הרבה פעמים יוצא לי לחשוב

mazal4

New member
הרבה פעמים יוצא לי לחשוב

למה להביא ילדים לעולם, כל החיים שלנו הופכים להיות שלהם, כל מה שאנחנו עושים בחיי הנישואים זה רק למענם כאילו אנחנו לא חיים בשבילנו אני מדברת מנסיון יש לי שני ילדים ולא אשקר אם לפעמים אין לי קנאה בנשים ללא ילדים שעושות מה בראש שלהם ולא תלויות

karnity

New member
היי מזל...

אני לא שואלת בקנטרנות אבל... האם לפני שהחלטת להביא ילדים חשבת על זה? אבל *באמת* חשבת על זה? האם ביררת לעצמך אם את באמת רוצה או שפשוט זרמת אם "מסלול החיים הנורמטיבי" היינו, בי"ס, צבא, בעל, ילדים... האם את עכשיו "מקנאה" בגלל שאת מרגישה כבולה? האם בגלל שאת מרגישה שהחמצת משהו בחיים? אם שאלותיי חטטניות מידי... הרגישי חופשי להעיר... אני פשוט סקרנית...

mazal4

New member
היי

באמת היה לי רצון להביא ילדים לעולם, שסוף סוף אני יוכל להגיד הם הילדים שלי, כי גרתי במשפחה לא ביולוגית, ואז לא היה לי מישהו שהוא באמת שייך לי מבחינה ביולוגית, ואיך שהתחתנתי רציתי להביא ילדים, אבל אחרי שילדי נולדו בהפרש של 6 שנים, הרגשתי מחנק, אני צריכה לדווח להם לאן אני הולכת, ועם עידן הפלאפונים הם לא מפסיקים להתקשר מתי את באה הביתה, ואז אני מרגישה שאני פספסתי את החופש האמיתי התחתנתי בגיל 21, ואני לא יודעת מה זה חופש, כסף ברוך השם אני מרוויחה ממקום העבודה אבל הכל הולך לילדים ולהוצאות הבית

למעלה