הרבה בעיות, מצב ביטחוני כלכלכה, אבל

GuyKr7

New member
הרבה בעיות, מצב ביטחוני כלכלכה, אבל

מה שמאז ומתמיד לא השתנה וכולל בתוכו את כל התחומים של מצב ביטחוני, כלכלה וחינוך. הוא היחס של הממשלה לצרכני סמים בכלל וקנאביס בפרט, מדיניות ההפללה היא שגויה וצריכת סמים צריכה להיות בעיה רפואית ולא בעיה פלילית.

בפורטוגל הראו כי אי הפללת המשתמשים עוזרת להורדת השימוש בקרב האוכלוסיה וגם בקרב בני נוער.
בארה"ב לפני כמה ימים הצביעו במדינת וושינגטון וקולרדו לעשות לגליזציה של מריחואנה ושבני 21 ומעלה יוכלו לרכוש או לגדל בביתם את הצמח הלא מזיק.
הצביעו בפריימריז לדקלק דוד עוזר מקים תנועת "דור האמת", שיקדם את נושא האי הפללת צרכני הקנאביס בישראל.

קישור נחמד: http://www.youtube.com/watch?v=AcoHsd5O25A&feature=relmfu

עוד מידע: www.dorhaemet.co.il

aשרון

New member
תראה.........

אני מסכים שמדיניות ההפללה בנושא הקנאביס בארץ היא שגויה ויש לקדם את הנושא של הליגיליזציה,
אבל ממה שראיתי בסרטון שהבאת אני חושב שדרך הפעולה שלך שגויה . סרטונים כאלו לא מראים שהיוצר לוקח את העניין ברצינות, זה נראה כמו נסיון לעשות מכל העניין בדיחה .

אם אתה רציני אתה צריך ליצור סרטונים יותר רציניים שהקהל יוכל לקחת ברצינות ולהתחבר אליהם בדרך פטריוטית .

כל נושא הלגיליזציה של סמים בארץ נעשה בחאפריות נוראית, ככה אי אפשר להתקדם. אם אתה רוצה שייקחו אותך ואת הרעיונות שלך ברצינות אתה צריך לקחת את עצמך ברצינות ולעשות עבודה רצינית . וזה מתחיל בגיוס אנשים, הקמת צוות עבודה, שיווק נכון (שזה נושא רחב), ולדעת לדבר עם אנשים על הנושא בלי להפוך אותו לבדיחה.....

ItsikH

Member
מצד שני, בשבדיה הראו שקרימינליזציה של הלקוחות הביאה להפחתה בשיעורי הזנות.

זו גם לא גישה נכונה - הבאת דוגמאות לא רלוונטיות מהעולם - וגם לא משכנעת.

(גילוי נאות - אני בעד. רק שפורטוגל לא רלוונטית)

באמת?

זה מה שחשוב לך כל כך? כן גם אני רוצה לעשן בשקט אבל בחיי שכל העיסוק הסטלני הוא אחרון בסדר העדיפויות שלי בדרישות מההנהגה.

למעלה