הרבה זמן לא הייתי כאן

דוריאן

New member
הרבה זמן לא הייתי כאן

אפשר לכתוב גם דברים מצחיקים. אתם יודעים מה אומרים כשמקבלים אוסקר? הנה כמה שורות (מתוך פורום סטנדאפ) האמת היא שלא הייתי מוכנ/ה לזה ולא הכנתי נאום, אבל במקרה יש לי רשימה קטנטנה של אנשים: אני רוצה להודות לאנשים הבאים: קודם כל לאל, להורי היקרים, שולה ואברם. לאחותי, לחתולה שלי, לציפור של השכנה, לשכנה, לשכנה של השכנה לדודה ציפורה, לדודי מנישואים, שמואל. לכלבה החורגת שלי, יהודית. לבני החורג, דוד. לסבתא ציון. לגננת שלי, רונית, ולמורה בכיתה א´ אורה, שבלעדיה באמת לא הייתי מגיע/ה לכאן. לחיים, הפרחח מהשכונות , שבלעדיו לא הייתי מצליח/ה לבכות מול המראה עוד בילדותי. לכל מי ששכחתי, עמכם הסליחה.

דוריאן

New member
בדיחה על מתחזים

שני מתחזים הולכים רואים כתוב "קפה ביליארד" מתחזה אחד אומר לשני - בוא ניכנס. נכנסים והולכים למוזג. אומרים לו "תן לנו פעמיים ביליארד". המוזג מבין עניין ואומר למלצרית "תיכנסי מאחורה שבי על שתי כוסות ותמלאי אותן". אחר-כך הוא מביא שתי כוסות מהמלצרית למתחזים. הם שותים, מרימים גבות ואומרים למוזג "עוד פעמיים ביליארד. המוזג המום. למלצרית נגמר. הולך למלצרית אחרת ואומר לה "שבי ומלאי את הכוסות". מביא להם שתי כוסות חדשות. המתחזים שותים ואחר-כך אחד מהם עוצם עין, מסתכל בכוס ואומר לשני "כן, זה ביליארד, אבל לא מאותה חבית".

למעלה