הרבה זמן לא כתבתי כאן

הרבה זמן לא כתבתי כאן

ואני רוצה לעדכן אני עומד להכנס להוסטל של בית אקשטיין העוסית לא מותירה לי בריריה ואבי הולך בדרך שלה מדובר בהוסטל לאוטסטים לא עצמאים / מתקשרים כאלו שהם בתפקודים יותר נמוכים ככה אבי אמר לי לפחות אני מאוד חושש מכניסה להוסטל הזה אני רגיל לבית שלי ולמקום שלי אבל אבא אומר שהוא לא יכול לטפל בי יותר שהוא הרים ידים הוא המטפל שלי בצרכים הפיזים היום יומים אז זה מאוד קשה אני מקווה שאמצא את המקום שלי כשורית לא קבלה אותי אמרו אני בתפקוד נמוך מידי עבורם והם לא יכולים להתמודד עם המורכבות של האוטיזם / מחלות נפש שלי .

נסינו עוד מקומות וכך גם טענו נראה שכפרים שקומים מתאמים יותר למקרים קלים משלי אני מקווה בעתיד ימצאו לי מקום טוב כפר שקומי באמת הם חפשו לי המשפחה אבל הם לא מעוניינים הכפרים שפנינו אליהם לכשורית חיכנו שנה פלוס והודעו לפני חודש שקראו את התיק והדוחות העדכנים ביותר של הפסכיטר שהייתי בדיקה אצלו ולא מתאים להם אפילו לא הסכמו לפגישה אמרו אין טעם קיצור מקווה לטוב אני ככל הנראה ביום שלישי הזה נכנס להוסטל מקווה לטוב זהו .

schlomitsmile

Member
מנהל

מקוה יחד איתך.
ברור שזה מעורר גם חששות,
ובכל התחלה, במיוחד אם היא לא מבחירה,
יש גם קשיים.
אבל יש גם כאן בחירה: באיזו גישה לעלות על הדרך החדשה הזו.
נראה לי שאתה בוחר להכנס בתקוה, באופטימיות זהירה, עם ראש פתוח,
ועל כך אני שמחה כי זה מעלה את הסבירות שאחרי הקשיים של ההתחלה
תוכל לברוא לך בהוסטל פינה חמה חדשה

&nbsp
מקוה שתמשיך לעדכן גם משם

אני מגיע עם הפלאפון שלי בעקרון

אבל הוא כרגע לא תקין צריך לתקן אותו אני בעקרון לא מתקשר בזמן אמת עם מטפלים / בכלל אנשים אני מעדיף שלא אני מתקשר ברשת שם יותר נוח לי .

למעלה