הרבה
, סיכום ולו"ז למשחקים

Amir BA

New member
החלפתיאת השם

זה אני FL MARLIN, החלטתי לשנות את הניק שלי. אז מהיום לא להתבלבל אני AMIR BA

Yo-man

New member
הרבה ../images/Emo58.gif, סיכום ולו"ז למשחקים

משחקי השבוע הבא כבר מוכנים: יום שבת 23:30, הג'טס בפיטסבורג. פריט סטטיסטי ששמעתי היום - הג'טס מעולם לא ניצחו את פיטסבורג בביתם. נראה אם בשבוע הבא משהו ישתנה. 03:00, הראמס באטלנטה שני המשחקים אמורים להיות משודרים ב-ESPN ו-METV במקביל. יום ראשון 20:00 מיניסוטה בפילדלפיה. 2 הקבוצות האהובות עלי, ואני לא יודע בעד מי להיות... (METV) 23:30 קולטס בניו-אינגלנד. אני יודע בדיוק בעד מי להיות במשחק הזה. (FOX) עד עכשיו יש לנו 3 קבוצות שהפסידו בבית: GB, סיאטל וסן דייגו. מה יקרה בשבוע הבא ? האם קבוצה להוויילד קארד תצליח להגיע עד הסופרבול ? and then what ? לגבי מיניסוטה ו-GB: חבל לי על פארב. הוא נראה נורא מסכן במשחק, עם כל ה-INT שלו. הוא ממש שחקן גדול, אבל נראה לי שהוא כבר לא בכושר ולא עם היכולות המתאימות לליגה של ימינו. היום QB'S הם יותר גדולים, או יותר מהירים או יותר מאלתרים. פארב שייך לדור הישן יותר של בלדסו, מארינו ואלווי, שסומכים על יד מדוייקת וחזקה, ושיהיה להם זמן לזרוק את הכדור. ההגנה נהייתה יותר מהירה, ו-QB'S כאלה לא יכולים לשרוד את המשחק יותר... זה לא נעים לראות את פארב עוזב את העונה (ואולי לא חוזר) עם הפסד בייתי, אבל זה חלק מהמשחק. כמוהו, עצוב לי גם על ג'רי רייס שבילה אתמול משחק פליי אוף צמוד, ולא קיבל מסירה אחת. זרקו אליו את הכדור כמה פעמים בודדות, אבל במצבים שהוא לא היה יכול להשלים את המסירה, וכך גם הוא יכול להיות שעוזב את המשחק לתמיד עם משחק הפסד ובלי לתרום כלום באותו משחק. אתם מוזמנים להוסיף סיכומים עד כאן, דעות, תהיות, שאלות והצעות. לילה טוב

Amir BA

New member
../images/Emo58.gif פלייאוף 2005

לפני המשחקים בחרתי את גרין ביי, אינדי, סיאטל וסאן דייגו והייתי בטוח שאני לוקח לפחות 3 מ-4. איזה סוף שבוע פרוע...מה הולך פה???? 3 קבוצות חוץ מנצחות!!!! היה כזה דבר אי פעם. ולדעתי זה לא הסוף. אם אתם שואלים אותי אם הקולטס ימשיכו לשחק כמו שהם משחקים אני בוחר אותם לקחת את הכל.

ofribecker

New member
הערכה כללית לשבוע הבא ../images/Emo58.gif

פיטסברג - ג'טס: לא רואה הרב סיכוי לפנינגטון וחבורתו, צריך לקרות איזה צונאמי כדי שפיטסברג לא יהיו בגמר האיי אף סי. איך שהם נראו לאורך העונה הם חייבים להתמודד על הזכות להיות בסופרבול מול אינדי או ניו אינגלנד. אם בטיס ורות'ליסברגר יתנו יום "רגיל" שלהם וההגנה תשחק יציב כמו כל העונה, אין כח בעולם מצד הג'טס שיעצור את הסטילרס. פשוט אין להם הכלים לעשות את זה. ניו אינגלנד - אינדי: הקרב שאני הכי מחכה לו. איזה מאץ'-אפ מדהים, פייטון מאנינג ומארווין הריסון מול ההגנה של הפאטס, טדי ברוסקי, ווילי מק-גינסט, רודני הריסון ושות'. בצד השני יש את טום בריידי, קורי דילון ודייויד גיבנס מול קאטו ג'ון ושות. עד שתיפתח תחרות הפורום אני עוד צריך להחליט מי לדעתי תנצח כאן. זה משחק שכל דבר בו אפשרי. אטלנטה - סנט לואיס: סנט לואיס בתנופה גדולה, הם יכולים לעשות את זה גם באטלנטה, אבל הרבה מאוד תלוי במייקל ויק. תחושת בטן - סנט לואיס הולכים עד הסוף, ומפסידים בסופרבול. פילדלפיה - מינסוטה: כאן טני רואה את ה"הפתעה" של הסיבוב, אם אפשר לכנות את זה כך כשפילי בלי טי או. מינסוטה נראו טוב מול גרין ביי, רנדי מוס חזרה בפורמה, קלפפר מדויק, ובהגנה מינסוטה מייצרת הרבה. מינסוטה מול סנט לואיס על "ראש לשועלים".

ranatz

New member
בשבוע הבא

עופרי אני איתך בתחושה שגמר הNFC יהיה בין מינסוטה לסיינט לואיס. מינסוטה בכושר מעולה ועם המון ביטחון והאיגלס לא נראו מי יודע מה לאחרונה. הראמס יכולים לעשות את זה מול הפלקונס במיוחד כמו שטורי הולט משחק. ואני כבר לא יכול לחכות לקרב בין הקולטס לפאטס. ההגנה של הפאטס תחסר שחקני מפתח אז נראה לי שאינדי הולכים לשבור את קללת פוקסבורו. אם הג'טס ינצחו את הסטילרס זו תהיה חתיכת סנסציה אבל אין מצב שזה קורה.

Yo-man

New member
לדעתי אתם מנותקים טיפה מהעם

או יותר נכון מה-NFC. פילדלפיה אמנם איבדה או הרסיבר המוביל, המנהיג ומושך ההגנות, אבל לא נשארה חסרת כל (עיין ערך מיאמי). יש לה עדין QA חזק מאוד. משחק ריצה טוב. הגנה יציבה ועוד רסיברים שגם בעונות הקודמות - בלי TO, ניצחו כל הדרך לגמר האיזורי. מאוד נהנתי ממיניסוטה אתמול, אבל עדין ברבע השלישי זה היה נראה כאילו אין להם הגנה, ורק בגלל טעויות של פארב GB לא מנצחים. וחוץ מזה היה לאיגלז חודש להתכונן למשחק הפליי אוף הראשון בלי TO, שבועיים להתאמן, והם מגיעים רעננים. הרעננות הזו לא משנה יותר מידי לקולפפר ומוס, אבל כן להגנות של שתי הקבוצות. ולגבי סנט לואיס באטלנטה... נוּבֶּמֶת. קבוצה אחת בקושי הפסידה כל העונה, סגרה את המירץ לפליי אוף 3 שבועות לפני סוף העונה ומאז "נחה" מנטלית, והקבוצה השניה על קוצים, בקושי מנצחת וגם כשזה קורה זה קורה בשניות האחרונות או בהארכות. אני לא מזלזל בסנט לואיס בכלל, אבל הם באים לשלג של אטלנטה מהאולם הסגור שלהם, לקבוצה שמשחקת בצורה מאוד ספונטנית ומתפרצת. גם "המוח המטורף" של שמארץ לא יכול לתכנן איך לעצור את ויק. לגבי הקולטס אני מחכה ל"נקמה" אחרי ה-FG של וינאטרי מהשנה שעברה. וכמו שמאנינג נראה אתמול - הוא יכול לנצח השנה כל אחד. עכשיו רק נראה אותו עושה את זה. זה ממש ישבור אותי אם גם אחרי מה שהם עברו השנה הקולטס לא יעלו לפחות לגמר האיזורי.

Yo-man

New member
אופס ../images/Emo163.gif

בכל זאת אני מחזיק מהם, או יותר נכון מאטלנטה עם ויק. בלעדיו הם כמו מיאמי בלי ריקי. (תראה איפה הם היו בעונה שעברה, כשהוא היה פצוע ואיפה הם היום)

למעלה