הרבה זמן לא כתבתי

doroniz

New member
הרבה זמן לא כתבתי

וחשבתי שאולי הגיע הזמן. האמת היא שהביקורים שלי בפורום היו קצרים וחטופים. עיינתי היום בהודעות מהימים האחרונים ויש לי מספר הארות: 1) מסכות מיוחדות: באתר של אלו"ט מופיעה כבר מספר שבועות ההודעה בדבר המסכות המיוחדות. הספק הרב האם הילדים יהיו מוכנים לשים אותן על הראש ברור, ולכן מוטב להתפלל. 2) הפעלת מסגרות חנ"מ בשעת חירום: הפניתי שאלה בנושא לפני יותר משבוע בפורום קהילה פעילה של "מקום אחר" וגם בפורום חינוך מיוחד של משרד החינוך. כולם מוזמנים לראות את התגובות ב"מקום אחר". האתר של משרד החינוך לא עולה, כך שאני לא יודע אם ענו לי (לא קבלתי הודעה בדוא"ל שהם ענו לי). 3) הייתי השבוע בפגישת ועד הורים בבי"ס של עומר ובין השאר דברנו ועודכנו על ההערכות לשעת חירום. הצוות יודע שיש החלטה להפעיל את בי"ס בשעת חירום, אם כי לא ברור איך זה יבוצע (הסעות, צוות שהוא גם הורים וכו וכו...) 4) נגה הזכירה את האתר החדש של בית לורן - כנסו ותהנו. אני אולי מעט משוחד, אבל הוא נראה ממש יפה ויש שם מידע רב. שבת שלום, דורון.

Diana M

New member
אכן כך דורון

ומאוד חסרת כאן. אשמח מאוד אם תשתף אותנו בתשובות שקיבלת בענין פעילות מסגרות חנ"מ בשעת מלחמה. בית לורן, אני מברכת על היוזמה לפעול גם ברמה ממוסדת. יכולה להעיד כי השבוע קיבלנו עלון של בית לורן מגובה בחוזר של צוות הפיקוח המחוזי מצב אשר בעיני מעיד על תחילה של קשרים ממוסדים ורק טוב יכול לצמוח מכך לכל הנוגעים בדבר. דיאנה

doroniz

New member
הפעלה בשעת חירום

בפורום של "מקום אחר" הועלתה הבעיתיות בהפעלת המסגרות בשעת חירום, ובפרט נושא ההסעות במיוחד באזור הצפון. בפורום של משרד החינוך לא התקבלה תגובה לשאלתי עד עכשו. בשיחת ועד ההורים בבית הספר הועלה נושא ההערכות במידה והתלמידים יצטרכו להתפנות למרחבים מוגנים. מנהלת ביה"ס אמרה שראתה כמוני את הידיעה בעיתון וגם שם הועלה הספק בדבר היכולת לעמוד בהוראה כזאת. אבל נאמר שם שביה"ס יפעל עפ"י ההנחיות שיתקבלו במשרד החינוך ובפיקוד העורף. ושוב, נקוה שלא נזדקק לכל אלה. שבוע טוב, דורון.

זהבה נ

New member
היי דורון גם אני נעדרתי מכאן

בגלל עומס והתחיבויות נוספות. אני רוצה אולי לתקן אותך בקשר לאתר שציינת, אני חושבת שהוא נקרא"מקום מיוחר" ולא מקום אחר, האם אני טועה? תודה לך על העדכונים, טוב לשמוע שבית לורן יש מקום ברשת, זה חשוב מאוד. להתראות,

doroniz

New member
אכן נכון

האתר נקרא "מקום מיוחד". ההעדרות שלי היא גם בגלל התחייבויות אחרות, בעיקר במקום העבודה ובאלו"ט. אני מקוה שאוכל להתארגן ולבקר כאן (ובמקומות אחרים) בתכיפות גבוהה יותר מאשר בחודש האחרון. לילה טוב, דורון.

למעלה