הראל רוצים ממני 400 ש"ח על עברית ל-Treo 680

Yuvalkosh

New member
הראל רוצים ממני 400 ש"ח על עברית ל-Treo 680

אחרי שכבר קניתי את העברית ל-650. האם יש דרך אחרת להשיג עברית ל-Treo 680?

yaniv79

New member
כמה דברים...

1. הראל לא רוצים ממך כלום. הם כבר לא בעסקי פאלם. היבואן הרשמי הוא אקסל טלקום. 2. רכישת עברית ל650 אינה קשורה ל680 במיוחד כאשר מדובר על רישיון שונה לגמרי של מפתח אחר. בנוסף, העברית של ה680 צרובה ברום ( לא צריך לדאוג לקודים, דיסקים וכו' ) וכוללת מילון עברי אנגלי עברי ולוח שנה עברי. 3. יש עברית מתחרה של חברת פאראגון, באתר www.penreader.com אבל היא אינה תומכת בכל יישומי המכשיר כמו העברית של אקסל ואינה מתרגמת את מערכת ההפעלה.

Yuvalkosh

New member
אז ככה

1. באתר של אקסל http://www.accel.co.il לא כתוב שום דבר פאלם או על עברית לפאלם. 2. את הפאלם קניתי בחו"ל ולכן אין לי עברית צרובה ברום. 3. העברית של חברת penreader Hebrew Piloc Deluxe localization for Treo 680 עולה 60 דולר. אבל תודה בכל זאת !

yaniv79

New member
אז ככה

1. בשביל זה יש את אתר www.palm.co.il (-: 2. אם קנית מכשיר שהוא GSM Unlocked ושהוא בוודאות לא ממותג מפעיל כלשהו ניתן לצרוב לך מערכת מחדש שתכלול את התוכנות וההגדרות המקומיות ברום. 3. יש מבצעי הנחה מידי פעם.

greenor

New member
אז ככה

סתם, לא רציתי לשבור את הרצף.... 1. קניתי gsm unlocked, ועשיתי לו costum rom, האם עדיין ניתן לצרוב מערכת מחדש? 2. 400 שקל כולל את העברית הלוח שנה והמילון, אבל ניתן לעשות את זה רק בחנות, לא ניתן להוריד מהאינטרנט? 3. איפה יש חנות באזור חיפה?

yaniv79

New member
אז ככה...

1. איזה Custom ROM יש עליו? משהו שהורדת או שיצרת לבד? אשמח לקבל קישור למקור. 2. כרגע ניתן לבצע רק במעבדה. מדובר על צריבת מערכת. זה אמור לבטל את מה שעשית. אבל האמת שלא ניסינו להתקין את הROM המקומי על מכשיר עם Custom ROM. אם תתן לי את הלינק אני מבטיח לנסות. 3. יש נקודות איסוף ומסירה ברחבי הארץ אבל מעבדת השירות היא רק בת"א. פרטים כאן.

greenor

New member
אז ככה

1. מכיוון שהבנתי שבניגוד ל650 יש בעיה בשינוי הROM, לא התעסקתי בזה בכלל, אלא הורדתי מוצר מוגמר מכאן : http://discuss.treocentral.com/showthread.php?p=1268778 (custom rom 1) 2. אשמח לקבל כאן תשובה במידה וזה מצליח (ובמידה ולא...) 3. מה זה אומר נקודת איסוף ומסירה? נניח אני שם את המכשיר ביגור (אני מבלה את זמני בטכניון), אחרי כמה ימים אקבל את המכשיר בחזרה? האם יש תשלום נוסף? תודה רבה.

udifpalm

New member
הנחה על פאראגון

תוכל למצוא קוד באתר pilotyid שיוריד את המחיר בערך ל-$50. אם תחכה בסבלנות מדי כמה חודשים מתפרסמות הנחות גדולות יותר. לפני כמה שנים היו הנחות שהגיעו בשיא ל-80% (כן!) אבל כיום הן נעות סביב ה-30%.

Yuvalkosh

New member
תודה, אבל בסוף קניתי באקסל

הייתי זקוק לעברית כמה שיותר מהר

למעלה