הרב עובדיה ממליץ להתחתן לפני גיל 30

ליאן.

New member
הרב עובדיה ממליץ להתחתן לפני גיל 30

"לא אומר שיקח מכוערת, חס ושלום" המנהיג הרוחני של ש"ס סבור כי רווקים ורווקות יהודיים מעל גיל 30 מתקשים למצוא בני זוג והוא ממליץ לעשות זאת עוד לפני יום ההולדת הזה עובדיה הביע דאגה מהמספר ההולך וגדל של רווקים ורווקות בני 30 פלוס לא רק במגזר החילוני אלא גם בקרב הדור הצעיר במשפחות דתיות "זוהי מצווה גדולה להתחתן, ושלא יהיו בררניים. נאמר הרי שקר החן והבל היופי. אז לשם מה ממשיכים? אחד שממשיך לחפש גם לחפש ולחפש אחרי גיל 30 עלול לא להתחתן וכך יגיע לגיל 60 ויהיה טמבל בלי ילדים. לא אומר שיקח מכוערת חס ושלום. אבל אם יראה אישה שהיא יראת שמיים ובעלת מידות טובות- שיקח אותה. היא לא חייבת להיות יפה" - דברי הרב

thor

New member
אם הוא אומר אז אני אשאר רווק !!!

לא להיות בררן ? אולי זו הבעייה איתי ? כבר המון זמן שאני מחפש בלונדינית חכמה ויפה ועד אז אני ממתין לי. אולי הרב יעזור ? :)

dianah

New member
אם הקדוש אמר...

אגב, נדמה לי שהוא דיבר על נישואים בגיל 22 או משהו כזה שזה כמובן הגיל האידיאלי ...
ולכן, לצערי כבר פיספסתי את הגיל הזה... טוב, יראת שמים אני כבר לא אהיה בימי חיי כנראה
אבל מזל שהוא נתן לי ארכה עד גיל 30...
יש לי עוד שנתיים לרוץ ולחפש לי ירא שמיים משלי..אולי כבוד הרב מכיר..??
(ועכשיו - כמובן, סליחה מכל יראי השמיים ומאמיני הרב שבפורום...) אה, כן, ויומולדת שמח לארצות הברית

seadiver

New member
אם הרב אמר , הכושי עושה!!!

הגם לנושא זה נדחפים הרבנים המכובדים, יפה למה לא? עד גיל 30 יש לי עוד זמן לפחות יש 4 שנים שלך תדע מה יהיה , טוב מי רוצה להתחתן ונסתום לרב את הפה?

r i p l y

New member
"שיצא בחוץ" >לבלות ואם יראה מישהי

בעלת מידות טובות (רצוי 90 60 90 שיקח אותה.

r i p l y

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif אגב יש כאן משהו? מישהי?

someone? anybody??

למעלה