הרבה פרות כולם בשלים

הרבה פרות כולם בשלים

מצריכים שימוש מיידי כי כמה כבר אפשר לאכול?
שזיפים , נקטרינות, ענבים
התוצאה- בחושה בהירה בה מוטבעים שזיפים כהים פרוסים דק
ליפתן נקטרינות ענבים ופרוסות ליים דקיקות עם פניני טפיוקה

האבטיח יחזיק וכך גם התפוחים
 

Dr T noki

New member
קציצות מעדשים מסוגים שונים

- קינואה לבנה, מאש, אדממה, פטרוזיליה ותבלינים שונים, טחינה גולמית ולתנות
- קינואה לבנה, עדשים שחורות, בטטה מאודה, הרבה כוסברה, ולתנור
יצאו פריכות בריאות וטעימות ונאכלו עם אורז עגול מלא,שבושל עם כרובית, דלעת מגורדת וחלב קוקוס (מבוסס על מתכון מקלובה תאילנדית מהאתר של אורי שביט, עם תוספת שלי של תבלינים בסגנון הודי.



 
העוגה

כוס שקדים טחונים דק, כוס קמח טף, חצי כוס עמילן פתוחי אדמה, חצי כפית קסנטן גאם,כוס סוכר חום, קורט מלח, שקיק אבקת אפיה, 2/3 כוס חלב סויה, ארבע כפות רסק תפוחים. שש כפות שמן נוזלךי אני השתמשתי בקוקוס שבטמפרטורות כרגע הוא נוזלי לחלוטין
7-8 שזיפים רכים למדי אבל לא קווץ' חתוכים לפרוסות
להניח על העיסה שבתבנית.
אפיה כארבעים דקות בחום 170 מעלות תלוי בתנור
אחרי ההוצאה לפזר אבקת סוכר

 
למעלה