הרבה
לאה ליום הולדתך ה-20

eliya-l

New member
הרבה ../images/Emo49.gif לאה ליום הולדתך ה-20

שיהיה רק כייף ועליז. שתמשיכי להיות מי שאת - אין עליך! אחת ויחידה!!! המון ברכות גיברת, המון המון מכל הלב. שיהיה לך היום במיוחד יום עליז מהנה ומפנק נשיקות וחיבוקים עם חיבוק אחד ענק ומיוחדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד אוהבת מאוד אליה

תודה רבה

לא חשבתי שכל כך אתרגש לחגוג גיל 20 יש משהו מיוחד בגיל הזה.. חגגתי במועדון יום שישי היינו מעל 60 חברים טוב נו גיל 20 צעירים כולם ומלאי אנרגיות... תודה , אוהבתותך

כבר עברו 20 שנה מאז טעותי?...../images/Emo42.gif

וואו איך שהזמן אץ לו רץ לו... וזה ממש כאילו והיה אתמול, למרות שאימך מתלוננת ושואלת אם אני לא חושב שהגיע הזמן לעשות את זה סתם כך למען הכיף. לך תסביר לה שאני בטראומה! עד מאה כעשרים ילדה קטנה שלי.

maysabel

New member
20 בכל רגל חח(גנוב מאבא שלי..)

מזל טוב לאה אהובה מה יכולה לאחל שכבר לא איחלתי לך באופן אישי? וכמה נהניתי לחגוג איתך ובשבילך אני נותר לי לאחל: שפע של אהבה אהבה אהבה אהבה ועוד אהבה כי רק לאהבה יש משמעות לא?רק האהבה היא ממשית והיא כל מה שיש.. כל השאר רק נובע מ.. לכן מאחלת שפע של אהבה ושכל דבר שבא יבוא רק מהמקום הזה אהבה.. מכל הלב ובחיוך ענק, חברה נב-אני מודה לאלוהים שאבא שלך לומד מהטעויות שעושה ולא חוזר עליהן חחחחחחחחחח

מזל טוב לאה בת עשרים

שבוע חגיגות מוכרז בזה ברחבי הפורום יין להמונים ושקלי כסף וזהב יחולקו בקרנות הרחוב למען שמח לב אנשים זקנים וטף אחלה

DEL7

New member
באיזה רחוב? ../images/Emo9.gif

מזל טוב, על הגיעך ל-20 +

למעלה