הרב יוסי בן הרוש

• פותח הנושא dmiz
  • פורסם בתאריך

dmiz

New member
הרב יוסי בן הרוש

אשמח לשמוע עליו חוות דעת. ראיתי אותו כבר בכמה חתונות והתרשמתי מהקלילות שבה הוא מעביר חתונה, אבל הוא גם נראה לי יותר מדי "זורם" (אני לא מוצאת מילה אחרת) מהבחינה שהכל עובר בסבבה אצלו. האם מילה שלו זו מילה? האם הוא איחר לחתונות שאתן/ם יודעות עליהן? אשמח לשמוע לפני שניפגש איתו.

dmiz

New member
תודה.. שאלה

הוא לא יותר מדי קליל? איך היו הפגישות ביניכם, אם אפשר לשאול?

michalul

New member
הייתה בנינו פגישה אחת

אבל הוא תמיד היה זמין בפלאפון ובמייל וענה לכל שאלה. החלופה היתה מדהימה!!! לא חרטא אלא חופה יהודית, חילונית אשר התאימה מאוד לנו ולאורחים שלנו

natipu

New member
זורם וקליל, אבל מילה שלו זו מילה

אני לא יכולה להכליל, אבל לחתונה שלנו וגם לחתונה של חברים טובים שלנו הוא לא איחר. מעבר לזה, למרות הקלילות שלו, הרגשתי שיש לי למי לפנות עם תהיות ובעיות - כל מייל נענה מצידו עוד באותו יום. התחושה שלי היא שהקלילות שלו נובעת מאיזושהי שמחה אמיתית פנימית - הוא נראה ממש מאושר מהעבודה שלו, מה"זכות" להיות מוקף כל הזמן בשמחות. הייתי סקפטית לגבי זה בהתחלה, אבל אני מתחילה להשתכנע שעוד קיימים אנשים כאלו. ולא, זה ממש לא פוגע במקצועיות שלו.

oshris

New member
אני הייתי בשתי חתונות שהוא היה הרב

והוא אחלה. קליל, משעשע, והוא אפילו רקד אחרי זה כמה דקות עם האורחים, שזה משהו שלא ראיתי אף רב עושה...

לי1010

New member
אמממ..

היינו אצלו בפגישה בשבוע שעבר.. הוא אכן לא רב "סטנדרטי" , הוא קליל, מצחיק ומציג צד "כיפי" של הדת(עד כמה שניתן) אם תרצי עוד פרטים את מוזמנת לפנות במסר..ואשמח לסייע. כי הוא יחתן אותנו ב2.9 ... לילך

b a f i

New member
הוא מחתן גם אותנו וחיתן 2 זוגות חברים שלנו

הוא בהחלט מתאים לזוגות שלא בקטע החזק של הדת, כי הוא מצחיק זורם כייפי ואח"כ נשאר לרקוד. מי שמחפש רב שקודח במוח ושר שעה, בן הרוש לא מתאים לו..

dmiz

New member
אני אכן רציתי רב קליל

אני גם ראיתי בחתונות שהוא עשה שהוא עושה חופה מהירה וגם שר במהלך החופה ומשתף בזה את הקהל (לא רב מזמר, אלא השירים הסטנדרטיים). אלו אחד הדברים שאהבתי אצלו. אני לדוגמה שמעתי שבפגישה איתו בביתו הוא ממש מדמה לכם חופה וכל זה. האם זה נכון?

לי1010

New member
כן

פני אליי במסר.. נראה לי שאסור לרשום פה מספרי פלאפון..

אנהב

New member
אשמח לקבל פרטים

האשמח לפרטים של הרב: טלפון (ועלות). האם הוא יגיע לאזור חיפה? תודה

dmiz

New member
../images/Emo207.gif הרב טולדנו - רב מזמר

מישהי שמעה עליו? הוא חיתן מישהי מפה שיכולה לכתוב לי (אפילו במסר) בנוסף לחוות הדעת עליו גם את המחיר שהוא לוקח? פשוט שמעתי כל מיני סכומים שונים שההפרשים ביניהם גדולים. אני הייתי רוצה לדעת מחירים כדי לדעת אם המחיר עומד בתקציב שלנו. תודה לכן, אתן ממש מקסימות על ההענות..

maxylulu

New member
הרב טולדנו -פרטים

הרב טולדנו הוא בן דוד של אמא שלי והוא לא לוקח 1000 דולר וגם לנו לא עושה הנחה... לי זה נראה שחיתות לבקש סכום כזה.. ואין סיכוי שאשלם לרב הכי מדהים בעולם סכום כזה בהצלחה!!!

qwqwqw7

New member
פרטי התקשרות עם הרב

שלום, יש למישהו את הטלפון של הרב? גם אני קבלתי עליו המלצות טובות.

למעלה