הרבבבההה שאלות... לסבלניים בלבד :))

moran5554

New member
הרבבבההה שאלות... לסבלניים בלבד :))

היי, אני מתכננת לטוס במאי לטיול של חצי שנה בערך לדרום אמריקה. בניתי לעצמי מסלול ראשוני, כמובן שפתוח לשינויים והצעות: נחיתה בברזיל--> בוליביה--> פרו--> אקוודור--> קולומביה--> צ´ילה--> ארגנטינה. זה מסלול סביר לטיול של חצי שנה? וכמה זמן אתם ממליצים לי לשהות בכל מדינה? ואילו מקומות/ אטרקציות אסור לי לפספס במדינות הללו? אני מתכננת לטוס עם 30,000 ש"ח בערך. זה יספיק? בהתחשב בעובדה שאני לא מפונקת, אין לי בעיה לישון בהוסטלים למיניהם, ואני אעשה טרקים (אבל לא מסוכנים מדי).... שאלה נוספת לגבי טיסות- לפני הטיול הגדול אני הולכת לעבוד בבודפשט (הונגריה- אירופה). האם זה אומר שאני צריכה גם לחזור משם לארץ? יש לכם המלצות לחברת תעופה דרכה אוכל לטוס משם? (בדקתי דרך "איברייה" אבל אני רוצה לבדוק חברות נוספות אם יש). מה הפרוצדורה בכלל? קונים כרטיס מהארץ? או מבודפשט? לכמה זמן? לשנה ואז לשנות? אם אני נוחתת בברזיל זה אומר שאני צריכה גם לחזור מברזיל?... בנוסף- האם עלי להיסחב עם ציוד עוד מהארץ? או שאפשר לקנות ציוד בדרום אמריקה במחירים סבירים? (מוצ'ילה כבר יש לי אז בזה אני מסודרת...) אני לבד בכל הסיפור הזה ולכן יש לי מלא שאלות... אני ממש אודה לסבלניים מבינכם שינסו לענות לי על כל השאלות... תודה מראש!!!

Mor167

New member
אנסה לעשות סדר בבלאגן ...

נתחיל דוקא בשאלה האחרונה- עניין הציוד- אני יכולה להגיד לך שאני טסתי ועשיתי טרקים ואז הציוד קניתי /שכרתי שם, יש מקומות שכמובן הציוד זול יותר ויש כאלה שלא, אני את הציוד כמו ש"קשים קניתי לדוגמא בצ'ילה ויצא מאוד זול- הרבה יותר זול מהארץ- בלי שום קשר גם אחרי שאת קונה ומשתמשת ומסיימת את השימוש יהיו הרבה ישראלים שם שישמחו לקבל את הציוד במחיר יד 2 ממך- מניסיון! לגבי כרטיס טיסה- אני קניתי כרטיס טיסה דרך סוכנת אישית דרך חברת בריטיש- אנגליה- אני הייתי ממליצה כי אני מאוד אוהבת את החברה הזו . לגבי זה שאם את טסה מבודפשט את לא חייבת לחזור משם אם את משנה את התאריך טיסה שלך אז גם הקונקשן יכול להשתנות. (לא תמיד, וזה גם עולה תוספת כסף בדרך כלל - לא אצל כל החברות !!). אני נחתתי בבונוס איירס ואחרי כמה חודשים חזרתי הביתה מריו דה ז'נרו אז את לא חייבת לחזור מאיפה שנחתת. תקני כרטיס פתוח לשנה, תבדקי עם יש אפשרות של שינוי יעד ראשון חינם (חלק מהחברות יש) תבררי מחירים דרך כמה חברות תעופה - תעשי סוג של סקר. לגבי המסלול- התקופה של החצי שנה בהחלט סביר בשביל מספר המדינות- אולי אפילו יצא לך קצת יותר תלוי אם תחיליטי להתקע במדינות מסויימות יותר ואולי בכלל תחיליטי שחלק מהמקומות לא תאהבי וכ''ו, אצל כל אחד כמובן זה משתנה. קראת כתבות ומאמרים באינטרנט בכללי על המדינות ? על המלצות של מקומות לינה וכ''ו ? אני ממליצה לך לקרוא יש המון מידע באינטרנט ועל כל מדינה יש מלא המלצות איזה דברים אסור לפספס, אם את רוצה אני אשמח לעזור רק אני אצטרף שתמקדי אותי יותר כי זה המון מידע. 30,000 לדעתי בהחלט יספיק במיוחד שאת אומרת שאת לא מפונקת, עדיין תצטרכי לא לבזבז סתם אבל לדעתי זה יספיק.

moran5554

New member
תודה!

ואו תודה רבה לך!! על כל התשובות! התחלתי לקרוא קצת על המדינות השונות באופן כללי, על המלצות לאטרקציות ומקומות שינה עוד לא כי זה עדיין רחוק... עוד 5 חודשים... ולכן מה שחשוב לי זה התכנון הכללי. כשאהיה באירופה אקדיש יותר זמן לחשיבה על אטרקציות ולינה, בעיקר בחודש הארשון. שוב תודה!

Mor167

New member
שמחתי לעזור

אם את רוצה המלצות על מקומות לינה אני כאן :) תהני!

למעלה