הרב לאו הודיע שלא יתמודד לנשיאות

הרב לאו הודיע שלא יתמודד לנשיאות

ככה פירסמו היום בחדשות... דווקא חבל, אני רציתי שהוא יתמודד... גם נמאס לי מכל הפוליטיקאים, וגם נראה לי שהוא איש רציני והגון ושיכל להיות נשיא טוב, למרות שהוא רב וכל זה...

ר ו נ ל

New member
לא רצו אותו לא בגלל שהוא רב

אתה יודע לחפש באינטרנט או אתה לא יודע למצוא שום דבר? נער כמה תאים אפורים בראש וחשוב: חברת כנסת, אישה, מה נשים חושבות? מה מרגיז נשים? נשים יכולות לאיים? במה נשים מאיימות? למקרה שלא הבנת אני נותן לך קישור לעמוד הראשי של מעריב. יש שם רמז אבל מההבנה עד עכשיו אני בטוח שלא תזהה אותו. צריך לקרוא את הטוקבקים כדי להבין אבל צריך קצת חוכמה, לא הרבה, כדי להבין מה כותבים האנשים. אנשים יכולים להיות כאלה תמימים. משהו. :) לא הפריע לאנשים שהוא רב. הפריעו להם דברים אחרים.

ר ו נ ל

New member
לא נראה מדאיג. היא אמרה שתדבר רק אם

הוא יגיש את המועמדות שלו. הוא לא מגיש את המועמדות שלו והיא לא תדבר. בינתיים כל מי שיודע לחפש באינטרנט קרא את מה שכתבו.

ר ו נ ל

New member
שמענו שפיו מפיק מרגליות והוא יודע לדבר

לא ידענו שפה מפיק מרגליות הוא הבעיה עם נשיא כי לנשיא הנבצר קצב לא היתה בעיה של פה שלא הפיק מרגליות. יש הרבה פוליטיקאים אצלנו עם פה מפיק מרגליות. כמעט כל הפוליטיקאים יודעים לדבר ומוכשרים בצורה בלתי רגילה. חבל שיש עוד דברים אצלם חוץ מפה מפיק מרגליות.

עדיף ל א לקרוא טוקבקים

ועדיף לא לכתוב "טוקבקים" ו"חוכמה" באותו משפט. לא מייצג שום דבר ותודה לאל על כך.

ר ו נ ל

New member
מי שיודע לסנן ולקרוא טוקבקים

מקבל מהם הרבה מידע. חוץ מזה אתה לא צריך טוקבקים אם אתה יודע לחפש בגוגל. הכל תמיד נמצא ברשת. טוקבקים רק מראים לך מה המילים שצריך להקיש בגוגל.

ידידי

בסופו של דבר, כשאתה רוצה למצוא משהו (כדי לבסס את העמדה שלך) תמיד תמצא אותו, לא באמת חשוב איפה.

לא רוצה נשיא דתי ולא פוליטיקאי.

רוצה נשיא עם "שאר רוח" שייצג אותי בכבוד ולא בתככים פוליטייים או בהטפות דתיות, כשם שעושה הרב לאו, כאילו בדרכי נעם .

ליבליך

New member
טוב מאוד שלא יתמודד

מה הייתם אומרים על אדם שאמר את הדברים הבאים בנאומו ב"מצעד החיים" באושוויץ, בהקבלה בין השואה לבין סיפור המבול מהתנ"ך? "עלינו להתנהג כשורה, באופן נאה, בידידות. אחרת נח יזרוק אותנו החוצה למבול. אז הם הבינו ... האם אנחנו לא מבינים את מה שהבין הנחש? ... [וכאן מונה הנואם את הרעות החולות בעולם] ... כמו עוני, כמו פשע, כמו בורות, כמו אתאיזם, כמו טרור, כמו אנטישמיות, כמו האטום, כמו סרטן, כמו איידס, ... האם לא הגיע הזמן שנבין כי עלינו לחיות ביחד?" לדעתי אדם שמונה השקפת עולם לגיטימית כמו אתאיזם בין הרעות החולות של העולם (פשע, בורות, טרור, אנטישמיות, סרטן, איידס) אינו שונה מאדם שהיה מונה את היהדות בין הרעות החולות של העולם. אדם כזה לא ראוי להיות נשיא, ולשמש בתפקידים ציבוריים בכלל. אכן "פה מפיק מרגליות", כמו שכתבו כאן בתגובה אחרת...

למעלה