...
בעיקרון ראיתי את הסרט החומה לפני שנים רבות, חיבבתי אותו מעט ושכחתי ממנו אח"כ, (עד היום לא ראיתי אותו מאז, להכין את השכפ"צ? =) אבל היה שם איזה שיר שתמיד אהבתי ולא זכרתי מה השם שלו. השנים חלפו בנתיים, ויצא לשמוע בכל מיני חורים שירים שלהם, ויצא לשמוע קטע אלקטרוני פסיכאדלי וחזק שלהם, שישב אצלי עמוק בתת-מודע. שנה אחרי זה אמרתי לעצמי, ראבק יש לי אלבום של פינק פלויד בבית, למה שלא ננסה? האלבום הזה היה לא אחר מאשר... פיינאל קאט (נראה לי שאני האדם היחידי שהתוודע לפינק פלויד דרך פיינל קאט.) אז ניסיתי אותו - ולא אהבתי בכלל. ואז במקרה נזכרתי שאני יכול בקלות להשיג את החומה, שהיה שם שיר שמאוד אהבתי, הבאתי את החומה - בניגוד לקטילות שרצות פה על הדיסק, אני מעדיף אותו על הרבה דיסקים אחרים, ואהבתי אותו, (שם השיר, אגב, זה דה-טראיאל אחד השירים הכי חזקים שקיימים.) עם הזמן השגתי את כל הדיסקים שלהם, (בפורמט MP3 =), את האלבומים "הידועים" שלהם לא חיבבתי במיוחד, אבל לעומת זאת הארבע האלבומים הראשונים - סוף הדרך. מתחיל בפייפר הגאוני (היה עדיף את היום את סיד על פני גילמור.) דרך סוסרפול ומור הענקיים, וכלה באלבום אגדה - אומהגומה. אהבתי גם את אנימלס, OBC, ואטום הארט מאדר.