הרבה שאלות!!!!!!!!

הרבה שאלות!!!!!!!!

יש לי גורת ביגל בת 3 חודשים עוד מעט ויש לי הרבה שאלות לגבייה 1. הגורה נושכת בגלל כאבי השניים ואמרו לי להעניש אותה כל פעם שהיא מנסה לנשוך אותי האם זה נכון?!!? 2. באיזה גיל מפסיקות הנשיכות וכאבי השיניים?!?! 3. כמה ארוחות לתת לה ביום ואיזה כמות בערך?!?! כל ווטרינר וכל איש שאני שואלת ממליץ לי על משהו אחר 4. עשיית צרכים בבית....מה הפתרון!?!?!? בל (הכלבה) עושה את הצרכים בחוץ רק כשהיא בחוץ ואני לא חושבת שהיא יודעת ש"אסור" לעשות צרכים בתוך הבית...איך מסבירים לה את זה!??! 5. הכלבה אצלי כבר שבועיים ולא מגיבה בכלל כשאני קוראת לה.....כשאני קוראת בשמה היא מגיבה (כאילו מסתכלת) ואז מסתובבת והולכת! איך מלמדים אותה לבוא?!?!? יש לי עוד הרבה שאלות אבל הנתיים אני אודה לכם אם תענו לי על השאלות האלה!!!

זיו25

New member
כמה וכמה תשובות

1. אל תשכחי שהיא גורה, ולא יודעת עדיין מה מותר ומה אסור. בכל פעם שהיא נושכת אותך, הגיבי בצורה מופרזת, עם הרבה תנועות וצעקות של "אי כואב לי" כדי שהיא תבין שהיא הכאיבה לך. צ´יק צא´ק היא תבין. 2. זה יפסק לקראת גיל חצי שנה, כאשר היא תתחיל להחליף שיניים, ותהיה חכמה יותר ובוגרת יותר 3. בהיותה גורה, היא צריכה לאכול לפחות 3 ארוחות ביום, מאוכל המתאים לגורים. 4. בכל פעם שהיא עושה משהו בבית, פשוט הרימי אותה ושימי אותה על העיתון. לא להרביץ, לא לדחוף לה את הראש למה שהיא עשתה. פשוט ברגע שהיא מתחילה לעשות - להסיח את דעתה (לקרוא בשמה למשל) וחיש קל לשים אותה על העיתונים. שימי לב שהיא עלולה להשתין תוך כדי משחק או מיד אחריו, כך שאת צריכה להיות מוכנה. 5. קחי צ´ופרים, ותקראי לה. בכל פעם שהיא באה אלייך, תני לה צ´ופר (ביסקויט לחיות וכדומה) . היא תבין את זה מיד. בברכה, זיו.

קטיפה

New member
בעיה...

אצלי מיילו בורח תמיד שהשער פתוח ואפילו לשניה אחת או שהוא חופר ויוצא מהחצר..ואז זה סיפור הוא בכלל לא חוזר אלינו הוא עובר כבישים כמעט דורסים אותו והוא לא מגיב אלי בכלל הדרך היחידה היא להגיד למישהו שיביוא לקחת אותו ויביא לי אותו(מישהו זר) אחרת בשום אופן הוא לא בא

ifonly16

New member
רעיוות יותר מתשובות

1. כל כלב זה תלוי אבל עד גיל 10-11 חודשיים זה בערך נמשך כשיש באמצע הפסקות של חודש חודש וחצי מקסימום, תראי להעניש אותה על זה שהיא נושכת בגלל כאבי שיניים זה לא נכון אלא להעביר לה מסר כל פעם שהיא מנסה לנשוך אותך להביא לה צעצוע שמיועד לכאבי שיניים הוא פשוט לקחת סמרטוט חדש נקי להרטיב במים ולהקפיא ולתת לה וזה מאוד מרגיע את כאבי השיניים אבל החיסרון בזה שאצלי היא למדה שסמרטוטים זה צעצועים. 2. תראי תתחילי בזה שתסתכלי בגב האריזה ותראי כמה שם צריך לתת ותנסי את הכמות הזאת עם זה יותר מדי בשבילה תפחיתי אם זה פחות מידי תוסיפי לה ואני גם ממליצה שלוש פעמים ביום בגלל היציאות יותר מסודרות כך. 3. קודם כל זה טוב שהיא לא עושה בבית והיא עושה רק בחוץ ולדעתי את שהיא לא תעשה בבית אל תעשי לה כלום כי אם תגרמי לה לעשות בבית גם על עיתון עבוד לך היא תדע שמותר בבית והלך כל העשייה בחוץ . 4. ברגע שתתחילי לאלף אותה לבנות אמון משותף איתה היא תלמד יותר טוב, וכדי לגרום לה לבוא את צריכה לפתוח ידיים לרדת עלהברכיים ובקול הכי מאושר בעולם להגיד לה *הכנס שם כאן* בואי אליי. אם זה לא עובד הכלבה חושבת שהשתגעת.

למעלה