הרבה יותר מידי מהר ...

אפרת**

New member
הרבה יותר מידי מהר ... ../images/Emo12.gif

מהר מכפי שחשבתי שהדברים התגלגלו... בכל אופן ביום ראשון קיבלתי תשובה שלילית של ה- IVF השני. ההודעה עוד כאן בעמוד הזה...
והדימום קצת הפתיע אותי די מהר... ביום שלישי (בחג...
אבל לא נורא) האמת שלא חשבתי לעשות הפסקה אלא ללכת מיידית לטיפול נוסף. רק מה, חשבתי לי שמין הסתם אני אתחיל עם הדיכוי ביום מס. 21 ככה שבכל זאת יש איזה שלושה שבועות של שקט. אבל לא, ביחידה לפוריות חושבים שאצלי הדיכוי יוצא טוב יותר כשאני מתחילה אותו ביום מס.2. כלומר הם הציעו לי להתחיל טיפול נוסף היום... לזה לא ציפיתי...
נו ..אבל איך אני יכולה לומר לא??? לא מסוגלת... נשמע קצת אובססיבי... אולי קצת שיגעוני. לא יודעת כבר מה לחשוב. התחלתי להזריק דיפרלין 0.1...

love joy

New member
אפרת המון בהצלחה

איזה דיכוי קיבלת בפעם הקודמת, דקאפפטיל ארוך?

אפרת**

New member
חשבתי שזה יהיה דומה לפעם הקודמת

חשבתי שיתחילו דיכוי ביום 21 של המחזור הבא

רומי 007

New member
../images/Emo83.gif אפרת, נשמע לי מצויין

להתחיל טיפול אחרי טיפול. הגוף נמצא ממילא בדיכוי והמוכנות הנפשית שלך קיימת. ממרום הפסקתי הארוכה (כבר חודשיים ותתארך בלפחות עוד חודשיים) אני יכולה לומר לך שקשה לי יותר להרתם לטיפול בחזרה אחרי ההפסקה. אז יללה - שחקי אותה. לילה טוב

יעל@

New member
ב ה צ ל ח ה!!

קצת מפתיע, ובלי התרעה, אולי זה טוב כי אין כל כך הרבה זמן לחשוב על הטיפול, מחזיקה לך אצבעות, יעל

עמית@

New member
אוווווו ../images/Emo12.gif

מהר... לא יהיה לך זמן להתאבל (הלוואי וזה היה ככה
) הלוואי שהפעם ירוץ חלק, יהיו אפילו מוקפאים לשנים הבאות, והעיקר, תקבלי איזה חיובי עסיסי. בהצלחה אפרתי

מרב.

New member
לכי על זה- נשמע ספומנטני ומזמין!

ואמן אמן, כל כך מקוה אפרת... מרב

מיכל ק-ש

New member
ממש לא אובססיבי. למה לומר לא?!

אם הרופאים חושבים שאפשר, אז לכי על זה. דווקא נשמע לי אחלה שהדברים מתגלגלים מהר. כך לא תוכלי לשקוע באכזבה. אז שיהיה המון המון
מיכל.

למעלה