כבר חזיתי את זה מזמן
אני חושבת שהוא יכול להיות מחליף מצוין בשביל אמיר! (אם כי אמיר יש רק אחד...
) וגם, תחשבו על זה: אם הראל סקעת אכן יחליף בסופו של דבר את אמיר -"מרי", אז זה יהיה כאילו שרק עכשיו העלו את ההצגה ב-"הבימה"! כי כל המעריצים של סקעת (הו הא! ויש הרבה כאלה!
) יבואו להצגה, וגם להם זה לא יספיק לראות אותה רק פעם 1 אז בטח הם גם כן יבואו כל אחד איזה 10 פעמים..
תחשבו על זה, זה יכול להיות טוב בשביל "הבימה"... MONEY MONEY MONEY...

mary lou

New member
אאאההה

נכון. מרילו היא הצגה נטו של פאן. אין בה יותר מדי תאטרון או משו איכותי. שחקניה ברובם נבחרו עקב יכולתם להביא קהל. אבל יש גבול ! אז נכון. יש כבוד לסקעת. הוא מוכשר למדי וגם למד בבית צבי (זה לא מדהים אבל זה יותר טוב מהרבה אחרים). אבל להביא אותו כדי שכל הגרופיות יבואו? לאאא. צריך לשאת תפילה שזה לא יקרה!

M i R i L e

New member
יותר מתאים מגיא זה מה שבטוח...../images/Emo13.gif

וזה ממש לא בקטע של ירידה, גיא שחקן מ-ע-ו-ל-ה...אבל למחזמר צריך משהו מעבר. וראיתי כמה הצגות איתו, וזה פשוט לא זה. לעומת זאת בתור סמי הוא ענק!!! צריך מישהו יותר עם נפש צעירה,קופצני,פרפורמר וגיא שייך לאמנים מסוג אחר! אני גם לא יודעת אם הראל סקעת הוא המתאים, אבל שווה לנסות. אני כבר הייתי מורידה את ההצגה, עדיף לפרוש בשיא. אבל אם הם רוצים בכל מיקרה להמשיך אז לדעתי כדאי לעשות אודישנים לגבריאל חדש שייתחלק בתפקיד עם גיאצ'וק!

aMiRi GiRl

New member
אי אי אי ....

איך שמירי מסכמת הכל בצורה מדויקת ונכונה..! חחחחחח...
קפרה עלייך בובה!! :)

zionyeo

New member
חולקת עליך בהחלט! :)

לדעתי גיא מעולה! הוא שחקן מדהים ושר יפיפה!! ואם כברררררר יש לו רק בעיונת קטנה והיא שהוא מחייך כל הזמן, אבל זה רק עושה ואתו בנאדם יותר מקסים בעיניי :) אחחחחח גיצ'וק כזה חמוד! הוא מעולה! אוהבת אותו בתור סמי ואפילו יותר בתור גבריאל!

mary lou

New member
רצחת לי את המרי!!!

יורידו? נוריד להם תראש! שום דבר פה לא נגמר עד שהגברת השמנה, או במקרה הזה אני, שרה!!!

mary lou

New member
שיקח מספר

ואני רוצה להיות אלה. אז בואו נפתח על זה שרשור. בעצם אני רוצה להיות אלוהים. תצביעו לי בSMSים ואני אגשים את חלומותיכם!

למעלה