הרבה זמן.........

• פותח הנושא ic11
  • פורסם בתאריך

ic11

New member
הרבה זמן.........

הרבה זמן לא כתבתי בפורום.אבל ניכנסתי בקראתי.אני חושב חצי שנה לא כתבתי ,כולל חודש שהייתי באמצע בבואנוס איירס ומר דל פלטה.אבל אני רואה שבפורום הכל נשאר אותו דבר......כוללל העקיצות של מר MAOZEITAN ,חבל מאוד!!!!כי פשות יש הרבה אנשים נחמדים שרוצים לדבר על דברים קשורים של "התרבות ארגנטינאי" ו לא לקבל בראש מי אחד שלא יודע מילה בLUNFARDO השפה מס' 1 של העיר המס 1 בעולם

MiAdi

New member
כבר אין סיכוי שישתנה בגיל הזה.....

עדיין לא שמת לב שאם לא תהיה לפחות הודעה אחת ליום ממעוז ייסגר הפורום ?

כרוני

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אם כך צריך לאמר תודה שאלוהים ברא אנשים כמו leandro jamor (מי אמר ריקושטים ולא קבל?)

ic11

New member
פשות מאוד..........

andate a la reputisima madre que te remil pario..........y esto no es una puteada.Ya que el que ve Montecristo,que es una serie barbara,lo puede escuchar cada minuto............

כרוני

New member
חבל על הזמן IC....

מה קורה עם דייגיטו ?? אני עוד זוכר הבטחה להפגש איתו...... בתקווה שיגיע לארץ לפני שהוא יתפגר מאלכוהול , סמים, צריכת יתר של סוכר או כל צריכת יתר אחרת!!!!

maozeitan

New member
אתה ודייגו בהחלט יכולים להיות חברים

שניכם חולים בראש בערך באותה מידה. מה שנקרא בעברית (וישים לב לפתגם היפה) מצא מין את מינו

כרוני

New member
אני חושב שהגיע הזמן לחסום אותך לאיזה שבוע

יש לך מזל שמנהלי הפורום ישנים בעמידה.

maozeitan

New member
בגלל שרשמת פשות ולא פשוט אני מאחל לך

שישדוד אותך נהג מונית בפעם הבאה שתיהיה בבאונוס כןןןןןן כןןןןןן בבאונוס טוב?!?!?! ומקווה שגם שדדו לך את הצורה באיזו ויז'ה (como decís vosotros) או באיזו פינה חשוכה במהלך החודש ימים שהיית שם.

ic11

New member
|SI VOS DECIS VOSOTROS EN BS AS..........

A VOS TE VAN A ROMPER BIEN EL CULO ,EN DONDE SEA,EN UNA VILLA ,EN TAXI O EN LA RECOLETA......PELOTUDO!!!!

למעלה