הרבה זמן לא פתחתי שרשור...

oribarak

New member
הרבה זמן לא פתחתי שרשור...

אז הנה אני פותח: איך הכרתם את פינק פלויד?מתי שמעתם אלבום שלם שלהם פעם ראשונה ואיזה? האם אהבתם אותם על השניה, או שבהתחלה נסוגתם? דרך אגב קנו לי מגבר חדש!!30 ואט של פנדר!!!!

.תחדש!

אני באתי פעם להחליף דיסק שקיבלתי, וביקשתי המלצות מהמוכר
אז הוא הציע לי את WYWH, וגם תמיד ידעתי שאני רוצה לנסות פינק פלויד מתישהו. על השניה התאהבתי. האמת שזה בגלל שבחיים לא שמעתי משהו כזה לפני.

Queen Of Rain

New member
קניתי את החיה של החומה

לפני בערך 4 שנים ככה.. רציתי להבין מה כל ההמולה סביב פינק פלוייד.... והבנתי:)

נימרודל

New member
תתחדש! :)

המ... אח שלי שם לאמא שלי את "וויש יו וור היר" באוטו. כדי שתשמע. אמא שלי לא ממש אוהבת מוסיקה בכלליות אז היא לא התחברה. אבל אני ממש אהבתי את זה. אז שמעתי את הדסיק שוב בדיסקמן שלו. אבל הפעם כמו שצריך, מההתחלה ועד הסוף והקשבתי כמו שצריך. אז התאהבתי בהם. ומאז זה לא רק פינק-פלויד...

melancholy man

New member
אוו יפה לך

סחה על המגבר. בקשר לפ"פ, מי יודע?, אני מניח שמגיל 0, שמעתי את אטום הארט, הדרק סייד ואת וויש ומשלב מסויים גם את אנימלס ואח"כ את החומה מהחדרים של האחים שלי, את החומה, שמעתי גם ברדיו ומן הסתם גם את אנימלס, אם כי הייתי קצת צעיר כשיצא אנימלס. בקיצור, אני מניח שהייתה פעם ראשונה, אבל סביר יותר ששתתי חלב מבקבוק כשזה קרה...

afon

New member
אני :)

אף פעם לא באמת התעניינתי יותר מדי במוזיקה, כי לא מצאתי משהו שאני באמת אוהב (פשוט לא חיפשתי במקומות הנכונים) סתם יום אחד הייתי אצל חבר שלי והוא שם את הדארק סייד במערכת. קלטתי שזה משהו איכותי ביותר והשאלתי ממנו את הדיסק. אחרי כמה שמיעות הבנתי שיש פה משהו טוב והורדתי (כן כן פושע שכמותי) כמה שירים שלהם. ככה לא ממש התקדמתי במשך חודשיים ונשארתי עם הדארק סייד ועם הכמה שירים המוכרים שלהם מהאינטרנט. בכלל לא הייתי מודע לזה שיש להם עוד דיסקים. עד שאח שלי הגדול אמר לי שכדי לי לנסות את wish. אז הלכתי וקניתי את הדיסק מבלי באמת לדעת מה זה הדיסק הזה. זה יהיה מאוד רומנטי ונחמד אם אני אגיד שבשניה ששמעתי אותם התאהבתי, אבל לא. בפעם הראשונה ששמעתי את הדיסק עיצבן אותי שתי הקטעים הארוכים האלו עם כל הכלים האלו. אחרי שבוע שמעתי את הדיסק פעם שניה ואז נפלתי, פשוט איכות צרופה! ומאז אני רק קונה עוד ועוד דיסקים שלהם. הבא בתור... החומה (שמשום מה דחיתי כל הזמן)

pink floydror

New member
הממפ..

בעקרון, אחי הגדול, זאת הלהקה האהובה עליו כבר שנים רבות.. אבל ביני ובינו עד לפני כמה שנים לא הייתה אינטרקציה מוזיקלית משום מה (לצערי).. בכיתה ט', היינו צריכים לבחור כמה שירים בפרוייקט באנגלית, לתרגם ולסכם על האומן.. אז לקחתי אז את השיר היחיד שהכרתי של פינק פלויד...שאתם מנחשים מהו, בשביל לעצבן את המורה.. ואז אחי נתן לי את כל החומה... ומשם המשכתי לבד.. ובכלל לפרוגרסיב ורוק קלאסי וכל מיני להקות שאני מרגיש שאני אחד מתוך שלושה אנשים שמכירים אותם ..

One Echoe

New member
קודם כל תחדש../images/Emo13.gif

אע"פ שאני לא ממליץ על פנדר כמגבר:) בקשר לפלויד... אז ככה... אח שלי, שהוא בערך בגיל שלי. התחיל לשמוע אותם. הוא שמע את וויש יו וואר היר בעיקר. וזה נשמע לי להקה שמשלבת כלים אלקטרוניים.(לא ידעתי שזה סינט'). בקיצור, ממש אהבתי את השירים האלה, זה היה כזה תמיד ברקע..איזה חודש. עד שאח שלי אמר לי שזה פינק פלויד... מאז. ראיתי שמעתי את אקוס...אהבתי. ואז... ראיתי את פומפיי, משם ... אין לי מה לספר כבר... פשוט התאהבתי. אני לא אשכח את הרגע, אם אני לא טועה-אפילו ירדו לי דמעות... אחרי זה שמעתי את וויש יו וואר היר כמו שצריך:] אחרי זה את דארק סייד... אחרי זה קנו לי את מידל :) ואת החומה, הוא תמיד היה לי במחשב...אז סתם שמעתי שיר פה ושיר שם. עד שלא מזמן ראיתי את הסרט, מיותר לציין מה הרגשתי בעת הצפייה. -אלו הרגעים העיקריים שלי בכל הקשור לפלויד.

weird dust

New member
אני שלומי, ואני מכור (סניף)

(אוהבים אותך שלומי!) לא סתם פשוט לא הייתה לי כותרת. אני לא זוכר מתי התחלתי לשמוע פינק פלויד, אני לא זוכר בכלל מתי התחלתי לשמוע מוזיקה. אני לא זוכר מי שמעתי לראשונה את הצד האפל ולא איך הרגשתי בפעם הראשונה כששמעתי את אקוס. אני די מנותק מהעיניין - מוזיקה טובה ככל שהיא תהיה לא ריגשה אותי משהו ולכן בטח בגלל זה אני לא זוכר. אני מאמין ששמעתי את כל אלבומיהם של פינק פלויד בשלב זה או אחר. יש לי בבית את ההופעה של פומפי בדי וי די עוד כמה (הרבה) תקליטים שלהם וזהו.

emmily plays

New member
טוב.. על הסיפור עם הבחור

והפעם הראשונה עם "וויש יו" אנלא אחזור, אני אספר ששנים לא הכרתי את כל אלבומי הפלויד.. רק את ה"מובנים מאליהם"..לפני כשנה וחצי הלכתי לראות את שליחי הבלוז בהופעת קאוור לפלויד, ונזכרתי (אחרי שהמון זמן לא שמעתי אותם) כמה אני אוהבת את הפלויד.. משם התחילה קנייה מאסיבית של האלבומים שלהם בזה אחר זה עד שקניתי את כל אלבומי האולפן (כולל הצד האפל ווויש יו שהיו לי רק בקלטות, ובלי השניים האחרונים שאני.. אהמ.. די מתעבת).. מה לומר.. אהבה ממבט שני. לקח לי זמן:).. משם הלכתי הלאה לרוק מתקדם, אבל הפלויד זו האהבה הראשונה. (תרתי משמע, במקרה שלי...)

oribarak

New member
אוקי אני התחלתי אז אני גם אכתוב

הפעם הראשונה שלי היתה בערך בסוף החופש הגדול של השנה...holo התחיל לשמוע בקביעות לפני זה את פינק פלויד ותמיד הוא רצה להשמיע לי, ואני במקום זה ירדתי על פינק פלויד..לדייויד המלך קראתי דויד, ועשיתי מהם חבורה של חובבנים, ירדתי על shine on ועל אורך השירים שלהם, ירדתי על החומה, ירדתי על מה שנקרא פינק פלויד. עד שהוא הושיב אותי והשמיע לי כמה שירים לא זוכר איזה, רק אני זוכר את have a cigar, shine on, וcomfrtably numb..אז הורדתי אותם, שמעתי קצת...ואז נזכרתי שלאח שלי יש את החומה, ביקשתי ממנו, ושמעתי את כולו, ומפה הסיפור התגלגל להתאהבות, התמכרות, מרתון סרטים, זכירת כל הסולו של shine on בעל פה בגיטרה, ואת כל דארק סייד. ועכשיו אני פה!

אני.....

אני בכיתה ח'........ מאז ומתמיד היה לי בן דוד ששמע אותם,הוא תמיד אמר שלשמוע פינק פלויד זה איכות,ולא הקשבתי לו. עד שחברה שלי כתבה בכינוי שלה במסנג'ר "we don't nedd no education והחלטתי לבדוק את החומר של הלהקה הזאת שדוד שלי כ"F אוהב........ והתמכרתי אהה ודר"א- קניתי אתמול את הדיוידי של ההופעה בפומפי! ואת הדיסק הראשון המקורי שלי שלהם! יש לי הכל אבל צרוב (הדיסק הוא דויזן בל,רציתי חומרים לא מתקופת וורטס).

NaboGirl

New member
אני התחלתי לשמוע-

מהאקס שלי ששמע אותם הרבה.. חוץ מ"another brick in the wall"- השיר הראשון ששמעתי של פינק היה echoes, ואני זוכרת שחשבתי שהמילים כל כך מקסימות ומרגשות..ואז התחלתי לשמוע, ובעקרון יש לי המון שירים שלהם במחשב (כי מישו צרב לי מדיסק את רוב האלבומים), אבל אני עוברת אלבום אלבום, לאט לאט מתוודעת להכל :) זה הכל אגב אני חדשה, נעמה! נעים מאוד

israeli saiko

New member
...

בעיקרון ראיתי את הסרט החומה לפני שנים רבות, חיבבתי אותו מעט ושכחתי ממנו אח"כ, (עד היום לא ראיתי אותו מאז, להכין את השכפ"צ? =) אבל היה שם איזה שיר שתמיד אהבתי ולא זכרתי מה השם שלו. השנים חלפו בנתיים, ויצא לשמוע בכל מיני חורים שירים שלהם, ויצא לשמוע קטע אלקטרוני פסיכאדלי וחזק שלהם, שישב אצלי עמוק בתת-מודע. שנה אחרי זה אמרתי לעצמי, ראבק יש לי אלבום של פינק פלויד בבית, למה שלא ננסה? האלבום הזה היה לא אחר מאשר... פיינאל קאט (נראה לי שאני האדם היחידי שהתוודע לפינק פלויד דרך פיינל קאט.) אז ניסיתי אותו - ולא אהבתי בכלל. ואז במקרה נזכרתי שאני יכול בקלות להשיג את החומה, שהיה שם שיר שמאוד אהבתי, הבאתי את החומה - בניגוד לקטילות שרצות פה על הדיסק, אני מעדיף אותו על הרבה דיסקים אחרים, ואהבתי אותו, (שם השיר, אגב, זה דה-טראיאל אחד השירים הכי חזקים שקיימים.) עם הזמן השגתי את כל הדיסקים שלהם, (בפורמט MP3 =), את האלבומים "הידועים" שלהם לא חיבבתי במיוחד, אבל לעומת זאת הארבע האלבומים הראשונים - סוף הדרך. מתחיל בפייפר הגאוני (היה עדיף את היום את סיד על פני גילמור.) דרך סוסרפול ומור הענקיים, וכלה באלבום אגדה - אומהגומה. אהבתי גם את אנימלס, OBC, ואטום הארט מאדר.

Jo Doe

New member
פעם לפני הרבה שנים

נולדה ילדה קטנה וקראו לה ג'ו. משם למוזיקה הדרך היתה מאוד קצרה... תמיד אהבתי לשמוע את המוזיקה של פינק פלויד, רק בלי הכרה ממשית שאת כל המוזיקה הטובה הזאת עשתה להקה אחת. כשהבנתי את זה רצתי לחנות, ראיתי את a saucerful of secrets, הוא לא עלה הרבה אז... קניתי. זה היה נהדר, אף פעם לא שמעתי משהו כזה.

למעלה