הרבה זמן לא הייתי פה...

אולי

New member
הרבה זמן לא הייתי פה...

אבל חזרתי בעקבות דבר מוזר שקרה לי אתמול בלילה. כשקראתי את האתר של אלון (לפני כמה חודשים...) בכלל לא התייחסתי לחלק שעסק בשיטת הWILD. (נדמה לי שאפילו לא קראתי אותו, אלא רק ריפרפתי עליו). אתמול, נכנסתי לפורום הזה לכמה דקות, וראיתי שרוב ההודעות עוסקות בשיטה זו. קראתי חלק מההודעות, והתחושות שתיארו כאן אנשים שהיו במצב WILD הזכירו לי תחושות שהרגשתי בעיקר פעם (למרות שזה עדיין קורה לי לפעמים) ברגעים מסוימים, כשהייתי ערה לחלוטין, ופתאום הרגשתי סחרחורות חזקות וראיתי כל מיני כתמים של צבע שכיסו את החדר (או את איפה שהייתי...) והייתי שומעת מן צפירה חלשה כזו. אולי מישהו חווה דבר כזה במצב של עירות מוחלטת ויכול להסביר לי אם יש קשר ל WILD הזה או אם לא. בכל מקרה, בלילה, לפני שהלכתי לישון נזכרתי בזה שוב וחשבתי על זה די הרבה זמן. לפני שהלכתי לישון, ביצעתי מן שיטה של מדיטציה שבה בדרך-כלל אני הולכת לישון - התחלתי לספור מ50 ל-1. כשהגעתי ל-1,(ולהפתעתי עוד לא נרדמתי..) המשכתי לספור 1,1,1,1,1... ופתאום הרגשתי את התחושה הזו של ה"שריקה" (שהייתה מאוד חלשה, ולא התחזקה) ושכל הגוף שלי משתתק. מה שהיה מוזר, הוא שהלב שלי דפק נורא במהירות, והנשימות שלי היו מהירות, ממש כאילו אחריי ריצה. ניסיתי לייצב אותן, אבל זה לא עזר (זה נרגע רק כעבור כמה דקות). חוץ מזה, הרגשתי שהעיניים שלי רועדות נורא, וממש הייתי צריכה "לתפוס" אותן בכח שלא ייפתחו. מה שקרה אח"כ, זה שכל כמה דקות, הרגשתי זרמים כאלה ושאני נהיית כבדה יותר ויותר. אבל אחריי כל זרם כזה, כאילו חזרתי למצב הראשוני של השיתוק... זה נמשך דיי הרבה זמן, ואז נמאס לי ו"התעוררתי" (פקחתי את העיניים). ניסיתי להירדם שוב, וזה קרה עוד פעם (בלי שבכלל התכוננתי לזה, ובלי שספרתי את ה-1,1,1...) רק הפעם בלי הדפיקות-לב החזקות, והעיניים היו רגועות. שוב היה את השיתוק והתחושות המוזרות, רק שהפעם, נוספו גם זרמים חזקים כאלה ובאישהוא שלב הרגשתי כאילו אני הולכת אחורה ואחורה ואחורה, והרגשת "ריחוף" מוזרה... זה נמשך המון זמן (בערך שעה!) ומהידע המעט שלי הבנתי שאמור להתחיל חלום אבל לא ראיתי כלום. אז "הערתי" את עצמי שוב, ונרדמתי באופן רגיל (ודרך אגב, היה לי קשה לא להיכנס שוב למצב הזה, והתאמצתי לא להיות "מרוכזת" כדי שלא להיכנס שוב לשיתוק ולקולות...). אם מישהו קרא את כל ההודעה המבולבלת הזו, אשמח אם ייעץ לי מה לעשות כדי שיתחיל חלום, והאם זה קשור לעובדה שלא ישנתי קודם 5-6 שעות?

אולי

New member
אה, ועוד משהו...

ההרגשה הזו, שהרגשתי הלילה, (ואירעה לי קצת גם "במציאות" כמו שכתבתי בהודעה הקודמת...) מתרחשת לי לפעמים בצורה זעירה ממש, סתם ככה באמצע היום, ואז אני רואה את הכל קצת מטושטש (כמו כשמנסים לראות תמונות תלת מימדיות...) ואז אני רואה "הילות"של בני אדם (לא ידעתי שזה הילות, עד שפגשתי משיהי שמתעסקת בזה ותיארתי לה את זה והיא אמרה שזה אכן "הילות"...), האם גם לזה יש קשר כלשהוא ל WILD? (נראה לי אני קצת מבלבלת את הכל ביחד... לא נורא, תסלחו לי , נכון?)

אולי

New member
אני לא אוהבת לנקץ...בדרך כלל...

(ולשרשר לעצמי זה בכלל לא תענוג כזה גדול...) אבל חשוב לי שתענו לי על השאלות, אז אשמח מאוד אם בכל זאת אזכה לתשובה. מקווה ש"ההקפצה למעלה" תעזור. וסליחה על ההידחפות...

היי, אולי! לדעתי הצנועה והמוגבלת:

1. פשוט הסטת את נקודת התפישה שלך ממקומה הרגיל ואין לכך שום משמעות מיוחדת, מלבד כמובן את כל המשמעות שבעולם: הזזת את נקודת התפישה שלך מכוח רצונך שכך יהיה. וזה טוב! טוב מאוד!!! רק לכך יש משמעות, בעיני. לשאר לא. המשיכי לנסות, בעדינות, לאט, בדרכים שונות - ואם תתמידי, בסוף תצליחי לחלום - ועוד הרבה יותר מכך. זהו. זו דעתי הפשוטה והמוגבלת... 2. אם את זוכרת כל לילה כמה חלומות לפחות, איך זה שאת לא מצליחה לדעת, במהלכם שאת חולמת??? עלייך רק להשתמש בבדיקות מציאות מתאימות, ש"יוקפצו" על פי סימן שתמיד חוזר בחלומותייך - והופס, את מצטללת! 3. השיבי לי על השאלות הבאות ואנסה לעזור: א. כמה חלומות בערך את זוכרת מדי לילה? ב. על מה את בדרך כלל חולמת? תארי מאפיינים קבועים וכדומה. ג. איזה בדיקות מציאות את עושה ואיך? ד. כמה חלומות צלולים חווית בחייך? ואיזה מן חלומות היו אלה? ומתי? מחכה לתשובותייך! שלך באהבה, בן

למעלה