הרבה זמן לא היה פה איזה שאלון......

ים כחול

New member
הרבה זמן לא היה פה איזה שאלון......

עכשיו תראו איך הרמוניק נידלקת .....
טוב בקשר לפרק היום ... קצת כבוד עצמי אני מצפה ממך פיליס.... מייקל העיף אותך מהמשרד ועכשיו כשהוא בודד מתרפס בפנייך ליחס ואת מקבלת אותו כלכך מהר ??
ומה עם כריס.... אולי היא בעצמה לא רוצה בייבי כי היא רוצה את הבייבי מייקל ?
ופול כבר "יטפל בעניינים" .... ראינו וחווינו כמה הוא "גיבור" אני "ממש" מלאת הערצה ויראת כבוד כלפיו"
גבר גבר !!! דרוסי ניקרעת בין האחים... אוליביה ירוקה מקנאה ...
ומה עם אורגייה להקל על כולם ?? על זה לא חשבו ?? פעם ליבי עם ניל ודרוסי עם מלקולם והופססססס החלפות לגיוון
מה רע ? אין לויקי סיפור מעניין כרגע אז שוחקים שוב את סיפור הטראומה עם גארי ?? נו אולי יצא לה רומן סוער עם איזה פסיכולוג ?? ואולי גם הוא יצא פסיכי ויטריד ואז היא תתחרפן מעוד טראומה?? ורק רייאן יציל את נשמתה האבודה. שחוק. מתיי וורטון יכנס שוב לכלא? יש לי סיוטים בלילה מהפצוף שלו....

enicegirl

New member
אתייחס ל-2 דברים:

כריס ומייקל - מאיפה לעזאזל צץ הרומן הזה בעיקר כשהם היו יריבים בעבר?? או שמא זה רומן עתידי
אבל מחלחל אותי רק לחשוב על זה שהרי היא ופול ממש זוג למופת! ועוד דבר, כשאמרת "מתיי וורטון יכנס שוב לכלא? יש לי סיוטים בלילה מהפצוף שלו...." נותר לי לפרוץ בצחוק מהצורת כתיבה הזאת, נראה לי שהוא מפחיד אנשים גם במציאות

../images/Emo6.gif../images/Emo9.gif אהבתי את זה ימוש...../images/Emo45.gif

ובמיוחד בשבילך תמונה מדליקה שמצאתי אחרי חיפושים רבים... את יכולה לשים אותה בכרטיס האישי שלך...

Dawn12

New member
הפרק היומי וקצת אתמול

ימוש - לא יכולתי להגיד את זה טוב יותר בקשר לפול. אהבתי!
בדבר אחד אני לא ממש מסכים איתך וזה בעניין ויקי. אני חושב שזה מאוד מציאותי שהיא ממשיכה לחשוב על גארי והסיפור הזה כביכול "ממשיך". נכון שהשיא כבר מאחורינו, נכון שזה בסה"כ השאריות של הסיפור, אבל עדיין אני מעדיף לראות את זה מאשר שהיא תשכח לגמרי מהכל אחרי שבוע בספא. יש אינספור דוגמאות לעלילות מטרידים/אנסים/פושעים/טרגדיות ומה לא שנשכחו מהר מאוד, ואולי אפילו מהר מדי, ע"י ה"קורבנות" שלהן. היתרון הכי גדול של צח"מ על פני אופ"ס אחרות הוא הקרבה שלה למציאות ואני חושב שהמשך הסיפור הזה דווקא תורם לאמינות של הדמות של ויקי. וחוץ מזה - זאת אחלה דרך לקרב בינה לבין ריאן ורק בשביל זה שווה לצפות.
ולפרק של היום... פיליס ילדה רעה...
היא כבר מריחה סקנדלים ממרחק... הספיק לה כמה דקות שיחה עם הצעירים כדי להבין שמשהו קורה פה, בזמן שראול ובריטני כבר חודשים מסתובבים איתם, קלולסים לגמרי. אצל בריטני התחילו להתגלות סימני חשדנות בשבוע-שבועיים האחרונים (והיא עושה עבודה מצויינת בלעצבן את מאק
) אבל אצל ראול אני חושב שגם כשהוא יגלה את האמת הוא עדיין לא יקלוט. ועכשיו לסוגיית כריס. האם היא באמת כינתה את פיליס שלי "Trash"?!
הייתי מאוד קרוב לזרוק נעל על הטלוויזיה באותו רגע (וזאת נעל צבאית, היא היתה עושה נזק). מי נתן לה את הזכות לקבוע עם מי מייקל יתראה מחוץ לעבודה ובזמנו הפנוי? אני לא משווה בין הנישואים שלה לפול והפלרטוטים שלו עם פיליס, אבל זכותו לעשות מה שבא לו בחיים האישיים שלו בדיוק כמו שלה מותר, וכמו שהיא התעקשה שמגיע לה, בשיחה שהיתה להם רק לא מזמן. עכשיו כשהיא ראתה אותו עם פיליס היא מתחילה לפקפק בשיקול הדעת שלו? מה לעשות - החיים קשים! היא ידעה שמייקל הוא לא טלית שכולה תכלת כשהיא הסכימה להקים איתו את החברה. מה לעשות - לא כולם מושלמים כמוה. אז קריקט - במילה אחת - 'סתמי!

dviridit

New member
מו'ש הצחיק אותי מה שכתבת על פול,

שיסדר הכל בין כריס למייקל חחחחחחחחח וורטון המפחיד חחח ולשחר אני ממש מסדכימה איתך. גם אני התרתחתי על כריס שיש לה את החוצפה להתערב למייקל בחיים. אם היא לא רוצה ששמייקל יתחיל להגיד לה מה לעשות ועם מי, אז שתשב בצד. איזו חוצפה!!!!!!!!!!1

ים כחול

New member
../images/Emo24.gif הרמוניק תודההההה ../images/Emo9.gif

מתה על הסגנון הזה של התמונות

ים כחול

New member
שחר לזכותך ייאמר ש.....

הצלחת לגרום לי לא לסבול אותה ....
פעם חיבבתי את שניהם מאד והיום הם מרדימים בטירוף מה מצאתי בהם למען השיים
כריס ופול ... ולא שווה לשבור מסך בגללה...
פיליס מהממת מבינה עניין הכי אני מתלהבת כשהיא וג"יל באותו חדר אז אני נקרעת מהיציאות של פיליס והמבטים ההמומים של ג"יל הורסיםםםםםםםםםםםם אותי
יאאאאאאאאאאאאא כמה קלואוז אפ על השיניים של נייתוש איזה גודל הא? מאמי ליב לניית : האני בייבי לך לצחצח שיניים לפני שינה ניית למאמי ליב : אבל מאמי למה כלכך מוקדם ?? יש לי עוד שעה... מאמי לניית : בייבי מתוק שלי יקח לך שעה לצחצח ... ניית למאמי ליב... : אוף מאמי כשאגדל ינסרו לי קצת תשיניים ?? שלא אצטרך לצחצח כלכך הרבה כי זה מעייף אותי
מאמי ליב: מבטיחה לך שנסדר לך שיניים קטנות יותר ... עכשיו לך לצחצח עם המברשת הגדולההההההההה שקניתי לך טוב האני ??

ימית (2000? ../images/Emo8.gif)

גם לי יש הרבה תמונות במחשב של ג'ים וורן ששמורות אצלי... אחלה צייר... קבלי תמונה שהיתה שולחן העבודה שלי עד לא מזמן.... "בוקר שליו"....

ים כחול

New member
מי זה מיששש .....

איזה יפיוף מי בתמונה ??
אתה?
תודה על התמונה של ג"ים הצייר האהוב עליי

לא, אני לא מיש....

אני יפיוף אחר
קבלי תמונה נוספת של מישמיש (מיש שנכנס אדר מרבה בשמחה
) טוב אני זז לי למכללה... יום כזה ארווווווך יש לי היום, אבל עתיר ריגושים עם המאמי שלי
יום נעים

זה לא אני........ זה מיש../images/Emo70.gif

אפשר לקטר לכם קצת
יש לי 2 בחנים למחר ואין לי זמן...
ובכלל היום התחיל ממש טוב אבל נגמר עם טעם רע

היה סבבה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

ופייטון, מיש זה לא החבר שלי תרגיע. יש לי מישהו הרבה יותר חמוד, נולד ממש בשבילי
(אני אוסיף אותך כבר מחר או אח"כ כי המסנג'ר סגור עכשיו ואני מת לגמרי ואין לי כוח עכשיו
)

למעלה