"הראשון בחוסר טקט

מיטללל

New member
"הראשון בחוסר טקט

יש לי המון דברים לכתוב... המון. קודם כל התוכנית של דודו הייתה אכזבה בכל המובנים האפשריים. לראות שם את ליאת וטום {ככה קוראים להם?} לא עשה לי את זה במיוחד. ואני חושבת שהיחידים שילכו למחזמר הם ילדים בני 6. קצת לדבר על הליהוק... ליאת-בלן. נו באמת... ו"הצופה צה" שלהם.. איך הם הרסו תשיר... האל יעזור! שהביאו את זה שתגרם אותם... והראו 2 קטעים שלו מהעבר לא עניינו אותי במיוחד. וגם התרגום שלו לא היה מצויין. חצי מהמילים הוא שכח להגיד. הקטעים של בתי הספר היו חביבים. אני מודה שחייכתי. אבל באמת... הוא הראה את פליפה וקמילה פחות מ 10 דקות. שאל אותן שאלות מפגרות ושסיפר להן לאן הם הולכים טרח להזכיר כמה מסוכן שם וכמה יש אבטלה שם. "קמילה בת כמה את? " "17" "וואי זה אומר ש..... חיוך מתועב" ראו שקמילה נבוכה מכל העניין. היא רעדה ברגלים, בידיים. כאמור שפת הגוף שלה שידרה הכל. אבל על מה שאני לא אסלח לו לעולם.. זה שהוא לא נתן לקמילה לגמור תמשפט. שממש הצביעה... והוא לא נתן לה. שיתבייש!! עכשיו אני אשאר במתח~~ הראשון בבידור? פחחח

yaelosh15

New member
שאלהההההההההה

אני לא ממש מעריצה אותם.....למרות שאני חושבת שהם באמת חמודים.... אבל אני לא בארץ ולא ראיתי לא אותם לא דוד טפוז(תודה לאל!) ולא בערוץ הילדים יש איזה סיכוי קטנטן וקלוש שמישהו יוכל להעביר את זה למחשב?! תודה מראש אוהבת יעלוש*מתחננת

מיטללל

New member
תשובה חלקית

אממ אחותי הקליטה את זה וכל תוכנית זה שבה ראו אותם {ערוץ הילדים וגיא פינס} אבל אין לי מושג איך מעבירים את זה למחשב. אבל אולי באחד מהאתרים של קטנטנות ישמו קטעים מהשהייה שלהם בארץ. אם אני אדע משהו אני אודיע לך :) אגב... עדיין שונאת את דודו טופז!

bAlBuLa

New member
אני יכולה להעביר לך למחשב!!

יש לי במחשב מתי שדודו טופז הזמין אותם אליו יש לך אודיגו? אי מייל? אני אשמח לשלוח לך האודיגו שלי זה: 5084875 וההוטמייל [email protected] שני

קארין13

New member
את צודקת בכל מילה שאמרת

זה בדיוק מה שאני מרגישה וחושבת והתוכנית אתמול היתה דיזסטר אחד גדדדדול

למעלה