הרגה אותי הכוסית הזאת....

הרגה אותי הכוסית הזאת....

עוד לא סיימתי ושום דבר לא ממש הולך. אז התחלתי בלהסתבך עם הפרצוף, במקום כוסית (ויסלחו לי הפמיניסטיות) יצאו לי פנים של פועלת פלסטינאית. חברה הביאה לי בובת ברבי וגזרתי את הפנים כדי לעשות מהן שבלונה, לא הלך מכיוון שהבפנים של הראש ללא בליטות כמו החלק החיצוני. יודעת - בפעם הבאה אכין מראש תבנית לפנים כמו בבראציות. אז ברוב יאושי לקחתי את הפנים הגזורות ופשוט הדבקתי אותן לפרצוף, אחלה מסכה ! נו טוב, יותר יפה מזה לא היה יוצא לי. הציצים כמובן יצאו לי קצת פוזלים... (הבן שלי אומר: אמא, תלבישי אותה במשהו.... חחחחח) הבעסה הכי רצינית היתה עם ציפוי העוגה שיצא לי מאוד דביק, כנראה בגלל הכמות של צבע המאכל. מרגיז. הוא היה דביק וגמיש מידי, כך שהרמתי אותו להניח על העוגה הוא עוד יותר נמתח. אז פני העוגה גבשושיים ואני צריכה עוד לחשוב איך להסתיר את זה. צריכה רעיונות. כרגע אלך לעבוד על המספרים - היא תחזיק בידיה שני שיפודים ועליהם יהיה המספר - 30. בנתיים - תנו לי רעיונות לטשטוש הציפוי, רציתי לצבוט מסביב אבל בגלל העובי הדקיק. מצעבן ! תודה

טלי 234

New member
הציפוי דווקא פחות מפריע לי

כי היא מתפרצת ממנו, אז לי זה דווקא נראה יחסית בסדר. מה שכן מפריע לי זה ההבדל בצבעים בין הראש לגוף - יכול להיות שהוא יותר בולט בתמונה מאשר במציאות. ממש מעצבן שהבצק דביק - אני מזדהה עם התסכול לחלוטין. בהצלחה

אכן, יש הבדלי צבע

בגלל ה"מסכה" אבל זה הדבר האחרון באמת שמפריע לי (נו... כוסיות מורחות שפכטל של מייק-אפ, לא ?) הכנתי עכשיו את המספרים על שיפודים, כשהרמתי המספר החליק למטה... אז הכנתי דבק CMC והשחלתי שוב עם דבק בפנים. מקוה מקוה שלא יהיו פדיכות.... פתאום נזכרתי שצריך לכתוב משהו על העוגה, השם שלו ו/או מזל טוב... אוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף

טלי 234

New member
../images/Emo6.gif הצחקת אותי עם המייק אפ...

והשיפודים הם ממתכת? איפה קונים? (וכמה אמור לעלות?)

שיפודי עץ רגילים

לא הספקתי למצוא ולקנות את החוטים המתכתיים. יודעת שניתן לקנות בחנויות יצירה גם.

Netel

New member
אוהוהוההווו

מותק-חסרה לי סיומת בין העוגה למשטח-אולי נחש צבוט?

סיימתי ונותרה בעיה רצינית אחת...

הספרות המשופדות שהכנתי (ורואים לצד העוגה) אמורות להיות תקועות בצידי הבובה, בידיים. הבעיה שלמרות כמה שלחצתי והCMC שהוספתי... כל פעם שאני מזיזה, הספרות פשוט מחליקות. אם לא תהיה ברירה אאלץ לתמוך מתחת למספרים עם סלוטייפ... (פיכס). בנתיים ממתינה וכנראה שאנעץ אותן רק במקום המסיבה. לא מרוצה מהתוצאה, קישקשתי אותה יותר מידי, בעיקר בשביל להסתיר פגמים, והאי-סימטריה בחזה שלה מעצבנת אותי !!!!

net the jet

New member
או אה..איזה פרונט../images/Emo12.gif לגבי הספרות

לא ולא לנייר דבק !! תני לזה עוד זמן יבוש. מקסימום את יכולה לעשות 2 דברים-לתקוע מסטיק עגול ( כדור כזה..לא לעוס כמובן
) ועם קצת רויאל להדביק אותו למספר ( מלמטה ) כך שיחזיק את המספר במקום. ואם אין לך כזה מסטיק, אז עם כדור בצק סוכר-מתחת לספרה. ( שהספרה תשען על הכדור )

נטע, איזה קטע!../images/Emo6.gif

בלי לקרוא את התגובות הצעתי את הכדור מתחת לספרה! יש לי עתיד!!!!

נטע, איזה קטע!../images/Emo6.gif

בלי לקרוא את התגובות הצעתי את הכדור מתחת לספרה! יש לי עתיד!!!!

שוב - לדעתי הציצים מגניבים!

אין חזה מושלם, לא?
לגבי הספרות: או להכין חדשות
או להשעין אותן בלי השיפודים או! ועכשיו עלה לי הרעיון! קחי כדור בצק ותשפדי מלמטה - שיתמוך בספרות! אל תעמידי עד שזה מתייבש לגמרי! אני מקווה שזה יעזור

תודה רבה, זה אכן הצליח בסוף

כבר בנסיונות הייבוש תקעתי כדור קטן למטה, אבל היה נראה לי שלא יתפוס. כנראה שהסבלנות היתה משתלמת ולבסוף העניינים התייבשו והסתדרו. רק שזו היתה מסיבת הפתעה ליד בריכה והיתה רוח, כך שכל הזמן הספרות רעדו והזדעזעו, אז לא העזתי לשפד. לקח ל"חתן היומולדת" זמן להגיע, אבל בסוף להפתעתי, זה עמד ! חבל שלא צילמתי. היה נורא מצחיק עם התגובות, בעיקר של הבן שלי שלא ממש סלח לי... למרות מליון פקשושים, התוצאה היתה מרשימה. תודה לכולם.

הציפוי אכן בעייתי../images/Emo4.gif

רעיונות:
מליון פרחים - ממש מלא שיכסו את פני העוגה כולה.
דוגמא עם חותמת - הכי טוב.
ואל תכעסי - להוריד ולשים מחדש..... הציצים חמודים דווקא
שובבים

למעלה