הראשון שלי!!

הראשון שלי!!

הראשון שלי כרגע נשוי הוא טוען שהוא אוהב אותי ושיתחתן רק בגלל ההריון של אישתו היא כרגע בחודש שביעי אני לא יודעת אם להפגש איתו ובטח שאם אני אפגוש אותו אני גם אשכב איתו או לנתק את הקשר הטלפוני איתו אגב אני רק בת 18 כדי לי להכנס לזה??

daniel365

New member
אהמ... לא../images/Emo70.gif

אמנם ההודעה והנושא לא קשורים כ"כ לפורום הזה... אפ שמת לב מדובר פה בסקס וזוגיות גאה אבל בכ"ז.... אישה יפה, לא ראית כבר מספיק סרטים, שמעת מספיק תוכניות רדיו, קראת מספיק כתבות וסיפורים אישיים על הסרט המוכר הזה? הצהרות אהבה הן דבר יפה מאוד ומרגש אבל להיות עם גבר נשוי ותינוק בדרך זה לא כ"כ לעניין... אז בגלל ההריון הוא לא יעזוב אותה. ושיהיה לו ילד בן חודשיים הוא יעזוב אותה? ובן שנה או שנתיים? אני לא מאמין. את בחורה צעירה ואם לפי השם פה את גם אישה יפה... אז קחי את עצמך ותתקדמי הלאה. תני לו להיות זיכרון יפה וטוב של הגבר הראשון שלך בלי כל הסרטים הרעים שיבואו אח"כ. מאחל לך רק טוב. אני.

amet

New member
עיזבי ואל תביטי לאחור

ותקשיבי לדניאל הוא יודע מה הוא אומר

daniel365

New member
../images/Emo12.gif ../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

תודה אמט על המחמאה... ובכל מקרה אישה יפה בת 18 - נשמח לשמוע איך התמודדת ומה קרה. אני

white star

New member
תראי...תשמעי...

חד וחלק לא. כי אם תפגשי איתו , ותשכבי איתו גם די בטוח שתתאהבי בו ואז את תיכנסי לסרט רע שיהיה לך מאוד קשה לצאת ממנו. עצה שלי תתנתקי ממנו , תני קצת זמן לעצמך כי כנראה את מחוברת אליו ברמה כלשהי וצאי לכבוש ך גברבר אחר
ושיהיה לך הרבה בהצלחה

Liroy26

New member
לברוח משם וכמה שיותר מהר!

יקירתי, החיים הם לא טלנובלה ואין תמיד הפי אנד. אם תחשבי ולו לרגע בצורה הגיונית תביני שהבחור לא יעזוב את אישתו עם הילד שבדרך, יכניס את עצמו להליך של גירושים, ישלם מזונות וכל זה בשביל ילדה בת 18.

daniel365

New member
ועוד שאלה קטנה...

הבטתי בהודעות הקודמות שלך בפורומים אחרים ותהיתי לי... אמנם הבעיה שאת הצגת שם היא בעיה חמורה ורצינית ואני מניח שטיפול מסודר ומקצועי יכול לפתור בעיות כאלו. בכל אופן אני מקווה שתתמודדי עם זה טוב. אבל מצד שני אני קראתי שם שנסעת עם החבר שלך לסופשבוע ונפרדם ואז פה את מספרת על הראשון שלך ועליכם... חיברתי אחד ועוד אחד (1+1
) ואני לא יודע באיזו מידת רצינות להתייחס להודעה שלך פה. תסלחי לי אבל ככה אני... רוצה להסביר או להתעלם? אמא תמיד אמרה שלשקר אין רגלים. בדרך כלל זה היה נכון. אני.

למעלה