"הראל סקעת ישיר לנו פרדי"

I n n u e n d o

New member
"הראל סקעת ישיר לנו פרדי"

ככה כתוב היום ב24 שעות של ידיעות אחרונות שבהמהלך הפסטיגל השנתי שיתקיים בחנוכה תהיה מחוונת לקווין והראל סקעת ישיר שירים של קווין אבל כנראה בעברית

LEATHER REBEL

New member
מה רע? הסבר בפנים

קודם כל, הילדים שאוהבים את סקעת זוכים פה להזדמנות להכיר את החומרים. בטוחני שמי שלא מכיר אבל יאהב את סקעת יחפש את המקור וירוויח. וגם אם לא... יש מי שמקבל תמלוגים.

תסלחו לי,אני רוצה לבכות.

אני שונאת שמעברתים שירים,אז של קווין?חוץ מזה,הראל סקעת לא יצליח להשתוות לפרדי לא בקול,לא בעוצמה ובטח ובטח שלא בהופעה,באנרגיה ובצורה הכללית.פשוט נורא.

LEATHER REBEL

New member
לזכותו ייאמר שהוא גם לא מנסה

וכמו בכל מדינה דמוקרטית, הבחירה נמצאת בידי הצרכן. ירצו - יאכלו.

e dor

New member
צודק לגמרי !

הוא לא ינסה להיות כמו פרדי. וזה טיפשי להגיד את זה בכלל - מילא להגיד את זה על פול רוג'רס, אבל סה"כ הוא שר שיר אחד שלהם, בגרסא עברית, בפסטיבל לילדים בישראל - עשה את ההשוואה ... זה שזה יהיה גרוע זה סיפור אחר

LEATHER REBEL

New member
ועוד דבר אחד

גם פול רוג'רס מעולם לא ניסה להיות פרדי. הבה נעשה סדר בבלגן: 1. פול נמצא בביזנס זמן רב יותר מפרדי... לא רק בגלל שפרדי מת אלא בעיקר בגלל שללהקת FREE (בה רוג'רס היה סולן) היו כבר לפחות 3 אלבומים בשוק כשקווין הקליטו את הראשון שלהם. את ההסטוריה לא ניתן לשנות! 2. הסיבוב "קווין + פול רוג'רס" התקיים כי יש כימיה בין מיי וטיילור לבין רוג'רס, ואלה הם ורק הם שקבעו שהוא יהיה הזמר. גם כאן זכות הבחירה ניתנה לצרכן וכפי שבוודאי שמתם לב הצרכנים קיבלו תמורה (אולי לא מלאה לגמרי, שוב כי פול אינו פרדי) לכספם ובאו אפילו כמה פעמים! איש לא התיימר לטעון שרוג'רס שווה למרקורי, ומכאן הכותרת. זה לא QUEEN כי אם QUEEN + Paul Rodgers ! העניין הוטעם והודגש כבר בהתחלה בכדי שלא יהיה סיכוי לאי-הבנה! אם הקהל לא היה נוהר בהמוניו, העסק לא היה כה מצליח ומן הסתם לא היו מופקים אלבום כפול וגם לא DVD וידאו! פעם טענו שעם הצלחה לא מתווכחים. אני אומר, "אפשר ועוד איך להתווכח עם הצלחה, אבל זה הופך את האדם הטוען למעורר רחמים".

e dor

New member
אמרתי אחרת ?

אמרתי - מילא יש כאלה שיגידו את זה עליו, אז אפשר להבין. למרות שאני גם חושב שזה לא נכון כי הוא ממש לא מנסה וזה ידוע ! אבל הראל סקעת יהרוס, לא רק ישיר אחרת כמו פול רוג'רס הותיק והמוכשר, אלא פשוט יהרוס. זה ההבדל עליו דיברתי ! סליחה אם לא הייתי ברור בהתחלת דבריי. שבוע טוב וערב נפלא לכולכם

I n n u e n d o

New member
עם כל הכבוד.....

אבל לא נראה לי שהוא ממש מתיימר לחקות אתפרדי רק לשיר שירים של קווין

אל תאכלו אותי,כנראה שלא הייתי ברורה

מצטערת,אני לא מסוגלת לשמוע שיר של קווין בעברית,ואם כבר-אני רגילה לשמוע שירים של קווין מלאי רגש ואנרגיה מטורפת,ומר סקעת שר כמו רובוט בעיניי

I n n u e n d o

New member
../images/Emo24.gif

לא התכוונתי לרע אני גם לא מחבבת את אדון סקעת בעצמי אבל בכל זאת ממה שהבנתי היה דיבורים על קניית זכויות יוצרים וכאלה וסקעת אמר שהוא גם נורא אוהב את קווין וכאלה[כן בטח כל אחד אומר שהוא שר שיר של מישהו אחר]

Teo Toriatt

New member
טוב שפרדי מת

כי זה בטוח היה הורג אותו! (אל תתנו לבריאן רוג'ר וג'ון לשמוע על זה - לא צריך שעוד אחד יאכל אפר)

e dor

New member
אהבתי את המשחקי מילים !

תרשה לי לצטט את פולי מהגששים: "אם היא הייתה חיה ... היא הייתה מתה !"

Ocean Spirit

New member
צר לי לבשר לך

מארגני הפסטיגל היו צריכים לרכוש את הזכויות לשירים. רוב הסיכויים שבריאן ורוג'ר יודעים על זה ועושים מזה רווח טוב. חוץ מזה, אחרי שראיתי את WATC בפרסומת אוקראינית לחברת סלולר, אני מאמינה שמיי וטיילור "נכבדינו" מסוגלים למכור את נשמתם לשטן עבור כמה פאונד. אבל ג'ון צדיק בסדום, באמת צריך לשמור עליו.

Great King Rat

New member
אל תהיו כאלה, יש להם מכנה משותף

שניהם עליזים. רק שפרדי עליז כמו שצריך וסקעת סתם נטחן.

למעלה