הרבה קישורים חדשים ב- vbrush

veredgf

New member
הרבה קישורים חדשים ב- vbrush

הי, רציתי לעדכן אתכם שלאחר כמה ימי עבודה קשה, עדכנתי את רשימת המברשות ב- vbrush וברגע זה היא מונה 225 אתרים!!!
אתם מוזמנים לבוא ולבדוק את הסחורה החדשה
ורד

איה@

New member
וואיי וואי ורדדדדדדד ../images/Emo70.gif../images/Emo141.gif../images/Emo141.gif

צריך לקחת שבוע חופש כדי להצליח לעבור על כל האתרים!
כל הכבוד לך
איזה פרוייקט אדיר הרמת. התחלתי לעבור בין האתרים - כולם מענינים! רובם הם גם בלוגים/יומנים והעיצובים שלהם מדהימים! אני מצטרפת להתלהבות של דניאל יששששששששששששששששששששששששששששששששששששששש
מלוא הטנא
איה.

חיכיתי הרבה זמן לעידכון.

ורד, לדעתי האתר לא מאורגן כל כך טוב. יש עדכון כל חודשיים בערך. והאתרים נמצאים פשוט ברשימה אחת ענקית. צריך אולי לפרק את זה בצורה כל שהיא. למשל לפי תאריך , שם , עידכון וכדומה. במקום לעשות נגלה אחת ענקית כל כמה ימים תבדקי כמה אתרים ותוסיפי , ובכל סוף חודש תעשי מין סיכום כזה. סתם עצות ליעול

veredgf

New member
לא כל כך פשוט...

האתר במקורו לא תוכנן להיות מקור לקישורים. סתם התחלתי לאסוף קישורים וגיליתי שיש ביקוש... אין לי מספיק זמן לעדכן בתדירות גבוהה, מה גם שהעדכונים כוללים המון גורמים שאני בודקת, כמו סוג המברשות, אם הקישורים פעילים לקבצים של המברשות, אתרים שנסגרו, אתרים ששינו סטטוס. יש אתרים שיוצאים לחופשה ואח"כ חוזרים, ולבדוק שינויים של יותר מ- 200 קישורים על בסיס אפילו שבועי פשוט בלתי אפשרי. לכן אני מעדיפה לעשות בדיקה כזו בהתאם ליכולתי. זו פשוט בדיקה יותר אמינה והגיונית. כל עדכון כזה לוקח לי לפעמים שבוע שבו מוקדש כל זמני הפנוי לבדיקת *כל* האתרים. חשבתי כבר כמה זמן על רה-ארגון של האתר, אבל בשלב זה קשה לי להחליט על כיוון. אני מנסה לארגן מעין מנוע חיפוש שבו אנשים יבדקו ויחפשו מברשות לפי נושאים וסוג המברשות, ויש לי כבר סקריפט עבור זה, אבל יש כל כך הרבה עבודה הכרוכה בעדכון המנוע שאני עדיין לא יודעת אם להעלות אותו כמו שהוא (כרגע הכנסתי בו קצת מעל ל- 50 אתרים), או לחכות שכל האתרים יהיו בפנים, וגם אז כמובן שכל הזמן יש שינויים. רק לדוגמא - בעדכון האחרון: מחקתי 8 אתרים שנסגרו תקנתי קישורים של 5 אתרים שעברו דירה 4 אתרים שינו סטטוס 7 אתרים הפסיקו בינתיים לכלול מברשות אבל לא נסגרו ועברו לקטגוריה אחרת יותר מ- 30 אתרים הוסיפו מברשות חדשות לאוסף ונוספו בין 40-50 קישורים חדשים זה נכון שהוספת קישורים חדשים בלבד יכולה להעשות כל כמה זמן, אבל חשוב לי גם למשוך את תשומת הלב של המבקרים לעבר העדכונים של האתרים הותיקים, וכמו שאמרתי, בדיקה של יותר מ-200 קישורים כדי לאתר שינויים על בסיס שבועי פשוט לא באה בחשבון. ויש גם לקחת בחשבון את העובדה שהאתר אמור להוות הנאה עבורי... ומנסיון העבר, כשניסיתי לעדכן אתרים בתדירות גבוהה, בסופו של דבר הרגשתי משועבדת לאתר... והתייאשתי. וגם כן, אני מעדכנת את האתר במברשות שלי, וגם כאן מדובר בעדכונים שלוקחים זמן. אני היחידה שמכינה תמונות מכל הסטים שלי כדי שאנשים שאין להם פוטושופ 6 יוכלו גם כן ליצור אותן... אה, ולא לשכוח את כמות הדואר שהאתר הזה מייצר... ושאני גם משתדלת לענות עליו, אם כי לא תמיד בהצלחה
בקיצור... לא פשוט... מה שכן, הצעות לגבי רה-ארגון הרשימה יתקבלו בברכה... אבל לקחת בחשבון שאני קשה מאוד ועקשנית
ודניאל, תודה על ההצעה - זה טוב שמישהו חושב ומתעניין ומציע
ורד

veredgf

New member
הממ....

מה שכן... כשאני חושבת על זה, יהיה טוב לעבור ל- drop down menus - ואולי לחלק את אתרי הפוטושופ גם לפי סוג הפוטושופ... לפחות מבחינה אטסטטית זה יקל... טוב, זה אומר שיש לי על מה לעבוד לקראת העדכון הבא... אבל איך אני אשים את הקישור עם התמונה של העדכון... זה אפשרי בתפריט כזה? מישהו יודע? כי לא נראה לי להתחיל להעביר קישורים מתפריט לתפריט כל פעם... הצעות? ורד

מצטער אבל לא אפשרי ../images/Emo10.gif

אבל תמיד אפשר לשים בסוף השם של האתר (UPDATE) או (NEW) וכדומה.. בעיקרון אם את רוצה עזרה , אני מוכן לעזור. אני פשוט מת על מברשות. ובכלל grunge זה הסגנון שאני הכי אוהב

veredgf

New member
כן *אנחה* אני יודעת...

בדקתי... קיוויתי. השימוש בתמונה ממש מקל את העבודה כי לא צריך כל הזמן לתקתק, או לעשות העתקה/הדבקה... מה שכן, בהתחלה לא רציתי להעביר את הקישורים לדף נפרד, כי רציתי זמינות מידית של הקישורים. כשאנשים נכנסים הם אמורים לראות מיד את כל הקישורים ולדעת שיש המון, אבל עכשיו נראה לי שכבר ויבראש מספיק מוכרת בשביל ליצור פופ-אפ עם הקישורים לפי קטגוריות. בקיצור, כאן נראה לי שאני הולכת כן ליצור שינויים. נראה לי שזה יהיה יותר חביב ואסטטי. ורד

למעלה