הרבה שאלות (ואתכם הסליחה)

• פותח הנושא jdc
  • פורסם בתאריך

jdc

New member
הרבה שאלות (ואתכם הסליחה)

בחיפושים שלי אחרי קורס בתלת מימד מצאתי אתר של "בית ספר למקצועות המדיה בניהול אמיר גליניק" בכפר סבא, מישהו מכיר או שמע עליו ויכול להמליץ או לפסול? שמעתם על קורסים נוספים בתחום באיזור כפר סבא רעננה או הרצליה? (גם שיעורים פרטיים ממומחים יתקבלו בברכה!) ומה בעצם ההבדל בין Maya ו3Dmax? ומה כדאי ללמוד לצורך אנימציה באינטרנט למשל? תודה תודה

Maxshuk

New member
אתה קצת מתבלבל

בעיקרון..אף אחת מהן. 2 התוכנות נועדו לתלת מימד. פרסומות אינטרנט בד"כ עושים עם תוכנת flash. ישנו פלאג אין למקס שיכול להוציא תוצאות נחמדות ואף לשמור את הפורמט כflash. מאיה נחשבת התוכנה הטובה בשוק לhigh end (כלומר תוצרים ברמת גימור גבוהה ביותר-כמו לסרטים וכו') ומקס נחשבת התוכנה הטובה בשוק לlow end (לדוגמא משחקים). בשנתיים האחרונות מקס צוברת תאוצה בתחום הhigh end ויותר ויותר סרטים נוצרים עם התוכנה. לתווך הארוך אני חושב שכדאי לך לבחור במקס. שלא נדבר על הממשק הנוח של התוכנה..הכל מסודר שם לפי ההגיון. מה שטוב במאיה זה שהכל שם אנימטיבי..במקס צריך להשקיע קצת יותר בהתחלה אבל אפשר להגיע לפחות או יותר אותם תוצרים. לא מכיר את הקורסים הללו, אבל ממה שאני מכיר את הרמת לימוד בארץ היא דיי נמוכה.

למעלה