הרבה דברים שלא הבנתי...

elyashiv2

New member
הרבה דברים שלא הבנתי...

הורדתי עשיו את המשחק ואני לא מבין כלום... דבר ראשון... אני יכול להרויח כסף מדומה במשחק בלי לערב כרטיס אשראי? איך? דבר שני... לחצתי חיפוש חיפשתי עבודה והוא רשם לי הרבה תוצאות אבל איך אני נכנס אל התוצאות? לחצתי פעמיים וזה לא נכנס אליהם. דבר שלישי... ה build שלי אי אפשר ללחוץ עליו. תודה לכל העוזרים!

ברוך הבא :)

1. תקרא קצת במאמרים ובטאגליינס :) 2. חלון החיפוש מחולק ל-2 חלונות. בשמאלי מתקבלות כל התוצאות שחיפשת, וכשאתה לוחץ על אחת מהן הפרטים מופיעים בחלון השמאלי. 3. יש מקומות מסויימים שהבעלים שלהם לא אישרו שהכפתור של בילד יהיה פעיל. אם אתה רוצה לבנות דברים תחפש במפה sandbox

תיקון*

2. 2. חלון החיפוש מחולק ל-2 חלונות. בשמאלי מתקבלות כל התוצאות שחיפשת, וכשאתה לוחץ על אחת מהן הפרטים מופיעים בחלון הימני.* :)

elyashiv2

New member
תודה רבה אבל איך אני נכנס לעבודה?

ז"א הגעתי למקום... ומה אז? ואם יש למישהו המלצות אני אשמח לשמוע... תודה!!!!!

אתה צריך לדבר עם בעל המקום..

תסתכל אם במקום יש איזושהי דרך ליצירת קשר. ברוב המקומות בעלי המקום שמים חפצים שכתוב עליהם "אם אתם רוצים לעבוד פה לחצו כאן.." או משהו כזה. נפתח טופס הרשמה וצריכים למלא אותו ולשלוח בחזרה לבעל המקום..

elyashiv2

New member
אני פשוט לוחץ לחיצה אחת עם העכבר?

תודה רבה על כל העזרה!!! את מכירה מקומות?

אושRתי

New member
ברוך הבא :)

נשמח אם תשאר

elyashiv2

New member
בשמחה! כמובן רק אם יהיה לי כיף בחיים השניים

אני לא כ"כ מסתדר עדיין... יש מקום של ישראלים או איזה סקריפט של עברית?

יש כמה מקומות של ישראלים

כדי למצוא אותם תוכל לחפש בחיפוש israel וjewish. רק לסמן V בריבוע הקטן של להכליל תוצאות למבוגרים בחיפוש (אחרת הוא לא יראה לך את המקום). :)

sha na na revol

New member
../images/Emo207.gif אומג.

חשוב לי להגיד שהייתי עכשיו במסיבת אייטיז והם סיימו עם שני שירים של הקיור.
הדיג'יי הייתה Carlyב- Ready or Not

sha na na revol

New member
אז זה היה חמוד, כע. ../images/Emo9.gif

אלא אם כן אני היחיד שמתמש בSL גם למסיבות\מוזיקה...

למעלה