כנפיים לבנות
New member
הרבה זמן לא ביקרתי כאן....
שלום בנות,
המון זמן שלא ביקרתי כאן וכמובן שיש עידכונים. לא בטוחה אפילו שיש בנות שזוכרות אותי כאן, מלבד אשבל היקרה כמובן
לפני כשמונה חודשים ילדתי את ביתי הבכורה וכמובן שזה הביא איתו הרבה שאלות ורגשות. הרבה מחשבות על אמא, על עצמי כאמא ועל היחסים עם החמות
יחד עם זאת האושר העצום שביתי הביאה איתה גובר על הכל
אולם לא לשם כך אני כותבת לכן היום.
השנה חזרתי לספסל הלימודים והתחלתי לימודי תואר שני בייעוץ חינוכי.
במסגרת הלימודים אני וחברה שלי עושות סמינריון בנושא- מבט רטרוספקטיבי על חווית אובדן אם בקרב בנות ויצירת קשר עם דמות משמעותית בבית הספר.
לצורך המחקר אנחנו מחפשות בנות מעל גיל 20 (כוון שהמחקר הוא במבט לאחור) שאימן נפטרה בגיל בית הספר שיסכימו להתראיין ולספר על החוויה שלהן.
חשוב לציין מספר דברים-
הראיון ייערך על ידי ועל ידי חברתי למחקר.
הראיון הוא אנונימי ושום פרט מזהה של המרואיינות לא ייחשף לאף גורם.
הראיון יוקלט על מנת שנוכל לנתח אותו. כמובן שההקלטה או התמלול לא יעבור לאף אחד.
את המחקר מלווה מרצת הקורס והיא תנחה אותנו לאורך הדרך.
חשוב לי לציין שכוון שאני בת ללא אם בעצמי אני מבינה כמה הנושא רגיש וכמה זה לא פשוט להיחשף ולשתף בנושא.
מי שמוכנה לקחת חלק במחקר ולהתראיין מוזמנת לפנות אליי בתיבת המסרים או במייל [email protected] .
תודה רבה,
דניאל ויערה.הרבה זמן
שלום בנות,
המון זמן שלא ביקרתי כאן וכמובן שיש עידכונים. לא בטוחה אפילו שיש בנות שזוכרות אותי כאן, מלבד אשבל היקרה כמובן
לפני כשמונה חודשים ילדתי את ביתי הבכורה וכמובן שזה הביא איתו הרבה שאלות ורגשות. הרבה מחשבות על אמא, על עצמי כאמא ועל היחסים עם החמות
אולם לא לשם כך אני כותבת לכן היום.
השנה חזרתי לספסל הלימודים והתחלתי לימודי תואר שני בייעוץ חינוכי.
במסגרת הלימודים אני וחברה שלי עושות סמינריון בנושא- מבט רטרוספקטיבי על חווית אובדן אם בקרב בנות ויצירת קשר עם דמות משמעותית בבית הספר.
לצורך המחקר אנחנו מחפשות בנות מעל גיל 20 (כוון שהמחקר הוא במבט לאחור) שאימן נפטרה בגיל בית הספר שיסכימו להתראיין ולספר על החוויה שלהן.
חשוב לציין מספר דברים-
הראיון ייערך על ידי ועל ידי חברתי למחקר.
הראיון הוא אנונימי ושום פרט מזהה של המרואיינות לא ייחשף לאף גורם.
הראיון יוקלט על מנת שנוכל לנתח אותו. כמובן שההקלטה או התמלול לא יעבור לאף אחד.
את המחקר מלווה מרצת הקורס והיא תנחה אותנו לאורך הדרך.
חשוב לי לציין שכוון שאני בת ללא אם בעצמי אני מבינה כמה הנושא רגיש וכמה זה לא פשוט להיחשף ולשתף בנושא.
מי שמוכנה לקחת חלק במחקר ולהתראיין מוזמנת לפנות אליי בתיבת המסרים או במייל [email protected] .
תודה רבה,
דניאל ויערה.הרבה זמן