הרבה זמן....

nickname4

New member
יפה מאוד!

רק שאנשים נורמלים היו שמים את המיטה צמוד לקיר... ואני הייתי שם מסגרת למיטה מסביב למזרן ושהמזרן לא היה כזה "רופף" מאוד יפה!

dananamit

New member
פשש יפה

אני גם חושב שיהיה יותר יפה אים המיטה תהיה צמודה לקיר. עבודה פשוט מעולה!

dananamit

New member
פשש יפה

אני גם חושב שיהיה יותר יפה אים המיטה תהיה צמודה לקיר.עבודה פשוט מעולה!

nickname4

New member
הא ועוד משהו

אפילו אצל אמא שלי החולת נקיון הרצפה לא הייתה כזאת נקייה שרואים בה השתקפות!

יNOT

New member
סטודיו,דירה או ...

אני לא אתייחס לבעיות שקיימות בפרטי המודל או בעיות שנוצרו לך בפוסט,הערה אחת נכונה שכבר נאמרה זה הרצפה, המקרה היחיד שרצפה תתפקד כמראה היא במידה והיא רטובה, אני לא מאמין שאפילו 3 שכבות פוליש נותנים תוצאה כזו
ד"א זה גם מה יכול להסביר מדוע המיטה ושתי השידות "נסעו" מהקיר. נכון לעתה נראה כאילו התכוונת ליצור מראה של חלל תצוגה או מודל מיניאטורי וזה בגלל שאם היה מדובר בחלל אמיתי עפ"י קנה המידה שלך התקרה היא בגובה של כ 4.5 מטר לפחות כיוון שהיא לא נראית ברינדור, דבר נוסף שגורם לרושם שמדובר בחלל מיניאטורי ולא בדירה הוא בחיבור של הרצפה לקירות ...אם תסתכלי היטב בחדר בו את נמצאת תראי שהרצפה לא מתחברת לקיר כמו צידי קופסא ולרוב יש משהו נוסף בין החיבורים...

linzer

New member
אוקיי

בוא נתחיל מזה שאני הוא ולא היא. בקשר לריצפה כנראה שאתה צודק ושהגזמתי עם ההשתקפות,נסדר את זה. בקשר למיטה שנסעה מהקיר-צירפתי פה תמונת רפרנס שהביאה לי את הרעיון לסצנא. עכשיו לא הבנתי מה רע בתקרה בגובה 4 וחצי מטר. אני גר בפלורידה ויצא לי לראות בתים עם תיקרה בגובה 10 מטר שלא לדבר על דירות סטודיו במנהטן באיזור היוקרתי. אז אני חושב שעניין התקרה לא רלבנטי. בחיבור בין הרצפה לקיר אתה צודק,צריך לשים שם מולדינג או משהו בסגנון. תודה על התגובות

nickname4

New member
מאוד יפה!

עכשיו זה נורמלי... תקרב קצת את המצלמה שממנה אתה מרנדר קצת יותר לכיוון המיטה... ואז הסצנה תראה ממש יפה!

GambiTAW

New member
אהבתי !

רק מוסיף עוד הערה, לתמונות אין נפח בכלל והן שטוחות, ברפרנס יש להן קיפול קל ונפח מינימלי. לתשומת ליבך.

nickname4

New member
כן,תשים פרקט או רצפה בגוון חום כזה

ומשהו נראה לי מוזר במנורות...כאילו הם משקפות משהו כאילו הן מברזל... והתמונה האמצעית נראת כאילו היא חלק מהקיר - כאילו היא חסרת נפח...(אולי בגלל חוסר צל?) וחוץ מזה הכל מצויין אם לא מדהים!

rey

New member
תחזור לפרקט הראשון , ורק תוריד

את ההשתקפויות. מבחינת צבעים זה היה נראה הכי שלם ומתאים. הצבע כאן קצת בוהק מידי ומפריע לתמונה הכוללת. חוץ מזה- עיצוב אמין ויפה!!

התאורה נורא שורפת, יש קטעים שלמים

של צבע שרוף אחיד, וזה די בעיה. במיוחד אם מה שנשרף זה התריסים, וככה ההקרנה על הרצפה נראית כמו תגובת דחוף של ילד מוגבל באינטרנט (דחוף !!!!!!!!!..)
אם לא רואים את התריסים, אין סיבה שזה יהיה שם. תחליש את התאורה.או שתבנה אותה בצורה נכונה יותר.

linzer

New member
טוב....:)

אז אחרי שקיבלתי את רוב התגובות הנה התוצאה הסופית (בהחלט...) תודה,באמת התגובות עזרו (במיוחד הילד המוגבל באינטרנט

TheDUKE

New member
מצטער אבל אני פשוט אהבתי את המיטה

באמצע החדר.. :) עבודה מצויינת!

למעלה