הרבה זמן לא היה לנו שאלון

white angels

New member
הרבה זמן לא היה לנו שאלון ../images/Emo8.gif

הפעם זה שאלון על תפוז.. אישי: שם- גיל- איזור מגורים- תפוז: מתי נרשמתם לתפוז? מהו הפורום הראשון בתפוז שלקחתם בו חלק? חסמו אותכם פעם מאישזהו פורום? אתם בעצמכם מנהלים פורום כלשהו? אם כן-איזה? אם לא-הייתם רוצים? איזה פורום הייתם פותחים/רוצים לנהל? אתם אדומים בפורום כלשהו (ובאיזה פורום,אם כן)? כמה זמן אתם מבזבזים על גלישה בתפוז? בכמה פורומים אתם נמצאים? כמה ניקים של לכם? מה פירוש הניק הנוכחי שלכם (ז"א,מה פירוש השם/למה דווקא השם הזה)? אוהבים את השינויים של תפוז (השינוי בעמוד הפורומים,השינוי בעמוד ההוספת תגובה וכו')? אוהבים את האייקונים של תפוז? הולכים להרבה מפגשי פורום? איזה פורום אתם הכי אוהבים? מה המספר המירבי של הפורומים שלקחתם בהם חלק? משחקים לפעמים בעמוד המשחקים של תפוז-GameOn? איך הגעתם בכלל לתפוז? יש אנשים שאתם ממש מכירים שגם כן גולשים בתפוז? מפרסמים בחגים ברכת חג שמח מהפורום שלכם? אילו תחומים של פורומים אתם אוהבים (ז"א,מדע/מוזיקה/שאלונים וכו')? שאלה אחרונה- נהנתם מהשאלון? תהנו

../images/Emo210.gifנמננמנ..

אישי: שם-מרינה גיל-14 איזור מגורים-בת ים תפוז: מתי נרשמתם לתפוז?לפני כמה חודשים מהו הפורום הראשון בתפוז שלקחתם בו חלק?קטי המכוערת חסמו אותכם פעם מאישזהו פורום?להה אני חאמודהה
אתם בעצמכם מנהלים פורום כלשהו?להה אם כן-איזה?... אם לא-הייתם רוצים? איזה פורום הייתם פותחים/רוצים לנהל?להה אתם אדומים בפורום כלשהו (ובאיזה פורום,אם כן)?לההה נראה לכם
כמה זמן אתם מבזבזים על גלישה בתפוז?שעה.. בכמה פורומים אתם נמצאים?לוידעת... כמה ניקים של לכם?מה זה? מה פירוש הניק הנוכחי שלכם (ז"א,מה פירוש השם/למה דווקא השם הזה)?יאא.. אוהבים את השינויים של תפוז (השינוי בעמוד הפורומים,השינוי בעמוד ההוספת תגובה וכו')?עזבו אותי לא מבינה מה זה.. אוהבים את האייקונים של תפוז?לא משנה לי הולכים להרבה מפגשי פורום?להה איזה פורום אתם הכי אוהבים?קטי.. מה המספר המירבי של הפורומים שלקחתם בהם חלק?נוווו משחקים לפעמים בעמוד המשחקים של תפוז-GameOn?מה אני נראת לכם? \= איך הגעתם בכלל לתפוז?מפרסומת... יש אנשים שאתם ממש מכירים שגם כן גולשים בתפוז?אולי.. מפרסמים בחגים ברכת חג שמח מהפורום שלכם?......... אילו תחומים של פורומים אתם אוהבים (ז"א,מדע/מוזיקה/שאלונים וכו')?יאיי שאלה אחרונה- נהנתם מהשאלון? חחעע ממש לא

a666blove

New member
עונה...........=>

אישי:? שם- אלה גיל- 15.5 איזור מגורים- נצרת עלית תפוז: מתי נרשמתם לתפוז?לא זוכרת מהו הפורום הראשון בתפוז שלקחתם בו חלק? אמ.. לא זוכרת חסמו אותכם פעם מאישזהו פורום? לא אתם בעצמכם מנהלים פורום כלשהו? לא אם כן-איזה?.... אם לא-הייתם רוצים? איזה פורום הייתם פותחים/רוצים לנהל? פורום אכול כפי יכולתך (ואי כניראה הרעב משפיע עליי.. חח) אתם אדומים בפורום כלשהו (ובאיזה פורום,אם כן)? ? כמה זמן אתם מבזבזים על גלישה בתפוז? לא הרבה בכמה פורומים אתם נמצאים? 1-2 כמה ניקים של לכם? 1 מה פירוש הניק הנוכחי שלכם (ז"א,מה פירוש השם/למה דווקא השם הזה)? סתם צירוף של אותיות ומספר מזל אוהבים את השינויים של תפוז (השינוי בעמוד הפורומים,השינוי בעמוד ההוספת תגובה וכו')? כן נחמד אוהבים את האייקונים של תפוז? כן הולכים להרבה מפגשי פורום? לא איזה פורום אתם הכי אוהבים? ק=ט=י ה=מ=כ=ו=ע=ר=ת מה המספר המירבי של הפורומים שלקחתם בהם חלק? לא הרבה.. משחקים לפעמים בעמוד המשחקים של תפוז-GameOn? לא איך הגעתם בכלל לתפוז? כשגליתי תאינטרנט גיליתי גם תאתר הזה..(שזה היה בערך ליפני מלא מלא מלא זמן..) יש אנשים שאתם ממש מכירים שגם כן גולשים בתפוז? אמ.. אף פעם לא היתעניינתי בזה מפרסמים בחגים ברכת חג שמח מהפורום שלכם?לא אילו תחומים של פורומים אתם אוהבים (ז"א,מדע/מוזיקה/שאלונים וכו')? מוזיקה, אהבה, שאלונים.. שאלה אחרונה- נהנתם מהשאלון? יאפ

white angels

New member
עונה..

אישי: שם- פנינית גיל-18 איזור מגורים-קריות תפוז: מתי נרשמתם לתפוז? לפני איזה 3 שנים.. מהו הפורום הראשון בתפוז שלקחתם בו חלק? טלנובלות
חסמו אותכם פעם מאישזהו פורום? ממש לא.. אתם בעצמכם מנהלים פורום כלשהו? לא. אם כן-איזה?-- אם לא-הייתם רוצים? איזה פורום הייתם פותחים/רוצים לנהל? האמת? את הפורום הזה חח
אתם אדומים בפורום כלשהו (ובאיזה פורום,אם כן)? לא כמה זמן אתם מבזבזים על גלישה בתפוז? שעתיים ופחות. בכמה פורומים אתם נמצאים? בפורום הזה
כמה ניקים של לכם? אחד ויחיד. מה פירוש הניק הנוכחי שלכם (ז"א,מה פירוש השם/למה דווקא השם הזה)? ממ אני ואח שלי החלטנו על הניק הזה כשהחלטנו שיהיה לנו משתמש משותף..ובסוף רק אני השתמשתי בו
אוהבים את השינויים של תפוז (השינוי בעמוד הפורומים,השינוי בעמוד ההוספת תגובה וכו')? לא איכפת לי. אוהבים את האייקונים של תפוז? כן הולכים להרבה מפגשי פורום? לא איזה פורום אתם הכי אוהבים? נחשו..
מה המספר המירבי של הפורומים שלקחתם בהם חלק? 3 משחקים לפעמים בעמוד המשחקים של תפוז-GameOn? נופ. איך הגעתם בכלל לתפוז? אני ממש לא זוכרת..זה היה ממש מזמן יש אנשים שאתם ממש מכירים שגם כן גולשים בתפוז? רק אחד..החברה שלי מפרסמים בחגים ברכת חג שמח מהפורום שלכם? לא אילו תחומים של פורומים אתם אוהבים (ז"א,מדע/מוזיקה/שאלונים וכו')? אין ספציפי.. שאלה אחרונה- נהנתם מהשאלון? ממ ככה..

natasha89

New member
:)

אישי: שם- נטשה גיל- 17 איזור מגורים- אור עקיבא תפוז: מתי נרשמתם לתפוז? מהו הפורום הראשון בתפוז שלקחתם בו חלק? אממ בנות ניראה לי חסמו אותכם פעם מאישזהו פורום? לא אתם בעצמכם מנהלים פורום כלשהו? לא אם כן-איזה? אם לא-הייתם רוצים? איזה פורום הייתם פותחים/רוצים לנהל? לא רוצה :p אתם אדומים בפורום כלשהו (ובאיזה פורום,אם כן)? חח לא כמה זמן אתם מבזבזים על גלישה בתפוז? הרבה בכמה פורומים אתם נמצאים? 5-6.. כמה ניקים של לכם? לא הרבה מה פירוש הניק הנוכחי שלכם (ז"א,מה פירוש השם/למה דווקא השם הזה)? natasha89 נטשה השם שלי. 89 שנה שולדתי בה. אוהבים את השינויים של תפוז (השינוי בעמוד הפורומים,השינוי בעמוד ההוספת תגובה וכו')? חח לא ממש משנה לי ... אוהבים את האייקונים של תפוז? הם בסדר הולכים להרבה מפגשי פורום? לא איזה פורום אתם הכי אוהבים? תיכוניסטים מה המספר המירבי של הפורומים שלקחתם בהם חלק? לא יודעת... משחקים לפעמים בעמוד המשחקים של תפוז-GameOn? חח כן איך הגעתם בכלל לתפוז? כמו שהגעתי לשאר האתרים באינטרנת... יש אנשים שאתם ממש מכירים שגם כן גולשים בתפוז? חח כן מפרסמים בחגים ברכת חג שמח מהפורום שלכם? לא אילו תחומים של פורומים אתם אוהבים (ז"א,מדע/מוזיקה/שאלונים וכו')? לא דעת שאלה אחרונה- נהנתם מהשאלון? קצת ;)

../images/Emo214.gif

אישי: שם-הדר גיל-17 איזור מגורים-מרכז תפוז:מה? מתי נרשמתם לתפוז?ב2004 מהו הפורום הראשון בתפוז שלקחתם בו חלק?אין לי שמץ חסמו אותכם פעם מאישזהו פורום?לא שזכור לי, אבל אני לא סגורה על זה
אתם בעצמכם מנהלים פורום כלשהו?פורום אחד?
בואו נלך על ארבעה
אם כן-איזה?חחחחחחחחחחח, השאלה הזאת בשבילי?
אם לא-הייתם רוצים? איזה פורום הייתם פותחים/רוצים לנהל?פורום קטי המכוערת
אתם אדומים בפורום כלשהו (ובאיזה פורום,אם כן)?פעם הייתי כמה זמן אתם מבזבזים על גלישה בתפוז?הוווווווו...יותר מהשיעורים של בצפר, זה בטוח בכמה פורומים אתם נמצאים?+- 8 כמה ניקים של לכם?וואו. סה"כ? אני חושבת שלושה, אבל זה הקבוע
מה פירוש הניק הנוכחי שלכם (ז"א,מה פירוש השם/למה דווקא השם הזה)?ילדת אהבה אוהבים את השינויים של תפוז (השינוי בעמוד הפורומים,השינוי בעמוד ההוספת תגובה וכו')?התרגלתי, אני כבר לא זוכרת מה היה קודם
אוהבים את האייקונים של תפוז?
הולכים להרבה מפגשי פורום?
איזה פורום אתם הכי אוהבים?הפורום של אגם רודברג, כנסו ותתמכרו. מה המספר המירבי של הפורומים שלקחתם בהם חלק?מה זאת אומרת? משחקים לפעמים בעמוד המשחקים של תפוז-GameOn?יש דבר כזה?
איך הגעתם בכלל לתפוז?נו באמת, אין לי מושג. זה היה נסיון לחפירה?
יש אנשים שאתם ממש מכירים שגם כן גולשים בתפוז?חגית
מפרסמים בחגים ברכת חג שמח מהפורום שלכם?לפעמים אילו תחומים של פורומים אתם אוהבים (ז"א,מדע/מוזיקה/שאלונים וכו')?מוזיקה ובידור שאלה אחרונה- נהנתם מהשאלון?חוץ מהנסיונות [לא הצלחתם!] לחפירה, הכל היה טוב
תהנו אבל נגמר

למעלה