הרבה ישראלים יהיו בטור השנה-בשבילם:

הרבה ישראלים יהיו בטור השנה-בשבילם:

כנסו לקישור שצרפתי לאתר CYCLINGNEWS חפשו את הכותרת Alpe d'Huez crowd control היא שביעית מלמעלה. מחכה לכם שם חוויה של צמרמורות שתזכרו לכל החיים. יום אחד אתם תשבו עם הנכדים ותגידו: "אנחנו היינו שם שזה קרה" אני מקנא בכם ( ממקום של הכי הרבה פירגון שבעולם) לו הייתי יכול לעזוב את מה שאני חייב להשלים כאן הייתי על הפסגה הזו ב 21 ביולי 2004. קחו סולולארי...אם יש שם קליטה אני כבר אמצע אותכם לשידור ישיר ברדיו.

אם נצליח לפלס דרכנו בהמון

אם תהיה קליטה - מבטיח ליצור קשר איתך. כן, הספירה לאחור החלה. בתאריך שהזכרת כמה מאיתנו נשתדל להגיע לפסגה אחרי שנטפס את הסרפנטינות המפורסמות בעולם. אם זה היה טירוף ב - 2001 לעלות את זה ברכב, אני מנסה לתאר לעצמי כבר מעכשיו מה זה לטפס לשם עם אופניים...
אל תבזבז אפילו יום מחייך. העבר הוא הסטוריה והעתיד בדיה. היום הזה, ההווה, הוא כל מה שיש לך.​

cipo 1

New member
לדעתי יש שם כבר אלפי מאחזים חוקיים

לגמרי של נופשים מאירופה כמו המשפחה האיטלקית הזו שפגשנו במעלה הגלבייר בשנת 2000. שבת שלום!! עודד

אני לא מאמין שאני אומר את זה...

אבל גם אני רוצה להיות מתנחל, אני מקים את מעלה אלפ דו'אז ח' דרום, מישהו רוצה להצטרף?

מאדמאן

New member
בועז - יש שמתקדמים לאט ויש חלוצים

להיות מתנלחל כל אחד והקצב שלו,,, כמו באופניים. יש משגיעים לפסגה מיד ויש שמשתרכים מאחור... אתה קצת באיחור אבל מזל טוב !! קלטת את העניין. התנחלות מוצלחת בעתיד.. (סתתתםםםםםם !!!!)

אמנם קשה לי להאמין שאני אזכה...

לראות את ארמסטרונג מטפס באיזור האלפים והפירינאים, אבל מתישהו אני אגיע ואטעם מהחוויה הצרפתית, ובאותה הזדמנות אני אמצע מנצח לתחרות השנתית של דאפילד וקלי, תחרות הקרם ברולה הטוב בצרפת!!!

edantop

New member
אח , אני מתחיל להתרגש. מצרף

כמה שורות מרשמיי בשנה שעברה..

שנה שעברה היו לאורך העלייה 600000

במילים: שש מאות אלף צופים להמחשה - 2400 כפול משתתפי אליפות ישראל במרוץ הכביש או 3333 כפול משתתפי אליפות ישראל באופני שטח . יותר מוחשי? 20 כפול מספר הצופים בגמר גביע המדינה בכדורגל. מוחשי ליובל גולן? מאה אלף יותר מהשנה בה עלינו לשם ואמרתי לך שזה כה מטורף שנוכל לעכל את זה רק בפרספקטיבה לאחור.

cipo 1

New member
זו בדיוק הסיבה מדוע אני חושב שכל

שרוט אופניים חייב להיות לפחות פעם אחת בטור. אף צילום בטלוויזיה שיהיה מכל זווית אפשרית + 3 הליקופטרים באוויר .עד שאתה לא שם בין מאות אלפי הצופים/המעודדים. החוויה נשארת "רק" חוויה טלוויזיונית.כל נסיון להסביר מה זה הטור הוא רק ווירטואלי. בקיצור בועז אם לא השנה אז בשנה הבאה......
עודד

אפשר גם השנה...

במקום לטור, אפשר לטוס לוואלטה. להקים מאהל בעלייה לסיירה נאבדה (נג"ש בעליה) ולעודד את אוסקר סביליה, אריבה אריבה!!!!!! אוכל טוב יש גם בספרד, רוכבים טובים יש גם בספרד.

כמה שאתה צודק...

אבל למי שחושב לנסוע לשם, שיתכונן להלם תרבותי ולחוויה שלא יישכח לעולם!

פשוט צריך להיות שם כדי לראות

על להבין אני בכלל לא מדבר. 3 שנים עברו מאז זיגזגנו שם בין מאות האלפים שרכבו שם, צעדו שם, שכבו על הכביש בפאות כתומות של הולנד, מאז דחף ה"שטן" המפורסם עם הקילשון את ראשו לחלון הרכב שלנו עם פה חסר שיניים וריח של גרעפס של בירה. לא חושב שעיכלתי את זה לגמרי. בגלל זה אני טס לשם שוב לראות: ההיה או חלמתי חלום?

edantop

New member
בחיים לא ראיתי נהירה כזו

של אנשים למקום אחד- לא החום ( 35 מעלות ) והשמש היוקדת הפריעו. מתוך הטיפוס לאלפ דואז שנה שעברה . הלוואי ויכולתי גם השנה.

ולא לשכוח מצלמה דיגיטלית ולפ-טופ...

אנחנו מחכים כל ערב לתמונות מכם. ד"א לא הגיע הזמן לחדש את הסמיילים והאייקונים של תפוז, אין אופניים, אין מצלמה והכי נורא בדיוק שבוע לפני הטור אין דגל של צרפת!!!!! (ואם כבר דגלים: אז דגל של ארה"ב לניצחונות של לאנס, דגל ספרד לניצחונות של הראס, דגל איטליה לניצחונות של פטאקי וסימוני ודגל של עיריית יבנה לנצחון שלי במשחק הפנטזיה
).

למעלה