הרבה זמן לא כתבתי

ענבל30

New member
הרבה זמן לא כתבתי

בעיקר קראתי... קצת הגבתי פה ושם... קיבלתי לפני פסח הזמנה ל-2 זוגות נעלי בית. הקליינטים היו מרוצים וכשקיבלו את הנעליים הזמינו מיד עוד 10 זוגות!
אז הייתי כולי עסוקה בנעלי בית בזמן האחרון (נראה לי שמיציתי עד לחורף הבא
) והנה דוגמה ל-2 זוגות מהמלאי... (ההוראות הועלו בעבר לפורום, אני אנסה לקשר להודעה ההיא. השתמשתי בשילוב של צמר "אוסלו" ו"מודה" של צמר טדי. יש להם צבעים יפים. סרגתי במסרגות מס' 8)

ענבל30

New member
ועוד סרגתי

בין נעל אחת לשנייה, סרגתי גם שמיכות לבובות של הבת שלי
משימה שאני הצעתי, כדי לנסות דוגמאות ושילובי צבעים ולנצל שאריות... אז צבעי שמיכת הדובי הם ירוק כהה, ירקרק, ורוד ולבן. (הצבעים די מעוותים במצלמה שלי
)

ענבל30

New member
הנה הקישור להוראות נעלי הבית

שבמקור נועדו לנעלי בית לתינוקות, אבל כשסורגים בצמר עבה ובמסרגות מס' 8 יוצאת נעל שמתאימה למידה 37-38.

haya53

New member
הגעתי כאן לאתר קומונה

מה אני אמורה לעשות באתר הזה, האם זה באמת כרוך ברישום? אם כן, האם כדאי להירשם? אני לא רואה שם שום נעליים, רק מקום למלא פרטים אישיים כלשהם. בבקשה הסבר לגוף הקישור. תודה מראש

ענבל30

New member
צריך להיות רשומים לקומונה

אני לא יודעת אם יש עדיין אפשרות להירשם... תשאלי את שרון. בכל מקרה מי שרשום מגיע ישר להודעה עם ההוראות.

רבקה6

New member
ענבל - יפות מאד העבודות. ושאלה:

עד כמה שזכור לי - אנחנו מאותו אזור חיוג...איפה את קונה צמרים? אני רק בחנות בפ"ח והיא סגורה 90% מהזמן...ונמאס לי לחכול כל יום חצי שעה "תפתח היום...לא תפתח...תפתח...לא תפתח) מחפשת אלטרנטיבות במחירים שפויים כאן באזור. ר/

ענבל30

New member
אז ככה...

עד לא מזמן עבדתי בהרצליה, אז הייתי עושה סיבוב בעיר וקונה שם (בחנות של רחל בסוקולוב) אבל זה כבר לא רלוונטי...
גיליתי לשמחתי שבחנות הבדים + תפירה בקניון אורות באור-עקיבא יש צמר, מסרגות וגם חוטי כותנה. אין מבחר, כי החנות לא גדולה והסחורה בעיקרה בדים, אבל אפשר למצוא לא מעט צבעים יפים. מחירים - סבירים, לא זול אבל גם לא מוגזם. כשהזדמן לי להגיע לחדרה, קניתי בחנות שברחוב רוטשילד (קצת צפונית לכיכר של הקניון) שם יש מבחר גדול יותר ומוכרות שמבינות עניין. יצאתי משם עם שקית מלאה ופחות הרבה כסף בארנק
קניות נעימות!

carmitem

New member
החנות בפ"ח

הבן של חנה מתחתן בקרוב וזו הסיבה שבזמן האחרון סגור אפילו יותר מתמיד. וכל זמן שאין לה מתחרים היא מרשה לעצמה הכל, לפתוח מתי ואיך שמתחשק לה, להפסיק לחלוטין לפתוח בימי שישי וכו'.

רבקה6

New member
את זה אני יודעת...

אין לך מושג כמה פעמים חשבתי על לפתוח חנות שתתחרה בה! לא בשביל התחרות כמו בשביל הקריזה!!! כמה פעמים אפשר לבוא ולראות את החנות סגורה? וזה לא החתונה...חודשיים זה היה הגב...לפני זה חו"ל...כל פעם תרוץ אחר. ר/

tova האחת

New member
אז תלכו לחנות של ורדה בפסז/

ברקוביץ.יש שם מבחר,ומחירים סבירים-לא הכי זולים אך יש.

ofelya

New member
מתה על הטעם שלך...

אמרתי כבר , נכון? שילובי הצבעים והדוגמאות שאת בוחרת תמיד נראים לי ...

ענבל30

New member
תודה, תודה ../images/Emo24.gif

בהשוואה ליצירות הפאר שמעלים פה בפורום אלו באמת פריטים פשוטים וקלים, כייף לקבל עליהם מחמאות חמות כאלו!

ofelya

New member
בדיוק

מה שאת עושה - אני יכולה לראות את עצמי עושה גם.

למעלה