הרבה אנשים עושים שינויים בחדרי הילדים

הרבה אנשים עושים שינויים בחדרי הילדים

דווקא בקיץ. ראיתי את הכתבה הזאת. היא קצת מחפפת ואולי לא ממש פרקטית, אבל יכולה לתת לנו רעיונות.

מה דעתכם? איך חדר ילדים צריך להראות? מצד אחד זה חדר ילדים ובו הילדים משחקים, מצד שיני, זה חדר שינה וצריך להיות מקום נעים ורגוע.

חדר השינה שלי מאוד נוח ורגוע. לי זה מאוד חשוב, להבדיל מבעלי שיכול לישון בחורבה. בחדר של בוני יש המון משחקים, אבל אני שומרת שיהיה מסודר לקראת השינה ברמה סבירה ושיהיה נעים.

חדרי ילדים

ממש הופתעתי לטובה מחלק מהרעיונות כאן, בייחוד מכך שאף על פי שהתמונות היו מאוד מעוצבות ומלוקקות, הרעיונות דווקא היו פרקטיים ולא יקרים מדי.
אנחנו עברנו דירה לפני חצי שנה ונתנו לקטנה את החדר הכי גדול בבית. את הקירות צבענו בכחול בהיר, הצבע האהוב עליה. השתדלתי שיהיו כמה שפחות רהיטים וקשקושים כדי שהיא תוכל לשחק ולהתעמל ולשחק בחישוק וכל הדברים האלה שפעם היא היתה עושה בסלון...! זה היה הצעד הנכון ואני מאוד שמחה עליו. עכשיו הסלון עומד לרשות כל המשפחה ולא מלא בצעצועים (החדר הקודם שלה היה פצפון).
בחדרי ילדים נורא קל ליפול לקיטש. בינתיים אין לה יותר מדי קיטש בחדר, אבל זה גם בגלל שהתעצלנו ולא תלינו עדיין תמונות.
אגב, אחד הפיצ'רים המגניבים בחדר שלה הוא דלת נרניה (אם כי לא מגניבה כמו בכתבה)! בחדר העצום שלה היה חדר ארונות וגם בחדר שלנו, הצמוד והקטן, היה אחד. אז הרסנו את המחיצה בין חדרי הארונות ויצרנו לנו חדר ארונות גדול, שהיא יכולה לעבור דרכו ולהיכנס לחדר שלנו בדרך קיצור. מאוד שימושי ביקיצות הלילה שלה וגם מגניב לעבור דרך השמלות לעולם אחר...!
התמונה שיש לנו לא עדכנית ומצד שמאל תקוע איזה ארון שמעולם לא היה שם ורק ביום שבו צילמתי את החדר הוא בדיוק חנה לרגע... למעשה יש מאחורי אח ויקטוריאנית ישנה ויפהפיה שכבר לא בשימוש.

חדר נוער זה כבר סיפור אחר לגמרי. הגדול רצה את החדר הכי קטן בבית ובשום אופן בלי שטיח - שיהיה קל לנקות - והדבר היחיד שחשוב לו שם זה שולחן המחשב והארון עם הקלפים. חסר לו רק פוף כדי להיות מאושר.

מדליק המעבר בין החדרים דרך ארון בגדים

שמת לב שבבריטניה ההורים לוקחים את החדר שינה הכי גדול בבית?

לא ברור לי. רוב האנשים שהגיעו אלינו הביתה וראו שהחדר שינה הגדול הוא החדר של בוני, ביקשו הסבר.

מענין אם זה ככה גם במדינות אחרות.

Mottek

New member
יש שם רעיונות נחמדים

ופרקטיים יחסית למרות שבחדר של הילדים שלי לא תראי את זה. חדר שינה לדעתי צריך להיות מקום רגוע ובטוח ולכן אני שומרת שם את המינימום שנחוץ.
אצלי שני הקטנים חולקים חדר. יש לנו שם שתי מיטות, שידת מגירות ואזור לכל ה"חברים" שלהם (בובות פרוותיות). אצל הגדול יש מיטה של גדולים וגם שולחן כתיבה גדול וכוננית ספרים. פעם היו גם משחקים בחדר, אבל הם אף פעם לא שיחקו בהם ואם הם כן מצאו משהו מעניין אז הם תמיד הביאו את זה לסלון.
גם אצלנו החדר הגדול הוא של ההורים, אבל זה נובע מטעמי נוחות כי בזמנו לנו היתה את המיטה הכי גדולה בבית ובכל זאת אני רוצה שתהיה לי גישה למיטה משני הצדדים ושלא אצטרך לטפס מעל בעלי (לא שזה מפריע לו במיוחד....
). אני גם מעדיפה שהילדים ישחקו בסלון שאני אוכל להיות איתם ולראות אותם במקום לשלוח אותם לחדר לשחק.

noaronen1

New member
איזה רעיונות מדליקים

הלוואי שהייתי נתקלת בכתבה הזו כשגרנו בברוקלין... נורא רציתי שיהיה לגדול שלי שולחן לתומאס והרכבות שלי - הרעיון של המיטה שמשמשת כעיר רכבות ממש מדליק!
גם אצלי החדר הגדול הוא החדר שלי, בעלי רצה בדירה הקודמת לתת את החדר הגדול לילדים, אבל לא רציתי. אני מרגישה שאני נותנת כל כך הרבה לילדים שלי שמגיע לי פינה אחת בבית שהיא שלי ואני אוהבת אותה. מצד שני השקעתי בבית ובחדרי הילדים שבסוף לא נשארנו עם כסף לחדר שלנו. הפרוייקט הבא לבית שלנו זה הפטיו וחדר השינה שלנו. אני רוצה שיהיה לי כיף לשבת שם עם ספר וקצת להתחבא. וכנ"ל בפטיו להביא עציצים ופרחים וכריות וכסאות כייפיים. בקרוב...

למעלה