הרגו איזה ערבי על כיסא גלגלים שלשום

BaHuR ToV

New member
הרגו איזה ערבי על כיסא גלגלים שלשום

הלא הוא אחמד יסין מה אתם אומרים?זה יגביר את הטרור?יש ערבים שהיו בעד זה שיהרגו אותו..ולא לשכוח לפני כ10 שנים הוא ישב בבית הכלא אבל שיחררו אותו כי רצו לפוצץ איזה ערבי שנכנס לירדן וביגלל זה שיש לנו הסכם אם ירדן אז הינו צריכים להביא להם משו בתמורה והוצאנו את אנשי המוסד שלהם ובינהם היה יסין..חח עד פה קורות חייו מה אתם אומרים?יש אנשים שהיו בעד הרצח שלו ולמה?

vk3

New member
הגיע הזמן...

תראה, זה מאוד מדאיג. כי הערבים הם גם ככה פרא אדם וזה ייגרום להם להשתולל עוד יותר. לדעתי כול העם הפלסטינאי פשוט מסכן. הוא מושלט על ידיי הנהגה טרוריסטית ודיקטטורית שמנצלת את העם שלה כקמיקאזים. אין להם שום ביטוי עצמי ודעה על הנעשה... הם כבר כול כך עמוק בזה שאין להם כוח ויכולת להילחם
לדעתי, רציחתו של יאסין הייתה חיונית ! מבחינה זו שהוא אחד המנהיגים הרוחניים שהשליט טרור ודיקטטורה ומנהיג כזה חייבים להוריד מהשלטון. הוא לא היחיד ולדעתי צריך " לנקות" גם את כול שאר מנהיגי התנועות הטרוריסטיות !!! אחרת זה לא ייגמר לעולם... ונכון שזה מסכן גם אותנו, חשש לפיגועים רבים וכו', אבל חייבים לפעול מהר ובנחישות כדי להילחם בטרור ולא כשאמריקה מרשה לנו... מאידך גיסא, ברור שאנחנו תלויים בה. אולי אני טועה, אבל מצב הערבים מזכיר לי את תקופות השלטון של סטאלין ולנין בברה"מ. הם גרמו ללא פחות סבל ונקטו באותה עמדה של שליטה בכוח ובכאב !

Zot ani 1

New member
../images/Emo45.gif

ואנחנו צריכים להגן על עצמינו על המדינה שלנו! ואם זה תלוי בהריגת איזה ערבי מסריח שאחראי על כל כך הרבה פיגועים בישראל שידיו מגועלות בכל כך הרבה דם יהודי- אז יאלה עשו נכון שפוצצו אותו! ובכלל ישראל צריכה להפסיק להקשיב לכל העולם ולפחד מתגובותיו ובמיוחד ארצות הברית. וואי ישראל לא מזיזה אצבע בלי להתיעץ איתם. מה קרה למה מי הם? נכון שיש להם הכי הרבה השפעה בעולם אבל אנחנו מדינה עצמאית שיש לנו גם זכות להחליט בכוחות עצמנו. אני מה זה לא מבינה את השמאלניים במדינה שלנו איך אפשר להיות בעד ערבים ולאהוב אותם אחרי כל מה שהם עושים לנו?? היום הם מגינים עליה אבל מחר או הם או קרובי משפחתם יהרגו חלילה בפיגוע ואז נראה אותם... ובכלל הערבים האלא רוצים רק המות כל היהודים וזה הכל. תראו אותם ככה מדינות ערביות יש להם ולנו יש פיסת אדמה קטנה אך קדושה מישלנו ודווקא אותם הם רוצים לקחת מאיתנו....

למעלה