הרבה זמן לא כתבתי.....

• פותח הנושא ophra
  • פורסם בתאריך

ophra

New member
הרבה זמן לא כתבתי.....

אבל זה לא אומר שלא הייתי וקראתי.... רוצה לשתף אתכם בחוויות אתמול (כתבתי על זה גם בפורום שכן, אז אני מביאה כאן קטעים נבחרים) מצאתי את עצמי קוראת בפעם השניה, מקצה לקצה את הספר "באדולינה" של גבי ניצן. ספר קטן, מקסים, לא יצירת מופת ספרותית אבל בהחלט נפלא!!! להגיד שהוא שינה את חיי יהיה דרמטי מעט אבל בהחלט היה לו תפקיד בתהליכים שעברתי ועוברת בשנתיים האחרונות... נהניתי מהקריאה כמעט כמו בפעם הראשונה ורוצה לצרף לכם קצת ציטוטים שהבאתי בפורום השני.... *************** (המספר:) "איך מתנהג מלך?" ""אני מצפה שהכל יקרה בדיוק לשביעות רצוני, אני עושה אך ורק מה שאני רוצה לעשות, אין לי שום פחד או חשש או חסר-בטחון, אפילו לשנייה, ומבחינתי כל העולם הוא מתנת יום הולדת שניתנה לי כדי להעשיר ולהשביח אותי עד יום מותי" ********** מלך באדולינה אומר למספר: "...אתה חושב שאתה היית יכול להיות מלך?" "מה - לאכול רק את הציפוי של העוגה, לעשות רק מה שבא לי, לחיות בארמון ולהיות מודל חיקוי?" שיחקתי עם הכפית, והיא נראתה כמו כפית. "כן, אבל בלי רגע של היסוס, בלי להרגיש אשם, בלי לחשוב שזה לא מוסרי, בלי להתבייש. להאמין בכל הלב בזכות המלאה שלך לזכות בכל הסיפוקים והאוצרות שעולים על דעתך".... ************ (עכשיו זה אני:) הסתכלתי היום על הגור הצעיר שלי (בן 3.5 כמעט) והבנתי שהוא למעשה מתנהג כמו מלך באדולינה. הוא-הוא מלך באדולינה בעצמו.... איזה אושר הציף אותי.... (רק טיפה הצטערתי שהגדול עדיין לא "שם"....) ותאמינו לי - הילד הזה, בדיוק כמו מלך באדולינה בסיפור, כובש כל אדם שנקרה בדרכו. ממש ככה..... (ואני לא אומרת את זה בגלל שאני אמא שלו... ) ************ שימו לב לזה:..... (המספר:) "אני לא מניח שיש לכם בבאדולוינית מילה ל´התחשבות´." "יש. כותבים ומבטאים אותה בדיוק כמו את המילה ´התנשאות´. במערכת יחסים מלכותית, אין להן מקום. אתה מלך, אתה מעל לכל חשבון"... ************ ויש עוד... המון.... הפרק על ציד הדרקונים, שאחרי קריאה שלו ניצחתי את ה"דרקון" שלי והצלחתי להתגבר על מחסום האינטרנט והאי-מיילים שהיה לי.... הפרק על הפגישה עם קלינטון, שפשוט מצחיק לגמרי... ועוד, ועוד... ************ אם לא הובן - ממליצה בחום גדול לקרוא!!!! הספר נקרא בנשימה אחת.... לא כבד ולא מעיק... ובאמת עושה טוב בלב!!! שבוע נעים ומלכותי לכולם....

העקשנית

New member
עופרה-סליחה שלא יצא לי לקרוא../images/Emo63.gif

עדיין. הצצתי וזה היה ארוך, אז העדפתי לקרוא בעיון, בלי עייפות, אז אולי מחר. בסדר? אני כותבת כי ראיתי שהשקעת, ושעדיין לא הגיבו, ואת בדרך כלל מגיבה. אז-סבלנות.

העקשנית

New member
עפרה . מצטערת שעדיין לא הגבתי../images/Emo8.gif

הצצתי וזה היה ארוך, אז העדפתי לקרוא בעיון, בלי עייפות, אז אולי מחר. בסדר? אני כותבת כי ראיתי שהשקעת, ושעדיין לא הגיבו, ואת בדרך כלל מגיבה. אז-סבלנות.

ophra

New member
זה בסדר עקשנית.... ../images/Emo13.gif

לא חייבים להגיב לפעמים חלק מהעניין זה רק לשפוך, להוציא ולשתף.. (גם אם זה וירטואלי) יום טוב

למעלה