הרבה הרבה עלים
וגם כביסה אבל זה לא מעניננו כאן...
עלים גדולים ויפים שעדיין מחוברים לסלק, עלי מנגולד פריכים וגדולים, פטרוזיליה למכביר,רוקט או גרגיר הנחלים- אנלא מבדילה תסלחו לי
אז מה מכינים מזה?
אני חושבת על מחבת בצל מטוגן, מעליו העלים ברצועות ומעליהם מה שנשאר מהפירה של ששי. לעלים להוסיף כורכום, מלח פלפל ואחר כך איכשהו להפוך...
לא סגורה על עצמי בין הררי הכביסה כאן, מכונה מספר שמונה לקיפול- הנה אני באה
וגם כביסה אבל זה לא מעניננו כאן...

עלים גדולים ויפים שעדיין מחוברים לסלק, עלי מנגולד פריכים וגדולים, פטרוזיליה למכביר,רוקט או גרגיר הנחלים- אנלא מבדילה תסלחו לי
אז מה מכינים מזה?
אני חושבת על מחבת בצל מטוגן, מעליו העלים ברצועות ומעליהם מה שנשאר מהפירה של ששי. לעלים להוסיף כורכום, מלח פלפל ואחר כך איכשהו להפוך...
לא סגורה על עצמי בין הררי הכביסה כאן, מכונה מספר שמונה לקיפול- הנה אני באה
