הרבה זמן חיכיתי לרגע הזה

~דויד~

New member
הרבה זמן חיכיתי לרגע הזה

להתקין לינוקס אצלי במחשב !!!! אני זקוק לעזרתכם, אנשים יקרים ונחמדים: מהיכן אני מוריד את התוכנה, ואיך בדיוק אני מתקין אותה... ניסיתי מזמן להתקין redhat על חלק מן הדיסק הקשיח, אבל אני לא יודע איך להפעיל אותה. כך שהשטח הזה בדיסק כבר לא נגיש. כרגע מותקנת win98. אז איך מתחילים? צריך לזוז כרגע... אחזור עוד כמה שעות.. תודה

MachineX

New member
שטח לא נגיש וכו´

אתה יכול למחוק את המחיצות של הלינוקס ע"י תוכנות כגון partition magic שמזהות את המחיצות של הלינוקס. לפני שאתה מוריד את הלינוקס אתה צריך לבחור באיזו גרסה ברצונך להשתמש (למתחילים זה בדר"כ Redhat , Mandrake) תוכל למצוא מליוני-טריולני אתרים ושרתים שמהם ניתן להוריד גרסאות שונות ומשונות של לינוקס,וכל זה בהקלדת שם הגרסה במנוע חיפוש לפי בחירתך

~דויד~

New member
תודה רבה

ואחרי שאני מוריד את הקבצים, אני פשוט מריץ setup? או מה?

Rul3R

New member
קודם כל

תוכל להוריד את רדהאט או מנדרייק מאיגלו, אחרי שתוריד את קבצי ה ISO תצרוב אותם כ image, תכוון בביוס שהמחשב יעשה boot מהסידירום, תכניס את הסידירום לכונן וההתקנה תעלה לך. אני מציע לך לקרוא כמה שיותר על זה לפני שאתה מתחיל בהתקנה, כדיי שתדע מה כל אפשרות בהתקנה עושה.

MachineX

New member
יש דרך להתקין מ-HD

אבל נראה לי שבשביל זה אתה צריך לעשות boot diskettes. בדרך כלל על אחד הדיסקים יש הסברים מפורטים על דרכי ההתקנה,תחפש אותם.

Rul3R

New member
אלטרנטיבות

יש כמה אתרים באתר שמוכרים דיסקים של כל מיני הפצות במחיר סימלי (20 ש"ח לדיסק בערך), יש פה אנשים בפורום שמוכנים למכור\להביא לך את ההפצה שתרצה אם תשלח להם כסף או דיסק.. אפשר גם להתקין מההארד דיסק, למרות שלא ניסיתי אף פעם, אבל אני יודע שזה אפשרי (אני חושב שאפשר להפעיל עם דיסקט ואז לעשות mount של ה iso לתיקיה מסויימת ולהגיד להתקנה להתקין משם, אני יודע שslackware זה אפשרי, אז בטח גם בהפצות אחרות..דוגמאת רדהאט או מנדרייק).

lizard

New member
אם תשלח לי כתובת

אני אוכל לצרוב לך תמורת מדיות ריקות. מיכה

~דויד~

New member
תודה, אבל יש לי רעיון אחר:

יש לי CD של suse 7.0, וכאשר המחשב טוען ממנו, אז באיזשהוא שלב הוא פשוט נתקע ומפסיק לפעול. רעיונות?

mavor

New member
צריבה

לא טובה של הדיסק ניתקלתי בזה פעם ושרפתי יום שלם עד שהורדתי את הדיסק מחדש וצרבתי נדב

פשוש2K

New member
~בקשה~

היי מיכה, אני רוצה להתקין Linux ויש לי רק גרסאות ישנות. אשמח אם תוכל לשלוח לי את הגירסה החדשה ביותר של redhat. אם זה אפשרי מבחינתך, שלח אלי במייל את כתובתך ואני אשלח אליך כסף או דיסקים ריקים, לפי הנוחות שלך. תודה רבה על העזרה!!! ~פשוש~

פשוש2K

New member
אולי בעצם....

אולי בעצם מנדרייק?? כתוב לי במייל איזה גרסאות יש לך ואני אחליט כבר... שוב תודה רבה!! ~פשוש~

למעלה