הרבה הרבה עלים

הרבה הרבה עלים

וגם כביסה אבל זה לא מעניננו כאן...

עלים גדולים ויפים שעדיין מחוברים לסלק, עלי מנגולד פריכים וגדולים, פטרוזיליה למכביר,רוקט או גרגיר הנחלים- אנלא מבדילה תסלחו לי

אז מה מכינים מזה?
אני חושבת על מחבת בצל מטוגן, מעליו העלים ברצועות ומעליהם מה שנשאר מהפירה של ששי. לעלים להוסיף כורכום, מלח פלפל ואחר כך איכשהו להפוך...

לא סגורה על עצמי בין הררי הכביסה כאן, מכונה מספר שמונה לקיפול- הנה אני באה
 

ladybug6

New member
בואי נאחד כוחות ונעשה מהם כרית



את העלים הגדולים את יכולה למלא באורז מתובל ולבשל ברוטב לימוני עם קצת עגבניות מגוררות ושום.
פטרוזיליה זה תירוץ טוב לסלט טבולה עם גרגרי רימון.
אפשר גם לעשות פסטו-זיליה, שזה כמו פסטו רק עם פטרוזיליה (אפשר גם לערבב עם כוסברה).
ורוקט אני מניחה זה תירוץ לסלט ירוק עם פרוסות דקות של תפוח/אפרסמון/תפוז ורוטב ויניגרטי כלשהו.
 
המון עבודה


אני אבשל אותם ברוטב לימוני ואצוק על אורז אני מניחה או פסטה.

ברוקט אשתדל לעשות שימוש כמיטב יכולתי ויכולת בני הבית לקבלו כחלק מהכריכים שלהם ובסלטים.
 

goola8

New member
אני הייתי עושה מרק חמוץ וירוק

בסגנון מרק לקובה חמוסטה (אם ככה כותבים את זה..).
אולי עם כדורי סולת קטנטנים בפנים וחתיכות דלעת.
 
למעלה