הראש השלישי של הדרקון.

הראש השלישי של הדרקון.

חשבתי על תיאוריה בעניין הזה, ואני חושב שהיא מספיק חשובה בשביל פתיל חדש. הרי אומרים שלבית באראתיאון יש דם טארגארייני, כי הם צאצאים של הממזר של אאיגון (אאל"ט). אם כך, ייתכן שהדרקון השלישי הוא מבית באראתיאון. אבל מי נשאר מהבית הזה? מירסלה וטומן הם הרי לאניסטרים, וסטאניס מן הסתם ייאבק בדאינריז. אבל נשארו הממזרים של רוברט- מיה, אדריק וג'נדרי. זו לא תהיה מיה, כי הדרקון השלישי חייב להיות גבר, ואני לא רואה כרגע איך ג'נדרי יגיע לדאינריז, אבל ייתכן שזה אדריק. אולי הוא יעזור לדאינריז וירגל בשבילה אצל סטאניס, או משהו כזה. זה יכול גם להסביר את החשיבות שיש לדמו של רוברט- דם הדרקון. מה דעתכם?

ניימריה

New member
וואו, ממש הגיוני

נשמע ממש טוב זהו, פתרת לי את המשוואה. אבל לא נראה לי שהוא ירגל בשבילה, הוא בכלל לא שם והוא גם .....אממ, לא חכם במיוחד. או ככה לפחות נשמע. האמת שהוא מעצבן קצת אבל לא ממש הכרנו אותו טוב. הייתי רוצה שזה יהיה מישהו אחר אבל סביר להניח שאתה צודק.

nedisrael

New member
אפשר לנסות ../images/Emo13.gif

כאשר דאני מגיע לבית הבלתי מתים בקארת' היא שומעת מספר נבואות ורואה מספר חזיונות. חלק מהחזיונות קשורים לעתיד (סעודת המתים בה היא רואה אדם עם ראש של זאב וכתר לראשו המסתכל בה בעצב, מה שמנבא את מותו של רוב ואף את צורת מותו), חלקם קשורים להווה וחלקם לעבר. אחד החזיונות הוא אדם הנראה כמו טארגאריין היושב עם אשתו ועם התינוק שלהם. לפי התיאור ודבריו של האיש מתברר שזה הוא ראיגאר ואשתו אליה, התינוק הוא אאיגון לפי דבריו של האיש. האיש אומר לאשתו שזה לא מספיק, שחייב להיות עוד ילד מכיוון שלדרקון יש שלושה ראשים. הסמל של בית טארגאריין הוא דרקון עם שלושה ראשים. התחלת השלטון של הטארגאריינים בווסטרוז נבעה משלושת הדרקונים שלהם שעליהם רכבו שלושת ראשי הדרקון המקוריים, אאיגון, ויסניה וראיניז מבית טארגאריין. דאני חושבת רבות על החיזיון. מנסה להבין מי יהיו שני ראשי הדרקון האחרים מלבדה שכנראה יהיו גם רוכבי הדרקונים שלה בבוא הזמן. בסופת החרבות באריסטאן מספר לדאני שראיגאר בילדותו מעולם לא נמשך לקרבות ולחימה והעדיף להתעמק בספריית מעלה מלך. עד שיום אחד הוא קרא משהו במגילה עתיקה, משהו שגרם לו להתייצב בחצר האימונים כשהוא אומר משהו כמו "מתברר שעליי להיות לוחם". יכול להיות שראיגאר קרא משהו לגבי מלחמת השחר באחרים או משהו כזה, משהו שהוא פירש כאילו הוא יהיה הנסיך שהובטח. כשהתבגר ראיגאר כנראה הבין שמלחמת השחר לא תבוא בזמנו אלא בזמן ילדיו, הנבואה כנראה דיברה על הפן המלווה את משפחת טאגאריין מאז תחילתה, שלושת הראשים של הדרקון. יכול להיות שבגלל סיבה זו לקח ראיגאר את ליאנה ויצר איתה (אם מרצון או אם לא) את ג'ון, אחד הראשים הנוספים לדרקון. התוכניות של ראיגאר קצת השתבשו כשאאיגון וראיניז, ילדיו, נרצחו בכיבוש מעלה מלך.

nedisrael

New member
אין שום סיבה לכך

מלבד יציאה קטנה של דאני שחשבה לעצמה שאולי עדיף שתשים את ז'ורה מורמונט ושכיר החרב שלה כראשי הדרקון שלה והבעלים שלה. דאני מאמינה שראשי הדרקון שלה גם ינשאו לה, מכיוון שאאיגון נשא את שתי אחיותיו שהיו ראשי הדרקונים שלו. אני דווקא לא חושב שחובה שראשי הדרקונים יהיו גברים, אפשרי גם שתהיה שם אישה.

Vrock

New member
לפי מה שקרה עם דאני

היא עוד עלולה להינשא לאישה...

mysterious V

New member
לא, זה היה סתם עינוג של המשרתת

זו לא הייתה איזו אהבה או משהו. סתם מחסור בסקס.

nedisrael

New member
אין שום דבר שרומז לגבי העניין

דבר ראשון, אף אחד לא אמר שהראש השלישי של הדרקון חייב להיות גבר. להיפך, 3 רוכבי הדרקונים המקוריים היו אאיגון ו- 2 *אחיותיו*. אני לא חושב שרוכבי הדרקונים החדשים יהיו תלויים מדי בדם טארגאריינים, מכיוון שיש המון אנשים שאיפשהו בשושלת שלהם יש דם טארגארייני.

lord snow

New member
רגע ,

מי השניים שאנחנו מדברים עליהם ? דאינריז וג'ון ? אולי השלישי יהיה בריסטאן אמיץ הלב ?

MIniMage

New member
זהו!

זה הוא! הכל מסתדר. הוא נראה מתאים, והוא בגיל מתאים. ויש לו דם מלכים. אבל בכל זאת אני לא רואה את דאני מתחברת עם ממזר של רוברט. וד"א: זה ממש לא חייב להיות גבר, ודווקא יש יותר סיכוי שזו תהיה אישה.

LA LI HO

New member
בגלל אאיגון ואחיותיו

לאאיגון היו שתי אחיות שהיו גם הנשים שלו, מכיוון שכל האחים של דאני מתו אז רוב האנשים מניחים ששני ראשי הדרקון הנותרים יהיו הבעלים שלה. למרות שזה הגיוני שאחת מהם תהיה אישה, כל הקטע עם אירי..

למעלה