הרבה להגיד לפני שאני מתפוצצת.

lana244

New member
הרבה להגיד לפני שאני מתפוצצת.

מצד אחד מאד טוב לי, עברתי תאוריה, התחלתי שיעורי נהיגה, הולך לי טוב בעבודה, המשפחה בריאה... הכל באמת מושלם ואני מודה לאלוהים על זה כל לילה כשאני מתפללת נשמת כל חי
ואז עולה עניין האקס שלי שנפרדנו לפני חודשיים וחצי ככה, מאז למדתי על עצמי המון והתקדמתי
אני מאמינה שזה חלק מהשיעור שלי כי צמחתי המון, ומצד שני אני קצת כועסת כי אני שואלת "למה?" "הוא לא אוהב אותי?""מה הוא עובר?"
אנחנו לא בקשר כבר חודש, אני די מתגעגעת
אני לא יודעת אם אני רוצה שנחזור, אני פשוט מתגעגעת לפעמים ומרגישה קצת מטומטמת שאני אומרת לעצמי "את באמת מתגעגעת למישהו שנפרד ממך?"

אני מסתכלת למעלה לאלוהים ואומרת לו תודה על התהליך שעברתי ועל החוזק שמצאתי בעצמי, כי למרות הקושי אני עדיין מצליחה בכל מיני תחומים ומרגישה הכי חזקה מכל תקופה אחרת בחיים.. ובו זמנית שואלת למה, האם אני צריכה ליצור קשר איתו, האם אנחנו נחזור, האם מחכה לי משהו אחר...
אני בטוחה שכולנו חווים חוויות כאלה, שמצד אחד אנחנו מודים לאלוהים על תהליך וקושי מסויים שמצמיח אותנו
ומצד שני גם קצת כועסים על הגורל..
אני מצטערת שיצאתי חופרת, אני קצת מתגעגעת אליו ואני לא יכולנ להגיד לו

בדיעבד

את תביני שכל זה הוא לטובה. אין מה לכעוס על הגורל. גם מותר להתגעגע, אין שום דבר אסור בזה. להיפך, זה לגמרי טבעי. כשנפרדתם נשברה השיגרה שהתרגלתם אליה.

אישית, אני חושב שזו טעות ליצור קשר עם חבר לשעבר. במיוחד אם את רוצה לחזור להיות ביחד... יצירת הקשר מצידך משדרת ייאוש, געגוע, עצבות, תלותיות וצורך בו. וכל הדברים האלה לא מושכים אף אחד והאפקט שלהם הוא בדיוק הפוך ממה שאת רוצה. מה שכן מושך אנשים זו שמחה. במקום להתעסק בחבר לשעבר, תתעסקי בעצמך ותעשי דברים שעושים לך טוב, תטפחי את עצמך, תשמחי את עצמך. ויקרה ויום אחד תיצרו שוב קשר, הוא יפגוש אותך כאשר השמחה קורנת ממך, ואת לא תזדקקי לו יותר, זה מה שימשוך אותו אלייך חזרה (אם בכלל תרצי אותו שוב בנקודה הזו, אני מאמין שלא
).

lana244

New member
איזה נסיך אתה :)

התגובה שלך מאד שמחה אותי
בנוסף לגעגוע, יש לי שאלות של "מה הייתי יכולה לעשות אחרת? האם הייתי תלותית ומציקה מידי?" אני מניחה אבל שכל מה שקרה היה צריך לקרות
אם לא אלמד את השיעור עכשיו זזה יבוא לי במקום אחר ויותר גרוע, אולי זה טוב שזה קורה עכשיו

אני שמח שהתגובה שלי עזרה לך.

ראשית, השיעור הוא ברכה, לא עונש, אל תפחדי ממנו. הוא בא להיטיב עמך, לא להרע לך, כי מגיע לך שיהיה לך טוב יותר
. שנית, אני חושב שאת קשה עם עצמך. במקום לשאול את השאלות הללו, תשאלי שאלה שונה: מה גרם לי להתנהג באופן שבו התנהגתי? השאלה הזו באה כניסיון אמיתי להבין את עצמך, ממקום של הבנה ותמיכה. רק משם אפשר לצמוח באמת, כך אני חושב. בהצלחה

elar84

New member
מה הייתי יכולה לעשות אחרת?

כשהשאלה באה תנהלו יחד שיחה... שהכול יצוף החוצה...
רק זה ישחרר את השאלה הזאת.
היית יכולה לעשות משהו אחרת?
תכנסי פנימה... תכנסי לשלווה לשקט ושוב תשאלי : מה הייתי יכולה לעשות אחרת?

מה התשובות שקיבלת?
האם התשובות הן מבול של ביקורת עצמית? האשמה עצמית?
האם התשובות הללו הן האמת , האמת שלך?

כול הכבוד על הדרך שאת עוברת, זה שיעור לא קל, אך אני בטוחה שאת תצאי ממנו כמו מלכה

רואים את הדרך שאת עוברת, יש לך על מה להיות גאה

רותי 11

New member
מתוקה

כפי שאמרת את רואה את כל הצמיחה הזאת
בזכות הפרידה ולא בגלל - את מבינה שהפרידה
הזאת הייתה צריכה לקרות כדי שתצמחי ואת
ידעת את זה כבר מזמן קיבלת מסרים שאת צריכה
להתמקד בעצמך כדי לצמוח אני גם מבינה את המקום
שהיה לך בגדול טוב אבל גם שם לא הכל זרם על מי
מנוחות וגם את זה את יודעת רק "נוח" לנו לשכוח את
הדברים האלה בגלל אותו געגוע או אותו חוסר.
לוקח זמן לדברים להסתדר ועד שהם נכנסים לתלם
בגלל זה אנשים לא אוהבים שינויים. קחי את הזמן
ותתמקדי במה שיש ולא במה שחסר ואז אותו חוסר
גם יתמלא.
תמשיכי לאהוב את עצמך לצמוח להעניק לעצמך
וכאשר תדעי לעשות זאת הזוגיות הבאה תהיה
הרבה יותר מוצלחת ולא משנה אם זה יהיה עם
אותו אחד או עם אחר.
תמשיכי להסתכל קדימה ולא אחורה ורק ככה תוכלי
להמשיך להתקדם בקצב טוב

lana244

New member
תודה לכם

בגלל זה אני אוהבת לפנות לפה, כי אתם,רואים מעבר
היום שישי, זה היום שהכי קשה לי בו, אני יודעת שיש סיכוי שהוא יצא מהצבא הביתה ואין לי למה לשלוח לו הודעה, או להציע להפגש
אני רק אומרת,לעצמי שהכל מלמעלה, הכל מתוכנן והכל יסתדר
לפעמים חושבת על זה אם אני עברתי תהליך כזה מטורף אני מרגישה ככ שונה וחזקה, אז מעניין לפעמים מה הוא עובר
אני מנסה לשחרר, ולא לדאוג יותר מידי אלא להאמין
כל פרידה כואבת

elar84

New member
פרידה היא כמו אבל

וזה הכי קשה בעולם, לא סתם כואב לך.
תהיי גאה בעצמך, יש לך על מה. הכאב הזה בא רק לעזור לך...

...

https://www.youtube.com/watch?v=gtl4muUhShw
"אוי כל חיי מדוע עלי לסבול ולבזבז את כל חיי איתך?
מדוע לחלום ולשקר לעצמי שאתה גורלי?
תניח לי ואניח לך
אמרתי לך שזה עדיף
אם תתרחק ממני אולי אתגעגע אליך
אהבתך עינתה אותי
השלת אותי שדברי יוקרה הולמים אותך
אך הפכת אותם לחסרי ערך
"

האיפור הערבי גם מאוד יפה אני ממש אוהבת את היופי שלהן

אני מאוד אוהבת את נסרין היא מאוד מביעה בשירה שלה זה ממש מקסים בעיני

elar84

New member
גם אני מאוד אוהבת מוסיקה ערבית

בכלל, מוסיקת עולם מדהימה ולא רק מה שהולך בפלייליסט.
את מכירה את יסמין לוי? היא שרה בלדינו, חודר לנשמה ומרחיב אותה.

למעלה