הרבה זמן לא דיברתי איתכם !

מיכל153

New member
הרבה זמן לא דיברתי איתכם !

היי יש לנו המון חדש : הדבר שהקשה עלינו ולקח לנו המון זמן לעכל זה המצב של שלי. שלי - עם אפילפסיה מטופלת בתרופה ובבדיקות דם, שתן אם.אר.איי. (MRI) וכו´. כזכור היא בגן חובה. מה שהוכיח את עצמו זה השארתה בגן המיוחד. אייל - מתקדם יופי בדיבור. כיף לו בגן. ליאור - קיבל מורה מחנך מה שמאוד עוזר לו להסתגל. הוא בינתיים במצב רוח טוב אך בלי טיפול תרופתי. יזמתי ישיבה עליו בביה"ס כולל הפסיכיאטרית, הפסיכולוגית (חדשה), עובדת סוציאלית (חדשה), סגנית מנהלת, מנהלת, מחנך (חדש) ואני. הסיבה בשבילה היתה שהמחנך בעיקר יכיר את ליאור ואת הקשיים שלו כי הוא ממש לא שיתף פעולה איתי מבחינת : הוא אמר לליאור שהוא יכול לקחת חופש פעם בכמה זמן וזה לא התאים לי כי ליאור צריך תאריך מוגדר ולא יותר מפעמיים בחודש. חוץ מזה מצד שני הוא לא נתן לו לדבר איתו בנייד וזה חבל כי זה סוגר דרך תקשורת. המחנך הבין מהפסיכיאטרית את הדברים ועכשיו המצב הרבה יותר טוב בזכותי. ליאת - עברה אבחון פסיכולוגי ויש לה תור בדצמבר לנוירולוג. האבחון הפסיכולוגי הוכיח שוב שיש בעיה של קשב. המצב החברתי שלה הרבה יותר טוב, יש לה 3 חברות. היא גם בשיחות עם הפסיכיאטרית (מהקופת חולים) של ליאור להערכה. הפסיכיאטרית בינתיים דברה עם העובדת סוציאלית שמדריכה את החונכת ותדבר גם עם המורה שלה. אני במירוץ של הבדיקות של שלי.

Diana M

New member
מיכל החזיקי מעמד, טוב לשמוע ממך

שוב, האם שלי מאוזנת מבחינה תרופתית או שעדיין סובלת מהתקפים? נשמח לשמוע עוד. דיאנה

מיכל153

New member
סליחה שרק עכשיו אני עונה !

היי היא החלה רק לפני 3 שבועות לקבל תרופה ואם היא מאוזנת צריך לבדוק הנוירולוג בעוד כשבוע. לדעתי היא עדיין בוהה.

למעלה