הרגו את התרנגולת המסכנה

הרגו את התרנגולת המסכנה ../images/Emo10.gif

אחרי שבידדנו אותה ואז שיחררנו אותה נראה שהיא מסתגלת וכבר לא מציקים לה היום בבוקר מצאנו אותה שדודה על רצפת הכלוב נראה שהתאוריה של תרנגולות לא הורגות אחת את השניה

מצטער לשמוע

אני מאוד מצטער לשמוע כנראה שהיא הייתה חלשה מאוד אם הצליחו להרוג אותה משהו לא הגיוני בדבר...........כפי שראיתי אצלך אז יש הרבה מקום כך שהתרנגולת תוכל לברוח ושהן לא יפגעו בה אבל אחרי הכול הן הרגו אותה כנראה שהיא לא הבינה מה צריך לעשות אצלי יש אותו הדבר מריבות אבל בין הזכרים! וזה יותר גדול ויותר מסוכן כי זה מתיש אותם ותרנגול חזק יכול להרוג מתחרים! אז אני נוטה להפריד או נותן לחלש ביניהם קצת לקבל מכות אבל בהשגחה שלי כמובן וכך הוא לומד לא להתעסק עם חזקים וככה הוא בורח ומוצא מקומות מסתור! עד עכשיו אצלי לא הגיעו עד למוות אבל לפני כמה ימים בדקתי וראיתי אחד מהם איבד עין! ומאוד הצטערתי על זה כי הוא מאוד יפה עכשיו הפרדתי אותו והחזרתי היום והוא למד שלא מתעסקים עם אף תרנגול אחר

זכרים במקום מגודר יכולים להרוג אחד את

וגם אם לא יהרגו יהיו מריבות קשות ביניהם. נקבות - לעיתים רחוקות הורגות, אבל יש מצב גם לזה. אם יש מריבות חייבים להפריד. אני מפרידה בגדרה אחרת- אפשר אז לשים עם התרנגולת המוכה תרנגול אחר, ותיהיה משפחה חדשה. כולם יהיו מאושרים.

למעלה