הרבה זמן שלא היה את זה בפורום - התודה היומית

kikona126

New member
הרבה זמן שלא היה את זה בפורום - התודה היומית

למי הייתם מוסרים תודה? למי הייתם רוצים להגיד תודה ולא אמרתם? האם אתם צריכים לבקש סליחה? ממי? מדוע לא ביקשתם? השתמשו בשרשור זה כדי להוקיר תודה ולבקש סליחה מהמכרים. המשך יום חלומי

SummerSpirit

New member
אני../images/Emo35.gif

זה ישמע לכם אולי הזוי, אבל עשו לי טיפול שורש השבוע וכל הזמן כאבה לי השן והיום היא כואבת הרבה פחות ואני לא צריכה לקחת אקמול כבר אז תודה על זה
. וממי אני רוצה לבקש סליחה? לא עולה לי כרגע.

freckles83

New member
תודה...

תודה על האהבה שיש לי תודה על הירוק תודה על העיניים שיש לי כדי לראות את הסרט תודה על הספר"כוחו של התת מודע" שמחזק את אמונתי בתת מודע תודה על חברותי הנפלאות תודה על משפחתי האהובה תודה על המחשב החדש ששמו לי בחדר תודה על הבריאות שלי תודה על הים הנפלא ועל השמש המרהיבה שראיתי וחוויתי היום תודה על החופש שיש לי תודה על האהבה שכולם נותנים לי תודה על האהבה והזוגיות שלי תודה על כולם :)

MAGIC39

New member
תודה לכן..

מרי לי וקיקונה שעושות הככלללללללל שהפורום הזה יונחה באוירה חיובית ונעימה , תודה על המאמצים שלכן והאכפתיות שלכן מכל אחד ואחד בפורום תודה שהקמתם את הפורום הזה תודה לכל הכותבים והמשתפים בחוויותיהם תודה שישנה האפשרות להיות חלק מכם. תודה יקום יקר על שיצרת ודאגת לכל פרט ופרט שיהיה חלק מהשלם.

kikona126

New member
../images/Emo24.gif

תודה רבה על התגובה הזאת שהופיסה לי עוד חייוך לפנים
יש לי הרבה תודות יומיות: תודה לאמא שלי שהצטרפתי אליה היום לקניות, הרבה זמן שלא יצא לנו וממש נהנתי. תודה לצנצנת ריבה שנפלה לי על הרגל והשאירה לי סימן כחול על הרגל - וכן אני אומרת תודה, כי אי אפשר תמיד להתלונן, וחוץ מהסימן הכחול כבר שכחתי מזה
תודה לפורום נפלא שכיף להכנס אליו אחרי יום עבודה. תודה לדנית שעבדה איתי היום - היה לי היום את היום הכי כיפי בעבודה מזה הרבה זמן, ועשינו אחלה מחירות! תודה ללקוחות שלא הוציאו אותי מדעתי היום, או שאולי כן ולא הרגשתי את זה. תודה ליום שמש טובה! תודה לרינתפ על העזרה עם המתנה שאני צריכה לקנות תודה לבתיה המנאשית של הפורום, שצריכה כמעט וכל יום לענות לי ולמריה על כל השאלות והטענות שלנו
תודה לאחותי על המקופלת תודה לאח שלי על עבודה צדדית שהשיג לי ועל כך שהוא מעביר את הספר שלי למפיק סרטים וסדרות ילדים תודה לאשתו של אח שלי על כך שהתלהבה אתמול מהמתנה שקניתי לה (לא ידעתי אם זאת מתנה יפה או לא) תודה לכלב הנודניק! חולה עליך! אבל תעשה לי טובה תישן במיטה שלך הלילה...
ואו... נכנסתי לשוונג!!! אני יכולה עוד להמשיך עם זה שעות!

ליאת 888

New member
תודה

תודה למשפחה על תמיכה בלתי שופטת תודה לחברים על עצות, רעיונות ואהבה תודה לשבוע שעבר בנחת תודה לרגלים שלי שחזרו להבנה וקליטה תודה לכל הסובב תודה למפעל הפיס - אפילו שהתפספסה השורה אליה כיוונתי!!!

kikona126

New member
לא אמרנו שממלאים ביחד?

או שאת לא היית חלק מהרשימה?
לפעמים אני חושבת שעדיף לא לזכות בהגרלות האלו. היה לי פעם חלום על המספרים, ידעתי אותם אחד אחד. והחלטתי שלא למלא. מעין הרגשה שיש כאלו שזקוקים לזה יותר ממני. וכן אלו המספרים שיצאו בהגרלה... מי שצריך זוכה. (אפשר באמת לפתוח דיון בנושא צדיק ורע לו רשע וטוב לו... זה יכול להיות מעניין)

ליאת 888

New member
איזו רשימה????

האמת שאני מנויה, ויש כל מיני הגרלות למנויים. אז הפעם עליתי בהגרלה של TV. דווקא כיוונתי לשורות הגבוהות, לא יזיקו לי כמה שקלים בחשבון...... את האמת - פעמים ידעתי את המספרים (יותר נכון הרגשתי) בהגרלות ממש גדולות אבל כל פעם לא שלחתי מסיבות שונות ומשונות... כן, באמת הכסף הולך למי שזקוק לו יותר, אני תקווה שהזוכים ידעו להנות ממנו נכונה ולכלכל את צעדיהם בתבונה, שמעתי מספיק סיפורים על כאלו שדוקא אחרי שזכו כל עולמם התמוטט, לא כולם יודעים לתפקד עם סכומים גדולים.... שבת שלום לכולם.

kikona126

New member
כל מיני אנשים אמרו שאנחנו ממלאים יחד...

(כשנעשה פגישת פורום, ונעשה אחת כזו..., אז אנחנו נמלא אחד ביחד... (ונצלם העתק לכל אחד))

מרי לי

New member
אני

התודה היא על היום המקסים שהיה לי על מקום העבודה המדהים שמצאתי ועל כמה שטוב לי שם
והסליחה היא לאבא שלי, על שלא הספקתי לראות אותו לפני שמת.....

תודה

על זה שהחיים מתחילים להסתדר לי. לאט לאט. בקצב שלהם. אבל מסתדרים.
ותודה למורה המדהימה שלי לגיטרה, שסובלת את כל השטויות שלי.

תודה

תודה רבה למטופלים שלי בכלל, ולאחת מהן בפרט. תודה רבה לבת זוגתי האוהבת והתומכת. תודה רבה להורים שלי.

למעלה